35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Bursztynku mój typ, pisałam o ym, niski krępy latynos
o to opis mojego M, latynos rodem z Mazowsza, ale z ciemną karnacją i szerokimi barami i lekką tendencją do tycia:) tym mnie uwiódł
każdy mój poprzedni facet był chudy i fatalnie się przy nich czułam ze swoją sporą pupąpolarmiś, inessa, Bursztyn, megan8, Mango, Olena, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam mega wkur...wa bo stwierdzam że to wszystko o kant du...y rozbić.Bo powiedzcie same śluzik był ,.temkpa skoczyła i test owu. pozytywny a mnie jak zwykle cycki bolą i nerwa mam że wszyscy mi z drogi z chodzą i pewność że @ przylezie.Ja już nie mam siły na to wszystko nie chce mi się już iść nawet do mojej gin.Chyba się upiję...
inessa, promyk, Iwone, polarmiś, megan8, Dorka71, Olena, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w sierpniu byłam przekonana że dostane okres w 100% nawet maz mówił,zebym już dostała okres
bo miałam takie nerwy,ze szok a tu ciaża.
WIem,zę trudno jest w takich momentach zwłaszcza jak przez długi czas sie nie udaje ale zawsze jest szansa prawda???
Gosiu wspieram, przytulam i mam nadzieję wobec CIebiegosia7122, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gosia mnie cycki bola już od owulacji więc to normalne spokojnie..kiedy masz termin@?gosia7122 wrote:Dziewczyny mam mega wkur...wa bo stwierdzam że to wszystko o kant du...y rozbić.Bo powiedzcie same śluzik był ,.temkpa skoczyła i test owu. pozytywny a mnie jak zwykle cycki bolą i nerwa mam że wszyscy mi z drogi z chodzą i pewność że @ przylezie.Ja już nie mam siły na to wszystko nie chce mi się już iść nawet do mojej gin.Chyba się upiję...
gosia7122, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ja w sierpniu byłam przekonana że dostane okres w 100% nawet maz mówił,zebym już dostała okres
bo miałam takie nerwy,ze szok a tu ciaża.
WIem,zę trudno jest w takich momentach zwłaszcza jak przez długi czas sie nie udaje ale zawsze jest szansa prawda???
Gosiu wspieram, przytulam i mam nadzieję wobec CIebie
Reni termin @ mam na 26.09inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Kochana ale tp jeszcze kupe czasu ze spokojem to mam nadzieję,ze wszystko się ułoży i bedzie zielono
mam nadzieję,ze serduszka były w odpowiednim czasie
inessa, Mango, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
To tym bardziej..jeśli tak się zepniesz to na stówę nic z tego nie będzie..
Ps łatwo powiedzieć, bo sama tak zrobiłam, bo prawie sfiksowalaminessa, Iwone, gosia7122, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Gosia to w 2014 nie bedziesz brykac.....a tam kochana wkurwek przejdzie....zycie toczy sie dale. Ja tez mialam wyliczone i dobrze dzialalismy- z naciskiem na dzialanie -i nici z przelicznika. Moze jak odpuscisz troszke to zaskoczysz nad kolorkiem....kochana wiem ze la two jest mi mowic ale zdziebko wary w siebie
Masz biznes obok siebie - mniej wkur... wiecej spokoju a bedzie zielono
gosia7122, Iwone, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
Promyk