35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Bursztynku mój typ, pisałam o ym, niski krępy latynos

o to opis mojego M, latynos rodem z Mazowsza, ale z ciemną karnacją i szerokimi barami i lekką tendencją do tycia:) tym mnie uwiódł
każdy mój poprzedni facet był chudy i fatalnie się przy nich czułam ze swoją sporą pupą
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, megan8, Mango, Olena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam mega wkur...wa bo stwierdzam że to wszystko o kant du...y rozbić.Bo powiedzcie same śluzik był ,.temkpa skoczyła i test owu. pozytywny a mnie jak zwykle cycki bolą i nerwa mam że wszyscy mi z drogi z chodzą i pewność że @ przylezie.Ja już nie mam siły na to wszystko nie chce mi się już iść nawet do mojej gin.Chyba się upiję...
nick nieaktualny, promyk, Iwone, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, Olena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w sierpniu byłam przekonana że dostane okres w 100% nawet maz mówił,zebym już dostała okres
bo miałam takie nerwy,ze szok a tu ciaża.
WIem,zę trudno jest w takich momentach zwłaszcza jak przez długi czas sie nie udaje ale zawsze jest szansa prawda???
Gosiu wspieram, przytulam i mam nadzieję wobec CIebie
gosia7122, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gosia mnie cycki bola już od owulacji więc to normalne spokojnie..kiedy masz termin@?gosia7122 wrote:Dziewczyny mam mega wkur...wa bo stwierdzam że to wszystko o kant du...y rozbić.Bo powiedzcie same śluzik był ,.temkpa skoczyła i test owu. pozytywny a mnie jak zwykle cycki bolą i nerwa mam że wszyscy mi z drogi z chodzą i pewność że @ przylezie.Ja już nie mam siły na to wszystko nie chce mi się już iść nawet do mojej gin.Chyba się upiję...
gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
właśnie ten długi czas mnie dobija a moja gin jest raczej za naturą i nie wiem czy jakieś wspomaganie mi zapisze? czsem myślę że starej babie dziecka się zachciało...inessa wrote:Ja w sierpniu byłam przekonana że dostane okres w 100% nawet maz mówił,zebym już dostała okres
bo miałam takie nerwy,ze szok a tu ciaża.
WIem,zę trudno jest w takich momentach zwłaszcza jak przez długi czas sie nie udaje ale zawsze jest szansa prawda???
Gosiu wspieram, przytulam i mam nadzieję wobec CIebie
Reni termin @ mam na 26.09
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przycisnęłam mojego M w odpowiednim czasie tak myślę ale ja mało wiary mam w powodzenieinessa wrote:Kochana ale tp jeszcze kupe czasu ze spokojem to mam nadzieję,ze wszystko się ułoży i bedzie zielono
mam nadzieję,ze serduszka były w odpowiednim czasie 
nick nieaktualny, Mango, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
To tym bardziej..jeśli tak się zepniesz to na stówę nic z tego nie będzie..
Ps łatwo powiedzieć, bo sama tak zrobiłam, bo prawie sfiksowalam
nick nieaktualny, Iwone, gosia7122, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Gosia to w 2014 nie bedziesz brykac.....a tam kochana wkurwek przejdzie....zycie toczy sie dale. Ja tez mialam wyliczone i dobrze dzialalismy- z naciskiem na dzialanie -i nici z przelicznika. Moze jak odpuscisz troszke to zaskoczysz nad kolorkiem....kochana wiem ze la two jest mi mowic ale zdziebko wary w siebie
Masz biznes obok siebie - mniej wkur... wiecej spokoju a bedzie zielono
gosia7122, Iwone, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Promyk