35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
niezły patent Cafe
człowiek się uczy całe życie
miałam się rzucić dziś na okna, ale szkoda mi było słońca, okna brudne ale pogoda wytrzymała
oglądam zaległy odcinek Hotelu52, pani Beata Ścibakówna gra mamę, która niechcący zachodzi w ciążę podczas gdy jej córka, mimo walki i leczenia nadal nie moze. No i te teksty - ciąża??? w moim wieku???? uoboże
aż sprawdziłam ile pani Beata ma lat, bo wygląda wg mnie na mocne 50, ale nie, okazuje się że ma 45, ale gra 40.
Matko, może ja też wyglądam tak staro???!!! pewnie z boku to wszystko inaczej wygląda, niż mi się optymistycznie wydaje.
Coś mnie chandra jakaś łapieBozia3, megan8, caffe, Bursztyn, Iwone, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem Lucky na ile wyglądasz..ale co to ma za znaczenie dla Twojego potencjalnego dzieciątka??? Jak się czujesz na siłach, że wychowasz...to dla dziecka i tak będziesz najważniejsza na świecie...
Przypomniała mi się historia - (oczywiście w moim stylu) - jak zaczęłam się konkretnie odchudzać...moje dziecko znało mnie w rozmiarze XXL - ale często coś tam przebąkiwał, że podobają mu się szczupłe dziewczyny.... No i jak schudłam..jakieś 25 kg..to ten w płacz..co ja zrobiłam ze swoim ciałem i brzuchem..on znał inne i chce tamto - bo tamto to była jego mama..a nie to coś chude...
więc lucky nie załamuj się - jeśli tylko są siły to dla swojego dziecka i tak zawsze będziesz najlepsza..
megan8, Bursztyn, Iwone, Lucky, inessa, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nie, Cafe od ciotek mnie tu wyzywa..... Wiec chyba powinnam pomyslec nad nierozmlnazaniem:-).
Moje dziecko lubi mieciutka mame i jako jedyny mezczyzna zachwyca sie "tym futrem" , ja nigdy specjalniecsie wygladem nie przejmowalam . Jest jak jest a ja jestem spelniona.
Reni, Iwone, Lucky, Bursztyn, inessa, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Pierwsza sie zjawiam i ostatnia znikam. Ok, to gotujcie te swoje kurczczki i ciasta, o ja drinusia sobie zrobilam bo winka malo bylo i relaksuje sie przy lekturze .
ale drinkiem, owszem- chyba sie uracze
inessa, Bozia3, polarmiś, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Udanej niedzieli dla wszystkich życzę.
wczoraj byliśmy na grzybkach. Niestety nie udało się wiele zebrac. Za to pojechaliśmy prosto z lasu do sklepu i mój M. w kaloszach robił sensację. Wszyscy odstrojeni a my w tych ubraniach do lasu...jak mi wstyd było. Dobrze, że nikt nas nie znał.
W tym tygodniu przyjdzie @ i w końcu będzie można działać z CLo. Już czekam co się będzie działo i jakaś większa nadzieja. Narazie mogę tylko dbać o endometrium. Wino, migdały, suszone śliwki, olej lniany, wiesiołek, magnez, dużo owoców i warzyw, acard. Czekam na zielone kropki u WAS i u siebie.grosza, Iwone, Lucky, caffe, bliska77, Bursztyn, samira, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez witam, ja nie moge sie doczekac by zalozyc swoje nowe kalosze, dzisiaj postanowilam cos w ogrodku zrobic wiec je zaloze, kolosze sa jakby byly zrobione z koronki - taki do lozka ! Czego to nie wymysla.
grosza, Lucky, caffe, bliska77, Bursztyn, samira, inessa, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
o suppper wypróbuje bo wszyscy u mnie lubią kuraki
caffe wrote:Moim zdaniem jak w ten sposób upiekę to kurczak jest bardziej wilgotny i aromatyczny, przynajmniej z mojego wysuszającego piekarnika.
Zaparzam kubek herbaty z dwóch saszetek (ma być bardzo mocna) i zamiast wody na dno blaszki, wlewam tę herbatę. Kurczaka przyprawiam po swojemu, czyli jak kto lubiLucky, caffe, bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Miłej niedzieli !!
U mnie pochmurno M śpi jeszcze a Młody marudzi już od rana ...
Ja dzisiaj postanowiłam poszukać w necie lodówki side by side tak żeby mieć jakiś pogląd rozeznać się w temacie bo mnie już stara lodówa prolaktynę podnosiIwone, Lucky, caffe, bliska77, polarmiś, Bursztyn, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki!
witam niedzielnie
poranek był szarobury,ale teraz się wypogodziło i chyb jednak pospacerujemy dziś
Cafe, dziewczyna z 7-ma jajkami dostała @w sumie może i dobrze, bo gdyby tak wszystkie załapały...
Grosza fajna sygnaturkaidzie zima, po co Wam lodówka
?
Promyku czy ten paluch wydobrzał na dobre???
szkoda że jutro już poniedzialekcaffe, bliska77, Bursztyn, inessa, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Miłej niedzieli !!
U mnie pochmurno M śpi jeszcze a Młody marudzi już od rana ...
Ja dzisiaj postanowiłam poszukać w necie lodówki side by side tak żeby mieć jakiś pogląd rozeznać się w temacie bo mnie już stara lodówa prolaktynę podnosi
Ale ogólnie fajna sprawabliska77, Lucky, Bursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:hej dziewczynki!
witam niedzielnie
poranek był szarobury,ale teraz się wypogodziło i chyb jednak pospacerujemy dziś
Cafe, dziewczyna z 7-ma jajkami dostała @w sumie może i dobrze, bo gdyby tak wszystkie załapały...
Grosza fajna sygnaturkaidzie zima, po co Wam lodówka
?
Promyku czy ten paluch wydobrzał na dobre???
szkoda że jutro już poniedzialek
Jest jeszcze kwestia drożności, bo jajka można hodować itd, ale do zapłodnienia moze nie dochodzić.
Ja nadal nic nie czuję, zobaczymy jutro co się tam dzieje.
Powiedzcie mi co oznaczają określenia zawarte w "monitoringu owulacji" w okienku "testy" - to w tabeli gdzie wpisujemy tempki, leki itd.bliska77, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesli zrobilas test owulacyjny, to zaznaczac w okienku pozytywny lub negatywny wtedy na twoim wykresie pojawi sie plusik lub minusi i rowniez program wtedy uwzglednia ten parametr do wyznaczenia dnia owulacji.
caffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Jesli zrobilas test owulacyjny, to zaznaczac w okienku pozytywny lub negatywny wtedy na twoim wykresie pojawi sie plusik lub minusi i rowniez program wtedy uwzglednia ten parametr do wyznaczenia dnia owulacji.
Lucky, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:A tego to nie wiem, a sprawdzic nie moge bo od miesiaca nie wykupilam abonamentu wiec wiele funkcji nie dziala, wylaczyli.
Pomyślałam, ze to chodzi o monitoring gina, ale nie wiem jak to odnieść do określeń: szczyt, wysoki, niski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2013, 10:28
Lucky, inessa lubią tę wiadomość