X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jest tu jakaś Monika? bo u mnie w pracy i w około jest zatrzęsienie nawet w telefonie mam w kontaktach powpisywane nie imionami tylko "mama x" itp, bo np mamy z przedszkola to same Moniki
    powiem wiecej, wiele ich znałam i żadna nie była do końca normalna, jedne w pozytywnym tego słowa znaczeniu większość niestety nie ale każda była/jest co najmniej lekko szturchnięta

inessa, Lucky, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a nie Wkurwinka ??? :P :P :P

Kochane ide obiadek robić ufufufuf już czasmi nie mam pomysłów. Dziś naleśniki ale ciasto z tartymu jabłkami mniamniam
    odezwe się później :)

bliska77, caffe, Lucky, Reni, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem jakaś dziwaczna w tym względzie....latynosi mnie nie kręcą - dużo bardziej wolę typ urody - zimnego niemca...byle tylko był przystojny...blondyn i skośne dosyć oczy i żeby miał grube uda i był duży...:) o w tym stylu jest idealnie: Krystian Wieczorek...:)

inessa, Bursztyn, caffe, Reni, szczęśliwa 2, bliska77, polarmiś, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    co do imion kojarzonych z fajnymi ludźmi, to jest to : Bożenka
    samo imię mało mi się podoba, ale wszystkie Bożenki, które znam są rewelacyjne, mądre, pozbierane, zaradne, pomocne... same dobre cechy
    Bozia3 wrote:
    o ja pierdzielę....ja jestem Bożenka...:)

Tak przypuszczałam :)

Teraz przeczesz pióra i paraduj z dumą :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 14:31

Bursztyn, Lucky, Reni, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A ja jestem jakaś dziwaczna w tym względzie....latynosi mnie nie kręcą - dużo bardziej wolę typ urody - zimnego niemca...byle tylko był przystojny...blondyn i skośne dosyć oczy i żeby miał grube uda i był duży...:) o w tym stylu jest idealnie: Krystian Wieczorek...:)
    nie jestem wierna tylko latynosom ;) Krystian jest rowniez bardzo apetyczny tylko niski- no ale to mi akurat nie przeszkadza, lubie kompaktowych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 14:29

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale sa bez polotu w łóżku
    wolimy Latynosów
    hej
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:25

caffe, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też się podobał przez jakiś czas ale ostatnio zrobił się jakiś taki lamowaty i stracił swój urok
    uda ma szczupłe i zero brzucha..
    ;-)
    Bozia3 wrote:

bliska77, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    hej
    a ja latynosi odpadają :-) jakoś tak tych co znałam to owszem bajeranci pierwsza klasa, ale w łóżku kiepsko :-P
    To znaczy: nie mają czym, czy nie wiedzą jak? :P

Reni, Bursztyn, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi tam wszystko jedno byleby był wysoki dobrze zbudowany a jaka narodowość to bez znaczenia może się nie odzywać ;-)

caffe, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ale opis się zgadza, nie :D ???? !

Cafe, trzymam mocno kciuki za te jaja, które kiełkują, na pewno coś będzie! Sciskam mocno i uszy do góry!

wczoraj czytałam o lasce, która przy pierwszym cyklu stymulacji Clo, miała masę pęcherzyków, co więcej owulowało 7!!!! miała 4 ciałka żółte na jednym jajniku i 3 na drugim! to się nazywa skuteczność :) teraz czekają na efekty, bo nie mieli monitoringu przed owu, wtedy zwykle gin zniechęca do starań jesli startuje zbyt wiele jajek

Inesso pomyliłaś mnie z Promykiem :) poproszę o dane kursu na priv jeśli można i............. przepis na naleśniki z ciastem jabłkowym, jeśli to nie tajemnica :)

my weekendowo mamy w planie: sprzątanie, gotowanie, spacerowanie, bajek oglądanie i czytanie, z radości skakanie (że weekend), kasztanów zbieranie, ostatnich lodów jedzenie, lekkich ubrań pakowanie

caffe, szczęśliwa 2, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Wkurwik ;-)
    a dziewczynka wkurwkunia :-) bo wkurwka ;-) ?????

bliska77, Lucky, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a mi tam wszystko jedno byleby był wysoki dobrze zbudowany a jaka narodowość to bez znaczenia może się nie odzywać ;-)
    dla mnie tez wszystko jedno, byle tylko mial to cos i jednak....musialby sie odzywac :) i na dodatek z sensem :) w przeciwnym razie- przestaje mnie krecic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 14:38

Reni, bliska77, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w weekend znowu sama więc w sobotę poleniuchuję
    ma być brzydka pogoda więc posiedzę w domu może posprzątam ale w sumie nie niech mój M mi pomoże
    w niedzielę zaczynam kurs weekendowy więc do połowy paźdz mam zajęcie :-)

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tak przypuszczałam :)

Teraz przeczesz pióra i paraduj z dumą :P
    Tak właśnie robię...hmhmhm same widzicie..że się nie prosiłam..a po prostu samo wyszło...;)

Ja plany mam takie: nie ma mojego M - mogę trochę się poodchudzać....bo przy nim trudno...lubimy jeść smakołyki obydwoje...więc samej łatwiej mi coś tam pofikać nogami i zjeść inne rzeczy....oprócz tego - jutro praca...w domu jakieś sprzątanie....- w niedzielę na stówę na grzyby....potem pewnie obiadek u mamuni..:)

Reni, caffe, Bursztyn, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on ma nie gadać w łóżku ;-)
    Bursztyn wrote:
    dla mnie tez wszystko jedno, byle tylko mial to cos i jednak....musialby sie odzywac :)

bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Bozia, ale opis się zgadza, nie :D ???? !

Cafe, trzymam mocno kciuki za te jaja, które kiełkują, na pewno coś będzie! Sciskam mocno i uszy do góry!

wczoraj czytałam o lasce, która przy pierwszym cyklu stymulacji Clo, miała masę pęcherzyków, co więcej owulowało 7!!!! miała 4 ciałka żółte na jednym jajniku i 3 na drugim! to się nazywa skuteczność :) teraz czekają na efekty, bo nie mieli monitoringu przed owu, wtedy zwykle gin zniechęca do starań jesli startuje zbyt wiele jajek

Inesso pomyliłaś mnie z Promykiem :) poproszę o dane kursu na priv jeśli można i............. przepis na naleśniki z ciastem jabłkowym, jeśli to nie tajemnica :)

my weekendowo mamy w planie: sprzątanie, gotowanie, spacerowanie, bajek oglądanie i czytanie, z radości skakanie (że weekend), kasztanów zbieranie, ostatnich lodów jedzenie, lekkich ubrań pakowanie
    Wszystko będę miała do góry :P

Daj znac jak się sytuacja rozwinęła z tą kobietą od clo.

bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za chwilę mykam z pracy, jupi. Jutro namówię M. na zbieranie grzybów i sobie fajny sosik z nich zrobimy do obiadu, ewentualnie zupkę.

Lucky, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:25

caffe, bliska77, Lucky, samira lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky... no cóż moge powiedzieć...trafiłaś w sedno.....;)

A co do Moniki - to cos w tym jest.....same kopnięte lekko - na szczęście niegroźnie....znałam dwie - obydwie lubiłam....
    Monika ładne imię - dla mnie ma w sobie coś zmysłowego....

Inesska - takie włoski krótkie tez ok....tylko jesteś bardzo smutna na tym zdjęciu...

caffe, bliska77, polarmiś, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    on ma nie gadać w łóżku ;-)
    to zalezy CO gada ;) mnie to akurat kreci :)

Reni, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1239 1240 1241 1242 1243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ