X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jest tu jakaś Monika? bo u mnie w pracy i w około jest zatrzęsienie nawet w telefonie mam w kontaktach powpisywane nie imionami tylko "mama x" itp, bo np mamy z przedszkola to same Moniki
    powiem wiecej, wiele ich znałam i żadna nie była do końca normalna, jedne w pozytywnym tego słowa znaczeniu większość niestety nie ale każda była/jest co najmniej lekko szturchnięta

inessa, Lucky, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a nie Wkurwinka ??? :P :P :P

Kochane ide obiadek robić ufufufuf już czasmi nie mam pomysłów. Dziś naleśniki ale ciasto z tartymu jabłkami mniamniam
    odezwe się później :)

bliska77, caffe, Lucky, Reni, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem jakaś dziwaczna w tym względzie....latynosi mnie nie kręcą - dużo bardziej wolę typ urody - zimnego niemca...byle tylko był przystojny...blondyn i skośne dosyć oczy i żeby miał grube uda i był duży...:) o w tym stylu jest idealnie: Krystian Wieczorek...:)

inessa, Bursztyn, caffe, Reni, szczęśliwa 2, bliska77, polarmiś, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    co do imion kojarzonych z fajnymi ludźmi, to jest to : Bożenka
    samo imię mało mi się podoba, ale wszystkie Bożenki, które znam są rewelacyjne, mądre, pozbierane, zaradne, pomocne... same dobre cechy
    Bozia3 wrote:
    o ja pierdzielę....ja jestem Bożenka...:)

Tak przypuszczałam :)

Teraz przeczesz pióra i paraduj z dumą :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 14:31

Bursztyn, Lucky, Reni, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A ja jestem jakaś dziwaczna w tym względzie....latynosi mnie nie kręcą - dużo bardziej wolę typ urody - zimnego niemca...byle tylko był przystojny...blondyn i skośne dosyć oczy i żeby miał grube uda i był duży...:) o w tym stylu jest idealnie: Krystian Wieczorek...:)
    nie jestem wierna tylko latynosom ;) Krystian jest rowniez bardzo apetyczny tylko niski- no ale to mi akurat nie przeszkadza, lubie kompaktowych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 14:29

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale sa bez polotu w łóżku
    wolimy Latynosów
    hej
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:25

caffe, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też się podobał przez jakiś czas ale ostatnio zrobił się jakiś taki lamowaty i stracił swój urok
    uda ma szczupłe i zero brzucha..
    ;-)
    Bozia3 wrote:

bliska77, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    hej
    a ja latynosi odpadają :-) jakoś tak tych co znałam to owszem bajeranci pierwsza klasa, ale w łóżku kiepsko :-P
    To znaczy: nie mają czym, czy nie wiedzą jak? :P

Reni, Bursztyn, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi tam wszystko jedno byleby był wysoki dobrze zbudowany a jaka narodowość to bez znaczenia może się nie odzywać ;-)

caffe, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ale opis się zgadza, nie :D ???? !

Cafe, trzymam mocno kciuki za te jaja, które kiełkują, na pewno coś będzie! Sciskam mocno i uszy do góry!

wczoraj czytałam o lasce, która przy pierwszym cyklu stymulacji Clo, miała masę pęcherzyków, co więcej owulowało 7!!!! miała 4 ciałka żółte na jednym jajniku i 3 na drugim! to się nazywa skuteczność :) teraz czekają na efekty, bo nie mieli monitoringu przed owu, wtedy zwykle gin zniechęca do starań jesli startuje zbyt wiele jajek

Inesso pomyliłaś mnie z Promykiem :) poproszę o dane kursu na priv jeśli można i............. przepis na naleśniki z ciastem jabłkowym, jeśli to nie tajemnica :)

my weekendowo mamy w planie: sprzątanie, gotowanie, spacerowanie, bajek oglądanie i czytanie, z radości skakanie (że weekend), kasztanów zbieranie, ostatnich lodów jedzenie, lekkich ubrań pakowanie

caffe, szczęśliwa 2, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Wkurwik ;-)
    a dziewczynka wkurwkunia :-) bo wkurwka ;-) ?????

bliska77, Lucky, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a mi tam wszystko jedno byleby był wysoki dobrze zbudowany a jaka narodowość to bez znaczenia może się nie odzywać ;-)
    dla mnie tez wszystko jedno, byle tylko mial to cos i jednak....musialby sie odzywac :) i na dodatek z sensem :) w przeciwnym razie- przestaje mnie krecic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 14:38

Reni, bliska77, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w weekend znowu sama więc w sobotę poleniuchuję
    ma być brzydka pogoda więc posiedzę w domu może posprzątam ale w sumie nie niech mój M mi pomoże
    w niedzielę zaczynam kurs weekendowy więc do połowy paźdz mam zajęcie :-)

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tak przypuszczałam :)

Teraz przeczesz pióra i paraduj z dumą :P
    Tak właśnie robię...hmhmhm same widzicie..że się nie prosiłam..a po prostu samo wyszło...;)

Ja plany mam takie: nie ma mojego M - mogę trochę się poodchudzać....bo przy nim trudno...lubimy jeść smakołyki obydwoje...więc samej łatwiej mi coś tam pofikać nogami i zjeść inne rzeczy....oprócz tego - jutro praca...w domu jakieś sprzątanie....- w niedzielę na stówę na grzyby....potem pewnie obiadek u mamuni..:)

Reni, caffe, Bursztyn, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on ma nie gadać w łóżku ;-)
    Bursztyn wrote:
    dla mnie tez wszystko jedno, byle tylko mial to cos i jednak....musialby sie odzywac :)

bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Bozia, ale opis się zgadza, nie :D ???? !

Cafe, trzymam mocno kciuki za te jaja, które kiełkują, na pewno coś będzie! Sciskam mocno i uszy do góry!

wczoraj czytałam o lasce, która przy pierwszym cyklu stymulacji Clo, miała masę pęcherzyków, co więcej owulowało 7!!!! miała 4 ciałka żółte na jednym jajniku i 3 na drugim! to się nazywa skuteczność :) teraz czekają na efekty, bo nie mieli monitoringu przed owu, wtedy zwykle gin zniechęca do starań jesli startuje zbyt wiele jajek

Inesso pomyliłaś mnie z Promykiem :) poproszę o dane kursu na priv jeśli można i............. przepis na naleśniki z ciastem jabłkowym, jeśli to nie tajemnica :)

my weekendowo mamy w planie: sprzątanie, gotowanie, spacerowanie, bajek oglądanie i czytanie, z radości skakanie (że weekend), kasztanów zbieranie, ostatnich lodów jedzenie, lekkich ubrań pakowanie
    Wszystko będę miała do góry :P

Daj znac jak się sytuacja rozwinęła z tą kobietą od clo.

bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za chwilę mykam z pracy, jupi. Jutro namówię M. na zbieranie grzybów i sobie fajny sosik z nich zrobimy do obiadu, ewentualnie zupkę.

Lucky, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:25

caffe, bliska77, Lucky, samira lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky... no cóż moge powiedzieć...trafiłaś w sedno.....;)

A co do Moniki - to cos w tym jest.....same kopnięte lekko - na szczęście niegroźnie....znałam dwie - obydwie lubiłam....
    Monika ładne imię - dla mnie ma w sobie coś zmysłowego....

Inesska - takie włoski krótkie tez ok....tylko jesteś bardzo smutna na tym zdjęciu...

caffe, bliska77, polarmiś, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    on ma nie gadać w łóżku ;-)
    to zalezy CO gada ;) mnie to akurat kreci :)

Reni, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1239 1240 1241 1242 1243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ