35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya jest tu jakaś Monika? bo u mnie w pracy i w około jest zatrzęsienie nawet w telefonie mam w kontaktach powpisywane nie imionami tylko "mama x" itp, bo np mamy z przedszkola to same Moniki
powiem wiecej, wiele ich znałam i żadna nie była do końca normalna, jedne w pozytywnym tego słowa znaczeniu większość niestety nie ale każda była/jest co najmniej lekko szturchniętainessa, Lucky, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja jestem jakaś dziwaczna w tym względzie....latynosi mnie nie kręcą - dużo bardziej wolę typ urody - zimnego niemca...byle tylko był przystojny...blondyn i skośne dosyć oczy i żeby miał grube uda i był duży...
o w tym stylu jest idealnie: Krystian Wieczorek...
inessa, Bursztyn, caffe, Reni, szczęśliwa 2, bliska77, polarmiś, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:co do imion kojarzonych z fajnymi ludźmi, to jest to : Bożenka
samo imię mało mi się podoba, ale wszystkie Bożenki, które znam są rewelacyjne, mądre, pozbierane, zaradne, pomocne... same dobre cechyBozia3 wrote:o ja pierdzielę....ja jestem Bożenka...
Tak przypuszczałam
Teraz przeczesz pióra i paraduj z dumąWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 14:31
Bursztyn, Lucky, Reni, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A ja jestem jakaś dziwaczna w tym względzie....latynosi mnie nie kręcą - dużo bardziej wolę typ urody - zimnego niemca...byle tylko był przystojny...blondyn i skośne dosyć oczy i żeby miał grube uda i był duży...
o w tym stylu jest idealnie: Krystian Wieczorek...
Krystian jest rowniez bardzo apetyczny tylko niski- no ale to mi akurat nie przeszkadza, lubie kompaktowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 14:29
bliska77 lubi tę wiadomość
-
mi też się podobał przez jakiś czas ale ostatnio zrobił się jakiś taki lamowaty i stracił swój urok
uda ma szczupłe i zero brzucha..
Bozia3 wrote:A ja jestem jakaś dziwaczna w tym względzie....latynosi mnie nie kręcą - dużo bardziej wolę typ urody - zimnego niemca...byle tylko był przystojny...blondyn i skośne dosyć oczy i żeby miał grube uda i był duży...o w tym stylu jest idealnie: Krystian Wieczorek...
bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia, ale opis się zgadza, nie
???? !
Cafe, trzymam mocno kciuki za te jaja, które kiełkują, na pewno coś będzie! Sciskam mocno i uszy do góry!
wczoraj czytałam o lasce, która przy pierwszym cyklu stymulacji Clo, miała masę pęcherzyków, co więcej owulowało 7!!!! miała 4 ciałka żółte na jednym jajniku i 3 na drugim! to się nazywa skutecznośćteraz czekają na efekty, bo nie mieli monitoringu przed owu, wtedy zwykle gin zniechęca do starań jesli startuje zbyt wiele jajek
Inesso pomyliłaś mnie z Promykiempoproszę o dane kursu na priv jeśli można i............. przepis na naleśniki z ciastem jabłkowym, jeśli to nie tajemnica
my weekendowo mamy w planie: sprzątanie, gotowanie, spacerowanie, bajek oglądanie i czytanie, z radości skakanie (że weekend), kasztanów zbieranie, ostatnich lodów jedzenie, lekkich ubrań pakowaniecaffe, szczęśliwa 2, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a mi tam wszystko jedno byleby był wysoki dobrze zbudowany a jaka narodowość to bez znaczenia może się nie odzywać
i na dodatek z sensem
w przeciwnym razie- przestaje mnie krecic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 14:38
Reni, bliska77, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a ja w weekend znowu sama więc w sobotę poleniuchuję
ma być brzydka pogoda więc posiedzę w domu może posprzątam ale w sumie nie niech mój M mi pomoże
w niedzielę zaczynam kurs weekendowy więc do połowy paźdz mam zajęciebliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Tak przypuszczałam
Teraz przeczesz pióra i paraduj z dumą
Ja plany mam takie: nie ma mojego M - mogę trochę się poodchudzać....bo przy nim trudno...lubimy jeść smakołyki obydwoje...więc samej łatwiej mi coś tam pofikać nogami i zjeść inne rzeczy....oprócz tego - jutro praca...w domu jakieś sprzątanie....- w niedzielę na stówę na grzyby....potem pewnie obiadek u mamuni..Reni, caffe, Bursztyn, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Bozia, ale opis się zgadza, nie
???? !
Cafe, trzymam mocno kciuki za te jaja, które kiełkują, na pewno coś będzie! Sciskam mocno i uszy do góry!
wczoraj czytałam o lasce, która przy pierwszym cyklu stymulacji Clo, miała masę pęcherzyków, co więcej owulowało 7!!!! miała 4 ciałka żółte na jednym jajniku i 3 na drugim! to się nazywa skutecznośćteraz czekają na efekty, bo nie mieli monitoringu przed owu, wtedy zwykle gin zniechęca do starań jesli startuje zbyt wiele jajek
Inesso pomyliłaś mnie z Promykiempoproszę o dane kursu na priv jeśli można i............. przepis na naleśniki z ciastem jabłkowym, jeśli to nie tajemnica
my weekendowo mamy w planie: sprzątanie, gotowanie, spacerowanie, bajek oglądanie i czytanie, z radości skakanie (że weekend), kasztanów zbieranie, ostatnich lodów jedzenie, lekkich ubrań pakowanie
Daj znac jak się sytuacja rozwinęła z tą kobietą od clo.bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky... no cóż moge powiedzieć...trafiłaś w sedno.....
A co do Moniki - to cos w tym jest.....same kopnięte lekko - na szczęście niegroźnie....znałam dwie - obydwie lubiłam....
Monika ładne imię - dla mnie ma w sobie coś zmysłowego....
Inesska - takie włoski krótkie tez ok....tylko jesteś bardzo smutna na tym zdjęciu...caffe, bliska77, polarmiś, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość