35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle mam i dobre wieści. Mąż odebrał wyniki hsg. Rury drożne
BISCA, macduska, Dziobak, efcia, gretka, ComeToMeBaby, Reni, moremi, anna maria, Mega, Aasiula, malgos741, caffe, gosia7122, beates, iwcia77, paszczakin, Mimbla, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Matko i córko pierwszy raz weszłam na takie CÓŚ
Mój znak zodiaku to baran w ascendencie strzelca (cokolwiek to znaczy)
Eeee..
Obliczyłam swój ascendent.
Aż się boję pisać.
No dobra:
Skorpion w ascendencie skorpiona.Sabina, Dziobak, efcia, gretka, Reni, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, Mega, Aasiula, malgos741, beates, iwcia77, Mimbla, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:Dzien dobry bardzo
Dzisiaj wolne, wiec trza sie wziąść do robotynarazie spijam kawę
w planach rosół z domowym makaronem, z resztą innego bym nie tknela
Mieszkasz gdzies kolo IVF ? Jade !Sabina, efcia, Dziobak, Bozia3, Mega, Aasiula, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A wogóle to ostatnio przegladałam styczen i to jak mi wyszly 2krechy i potem jak rzucila Elf bombe na watek(po ciaglch do znudzenia namawianiu jej ,ze ma testa zrobic ),ze tez w ciazy.I po niej zaraz Peppa
Ehhh. ........11grudnia to byl moj szczesliwy cykl w dodatku sztucznie przykombinowany antykami by w swieta zadzialac
O właśnie, Kapta jak ty kombinowalas z tymi antykami?
wiesz moze dlaczego lekarz zalecil mojej kolezance antyki tylko na 5 pierwszych dni, a pozniej po drugiej @ zaszła (starala sie 11lat, jedno dziecko juz miala i to w wieku twojego Dawida)
co lekarz mial na myśli?Elfik lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Eeee..
Obliczyłam swój ascendent.
Aż się boję pisać.
No dobra:
Skorpion w ascendencie skorpiona.BISCA, ania.g, macduska, gretka, efcia, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Zapowiadają u nas mrozy. Dziś -4, jutro już -6. Drzewka oliwne ciągle na dworze...
Na wszystkich naszych samochodach letnie opony... Brawo my!jest ryzyko, jest zabawa ,)
BISCA, Dziobak, efcia, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, Mimbla, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI jeśli w wiadomościach podadzą, że ktoś zamordował nauczycielkę historii to sprawczynią będę ja.
Konia z rzędem temu kto mi pokaże ucznia klasy VI, który sam będzie potrafił to uzupełnić. No chyba, że to ja jestem jakaś głupia.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92da294e0b3a.jpg
Edit.1 Pomijając fakt, że kompletnie nie ma tam miejsca na wpisywanie.
Edit2. Zrobiłam z pomocą koleżanki uczącej w liceum. Miała niezłą zagwozdkę - co autor miał na mysli.
Edit.3 Tam wczesniej był jeszcze cały tekst do uzupełniania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 13:17
Dziobak, kapturnica, efcia, Sabina, Mega, malgos741, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Też zachodzę, ale Pani to Pani więc nie śmiem pytać, póki co mam owulację
Witam weekendowo, doczytuję
musiałaś kiedyś datę taką podać
będzie pała za wprowadzanie ciała nauczycielskiego w błąd
w pon z rodzicami zapraszamBISCA, moremi, Mega, iwcia77, Simba, Kisiel, sandra80 lubią tę wiadomość