35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Bisca, aż mnie ciary przeszły. Jak ja mam takie emocje, to nie wiem jak Ty się ekscytujesz. Teraz bierzesz 5 dniowe?
Staram sie zachowac spokoj
Biore JEDNA blastkemacduska, ivf-ivf, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, malgos741, Elfik, efcia, moremi, Mega, beates, gosia7122, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja z drugiego porodu mam zdjęcia. Mąż zrobił. Nawet nieźle wygladam. Oczywiście służą nam jako nasza osobista pamiątka, nie do wstawiania gdziekolwiek.
ivf-ivf, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, Dziobak, BISCA, Elfik, efcia, Bozia3, Mega, malgos741, gosia7122, dorbie, iwcia77, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ja to wypierałam chyba
)))))))))))
wiesz, nacpana ketanolem, to co ja miałam czuć
może jadłam za mało gularzu...))))))))))))
ivf-ivf, Elfik, efcia, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A wogóle to ostatnio przegladałam styczen i to jak mi wyszly 2krechy i potem jak rzucila Elf bombe na watek(po ciaglch do znudzenia namawianiu jej ,ze ma testa zrobic ),ze tez w ciazy.I po niej zaraz Peppa
Ehhh. ........11grudnia to byl moj szczesliwy cykl w dodatku sztucznie przykombinowany antykami by w swieta zadzialacBISCA, Elfik, efcia, Jastra, ania.g, Reni, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Tak, tak, to to !
Ciebie nie mozna strescic. No !
PS dzieki Dziobak
Elfik ja chlone twoje posty od a do z , tak przyjemnie sie je czyta, wiec streszczenia nie są potrzebneSabina, BISCA, Mega, Aasiula, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo
Dzisiaj wolne, wiec trza sie wziąść do robotynarazie spijam kawę
w planach rosół z domowym makaronem, z resztą innego bym nie tknela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 11:47
Sabina, BISCA, megan8, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Laska na Belly to jakieś gestapo. Dziś apel, jutro połowę rozstrzela za negatywne słowa skierowane w swoją stronę.
Do tego ma jakiś popierdzielony nick. Kto to wymowi?
Ja to kocham nasza Panią.ivf-ivf, kapturnica, Sabina, BISCA, efcia, gretka, ComeToMeBaby, Reni, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, Mimbla, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No, piekna frekwencja wczoraj !
Dzwonili . Transfer o 11h50.
Na dzien dzisiejszy mamy 2 blastki. Jedna idzie juz do mrozenia. N'a reszte czekamy do jutra.BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam kochane, nadaje z pracy ... dziś do 17tej
Sabina, efcia, Mega, Aasiula, iwcia77, Mimbla, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Boszszsz a ja jeszcze w betach
Fstyttttt mi
fstyć sie, fstć
u mnie juz pobiegane, sniadanie wciągnięte, poodkurzane, podloga umyta, dopijam kawe i zabieram sie za obiad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 14:37
ivf-ivf, Sabina, Mega, Aasiula, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny