35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Efcia antyki wyciszaja jajniki i potem bardzo czesto podejmuja one prace duzo lepiej i wydajniej produkujac zdrowsze komorki to jedno.Druga sprawa w przypadku pcos jak ja mam wyciszajac jajniki wpl na to,ze nie tworza sie torbiele z niepeknietch pecherzykowco wpl korzystnie na kolejny cykl.Dla mnie ustawianie antkami cykli bylo jedynm ratunkiem by zgrywac sie ze zjazdami mojego meza.Inaczej pewnie nigdy by sie nie udalo
BISCA, efcia, megan8, Mega, Aasiula, ania.g, malgos741, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Eeee..
Obliczyłam swój ascendent.
Skorpion w ascendencie skorpiona.
a ja mam
Skorpion w ascendencie skorpiona.to źle?
ComeToMeBaby, Sabina, efcia, moremi, Dziobak, Mega, iwcia77, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:musiałaś kiedyś datę taką podać
będzie pała za wprowadzanie ciała nauczycielskiego w błąd
w pon z rodzicami zapraszamSabina, Mega, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Efcia antyki wyciszaja jajniki i potem bardzo czesto podejmuja one prace duzo lepiej i wydajniej produkujac zdrowsze komorki to jedno.Druga sprawa w przypadku pcos jak ja mam wyciszajac jajniki wpl na to,ze nie tworza sie torbiele z niepeknietch pecherzykowco wpl korzystnie na kolejny cykl.Dla mnie ustawianie antkami cykli bylo jedynm ratunkiem by zgrywac sie ze zjazdami mojego meza.Inaczej pewnie nigdy by sie nie udalo
dzieki Kaptateraz, to ma dla mnie sens, to zalecenie lekarza
u mnie PCO nie ma, tylko LUF, sprobuje sobie od nowego cyklu, a co mi tam
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No to ja na wszelki wypadek powiem, że u mnie w planie 1.12 już nieaktualny.
ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
o co chodzi z tamtym lipcowym wątkiem? bo nie chce mi się przewalać 53 stron i czytać o dolegliwościach, fasolkach i emocjach. W dupie mam ich ciąże
Jakieś streszczenie? A może na której stronie jest "smaczek"
plissssmalgos741, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Jastra, no właśnie jest żółtaczka i młody w solarium się wygrzewa. Ale przynajmniej waga nie spada i jest szansa, żeby wyjść jutro
Bisca, kciuki trzymam z całych sił
Sabinka, zdrowia małej życzę :-*
Jedyna normalna dziewczyna z sali wyszła dzisiaj. BuuuuuDziobak, Reni, macduska, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, ania.g, gretka, BISCA, malgos741, gosia7122, Jastra, iwcia77, dorbie, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:o co chodzi z tamtym lipcowym wątkiem? bo nie chce mi się przewalać 53 stron i czytać o dolegliwościach, fasolkach i emocjach. W dupie mam ich ciąże
Jakieś streszczenie? A może na której stronie jest "smaczek"
plissssDziobak, Reni, Sabina, kapturnica, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPamiętacie jak pisałam o zagubionej rzekomo karcie bankomatowej? Co się okazało, że Waciak ją jednak wziął?
Znowu mi ten numer wywinął.
Jak ja dzisiaj komuś nie zrobię krzywdy to cud będzie.kapturnica, moremi, Dziobak, Mega, Aasiula, ania.g, Alis, BISCA, malgos741, Reni, iwcia77, Mimbla, Bozia3, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Pamiętacie jak pisałam o zagubionej rzekomo karcie bankomatowej? Co się okazało, że Waciak ją jednak wziął?
Znowu mi ten numer wywinął.
Jak ja dzisiaj komuś nie zrobię krzywdy to cud będzie.macduska, moremi, Mega, Alis, BISCA, iwcia77, Bozia3, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja Wam powiem co zrobiłam. Uczynilam sobie kawę w kawiarce i dodałam mleka. Jak się okazało już skwaszonego. Kawę wypilam, bo smaku nie zmieniło
teraz czekam na efekty, znaczy czy mnie przegoni czy nie
brawo ja brawo moje lenistwo
macduska, Dziobak, moremi, Mega, Aasiula, ania.g, kapturnica, BISCA, malgos741, iwcia77, Mimbla, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:fstyć sie, fstć
u mnie juz pobiegane, sniadanie wciągnięte, poodkurzane, podloga umyta, dopijam kawe i zabieram sie za obiad
Dzisiaj strajkuje , na pizzę ich wyciągnę ;Sabina, Mega, BISCA, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość