35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Jakie selfie? My sobie nie robiliśmy. No bez przesady! Teraz tez nie mm żadnego zdjęcia z malym. Zamierzam doprowadzić sir jakos do porządku w domu i dopiero wtedy robić zdjęcia.
Laska obok robila zdjęcia z mężem. Na porodowce. I teraz robiła w łóżku szpitalnym z ojcem. I inne.
A dopóki nie pojdziemy do domu, to raczej nowyc zdjęć nie będzie.( tylko to nie byla samojebka:) )
witam, nadrabiam, bleda poprawilamzaraz bede
Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, megan8, moremi, efcia, ania.g, Bozia3, dorbie, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mam foty (rtg), kcesz?
tylko popkorn wezme
ja potem wrzuce moj rezonans - zobaczycie jakie mam bogate wnetrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 18:51
malgos741, BISCA, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Mega, ania.g, Sabina, Aasiula, dorbie, Bozia3, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dawaj - poogladamy se slajdy
tylko popkorn wezme
ja potem wrzuce moj rezonans - zobaczycie jakie mam bogate wnetrze
To ja dla towarzystwa moje zdjęcia z laparohisteroskopii. Zobaczycie jakie mam piękne jajniki.moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, BISCA, Sabina, Aasiula, Mimbla, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
Ja mam płytkę przysadki mózgowej i zdjęcie hsg
iwcia77, BISCA, Sabina, dorbie, Mimbla, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:To ja dla towarzystwa moje zdjęcia z laparohisteroskopii. Zobaczycie jakie mam piękne jajniki.
macduska, malgos741, Mega, BISCA, Sabina, anna maria, dorbie, Elfik lubią tę wiadomość
-
Sałatka z kurczakiem, Czerwone , Mam talent
goood
ps. Alpejskie Mleczko .. MilkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:17
Dziobak, BISCA, Mega, ania.g, Sabina, anna maria, efcia, Bozia3, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A mnie goście, ale wyszłam Adama położyć.. Biszkopcie, cały dzień nie pisałam, bo kciuki trzymalam!
Kometa, super, że ruszacie! Ekstra organizacja!BISCA, Mega, ComeToMeBaby, ania.g, Sabina, Dziobak, Aasiula, anna maria, efcia, iwcia77, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
A ja druga żółta
i z mężem wspominamy muzykę z lat młodości
malgos741, Dziobak, BISCA, Sabina, Aasiula, anna maria, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny