X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    dasz radę ;)
    ps. ja w domku już..
    Dałam. Taka dobra szarlotka mi wyszła, że prawie cala blacha poszła. Jabłka były świeże, nie ze słoika i ciasto kruche z masłem, a nie z margaryna :-)

malgos741, macduska, ania.g, Aasiula, BISCA, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Dałam. Taka dobra szarlotka mi wyszła, że prawie cala blacha poszła. Jabłka były świeże, nie ze słoika i ciasto kruche z masłem, a nie z margaryna :-)
    Podeślij trochę ;)

dorbie, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Podeślij trochę ;)
    Zjedli :-)

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, kciuki :-)

BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uch. Nadrobiłam.. :)
    Bisca, wiesz, że trzymam kciuki :).

Napiszę coś optymistycznego (bo czasem która pisze, że ja ciągle smucę), mianowicie znalazłam chętną na moje mieszkanie. Podpisałyśmy już umowę przedwstępną. O jeden stres będzie mniej.

I jak dobrze wszystko pójdzie, to w przyszłym roku będziemy się z mężulem budować. Działka już czeka. Na dziś, uczciwie - mamy sporą, nieogrodzoną łąkę i kilka małych choinek.

A jutro (tj w sumie już dzisiaj) urodziny małża.
    To odezwę się jak już wydobrzeję....W poniedziałek chyba?

Dobranoc :)

macduska, moremi, ania.g, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, beates, Bozia3, Mega, paszczakin, gosia7122, iwcia77, megan8, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Dorbie, przepraszam... Ja nadal nie rozumiem tych zdjęć usg. Czy ktoś mi może powiedzieć, co na nim jest? Reni?

ania.g, dorbie, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Moremi,na zdjęciu Dorbie jest buzia Adama ale zasłania się rękami :)
    Ale miałam podręcone sny znowu...

Aasiula, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!
    Witam sie i ja
    .Mlody mi wczoraj zrobil jesien sredniowiecza.Od rana mial 3drzemki po kwadransie i zasnal dopiero po22.Powiem Wam ,zew takich chwilach zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam decydujac sie na drugie dziecko.Ale teraz to ja juz nic na to nie poradze , rycze , zaciskam zeby i padajac na ryj pre dalej.Kocham go bardzo ale jak mam taki ciezki dzien to mam ochote wyjsc z domu przed siebie.Masakra.
    Ob dzis mi dal troche oddechu bo wykonczy mnie.
    Milego dnia dziewczyny !

Alis, ania.g, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam w deszczową niedzielę.
    http://iv.pl/images/95261108519092309943.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 08:59

ivf-ivf, Aasiula, Alis, BISCA, Sabina, ania.g, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Właśnie się obudziłam :-)
    Sny jak z filmu, jak to w ciąży :-)
    Jak cudownie mieć wolne weekendy. Dziś się umówiliśmy ze znajomymi do kina na Kosogłosa.

Morka napisalam ci na messenger jak czytać to zdjęcie, malutkie na pewno nie jest czytelne. Jak powiekszysz to widac nosek i usta a oczy i policzki zasłonięte ręką i nogą ;-)

BISCA, ania.g, Mega, malgos741, moremi, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bry!
    Witam sie i ja
    .Mlody mi wczoraj zrobil jesien sredniowiecza.Od rana mial 3drzemki po kwadransie i zasnal dopiero po22.Powiem Wam ,zew takich chwilach zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam decydujac sie na drugie dziecko.Ale teraz to ja juz nic na to nie poradze , rycze , zaciskam zeby i padajac na ryj pre dalej.Kocham go bardzo ale jak mam taki ciezki dzien to mam ochote wyjsc z domu przed siebie.Masakra.
    Milego dnia dziewczyny !

Kapta czyżby poporodowa euforia Cię opusciła?
    Szukaj czym prędzej tej niani.

Aasiula, BISCA, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bry!
    Witam sie i ja
    Milego dnia dziewczyny !
    Kapta, trzymaj się, wiesz, że ułoży się.
    A dajesz mu smoka czy tylko pierś jak kwęka?

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta czyżby poporodowa euforia Cię opusciła?
    Szukaj czym prędzej tej niani.

Wacia ciezko byc w euforii jak mlody dopierVolil mi wczoraj tak ze ledwo na oczy patrzylam.Dobrze ze Dawid pomoze bo pewnie by mi wariatkowo zostalo.Niestety bolesnie odczuwam brak meza na codzien.Pewnie by bylo caliem inaczej gdyby moj P byl z nami po powrocie z pracy.Mam nadzieje ,ze to tak sporadycznie mlody bedzie zamienial sie w diabelka i bedzie wracalo moje kochane dziecko.

ivf-ivf, Mega, malgos741, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Kaptur wspieram jak moge , <3
    Dasz rade , młody strzeli ci dzisiaj piękny uśmiech i zapomnisz :)
    Twarda jestes , bedzie git zobaczysz :)

kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kapta, trzymaj się, wiesz, że ułoży się.
    A dajesz mu smoka czy tylko pierś jak kwęka?
    dostaje smoczek juz od szpitala bo mial bardzo silny odruch ssania i sie [przejadal.

dorbie, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jakieś koszmary. Błotnista, stroma ścieżka nad ogromną przepascią, do tego chwiejna, rozlatująca się barierka... Brrrr...
    A potem jakieś ruiny i ogromna ziejąca dziura w podłodze w którą wpadam.

Okropność.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    dostaje smoczek juz od szpitala bo mial bardzo silny odruch ssania i sie [przejadal.
    No super :-)
    Dasz radę, to takie momenty. Jeden dzień gorszy, potem lepszy.

Aasiula, kapturnica, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wacia ciezko byc w euforii jak mlody dopierVolil mi wczoraj tak ze ledwo na oczy patrzylam.Dobrze ze Dawid pomoze bo pewnie by mi wariatkowo zostalo.Niestety bolesnie odczuwam brak meza na codzien.Pewnie by bylo caliem inaczej gdyby moj P byl z nami po powrocie z pracy.Mam nadzieje ,ze to tak sporadycznie mlody bedzie zamienial sie w diabelka i bedzie wracalo moje kochane dziecko.

Domyślam się, że nie jest Ci łatwo. A mama? O ile pamiętam deklarowała pomoc?

kapturnica, ivf-ivf, BISCA, Aasiula, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się wczoraj narobilam, że dzis mnie w krzyżu tak nap....la, że ledwo wstaję. Muszę się rozruszać.
    O dziwo skurczy nie ma więcej.

Moi rodzice jadą przed południem. Mamie się zrobiło przykro, że nie będzie u nas mieszkać i zajmować się malutkim wnuczkiem ( i zatruwac życie wiecznymi uwagami innym). Ale na spokojnie jej wytlumaczylam, że to dla niej za ciezkie by było, bo ze wszystkim by sobie nie dala rady, jeszcze chciała obiady gotować, o, nie. Tydzień to max. Uff, mam tylko nadzieję, że męża w pracy nie wyrolują.

ComeToMeBaby, macduska, ania.g, Mega, malgos741, moremi, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Domyślam się, że nie jest Ci łatwo. A mama? O ile pamiętam deklarowała pomoc?
    Pomoze ale ona pracuje do 14tej wiec nie da sie jej siedziec na glowie pol dnia tym bardziej ,ze starsz musi tez odpoczac u siebie w domu i sie pouczyc.Pocieszam sie ,ze co tydzien to mlody bedzie bardziej kumaty.

ivf-ivf, Aasiula, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 12362 12363 12364 12365 12366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ