35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA nie pisałam Wam, że wczoraj piekłam gęś na obiad tzn piersi tylko. W jablkach, sliwkach suszonych i zurawinach. 1,5 godz.wyszło super. Ale im oczywiście mało, powinny byc 3 takie piersi i byloby ok
ComeToMeBaby, BISCA, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Kapta, wspieram, przypomniało mi to dni. kiedy marzyłam żeby Igor zasnął choć na 30 minut, żebym mogła się wykąpać. Wytrwałości kochana.
Natka jakie plany? Dziś szpital czy w domu czekasz? Jak się czujesz?
I kciuki za wszystkie potrzebujące!kapturnica, BISCA, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pomoze ale ona pracuje do 14tej wiec nie da sie jej siedziec na glowie pol dnia tym bardziej ,ze starsz musi tez odpoczac u siebie w domu i sie pouczyc.Pocieszam sie ,ze co tydzien to mlody bedzie bardziej kumaty.
A jak u niego z jedzeniem? Jeśli przybiera na wadze ok, to chyba nie powinien być głodny, ale różne sytuacje sama przerabialammoim zdaniem to Wasz chwilowy kryzys, Ty jesteś zmęczona i małemu Twoje emocje mogą się udzielać. Będzie lepiej i tego się trzymaj
ComeToMeBaby, BISCA, Mega, dorbie, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Moremi,na zdjęciu Dorbie jest buzia Adama ale zasłania się rękami
Ale miałam podręcone sny znowu...
Ja tez. I to kilkuwatkowy. Snilo mi sie ze bylam w ciazy, ale na samym poczatku i w szpitalu mieli mi podac epidural. Lekarz mi tlumaczyl, zeby nie bolalo przy porodzie trzeba zrobic zastrzyk juz teraz. I widzialam jak przygotowuje ogromna igle i bardzo, bardzo sie balam. Obudzilam sie w momencie jak wbijal igle.
A pozniej, snilo mi sie, ze sprzedawalam na stragananie garsonki i tutejsza " minister informatyki" chciala jedna kupic. Bylo pelno kamer, ludzi z ochrony i wogole. Ta baba byla stara ( ok 80) à ja bylam dumna ....
Musze kawe. Dzien dobryComeToMeBaby, Sabina, macduska, ania.g, Bozia3, Mega, malgos741, paszczakin, moremi, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja tez. I to kilkuwatkowy. Snilo mi sie ze bylam w ciazy, ale na samym poczatku i w szpitalu mieli mi podac epidural. Lekarz mi tlumaczyl, zeby nie bolalo przy porodzie trzeba zrobic zastrzyk juz teraz. I widzialam jak przygotowuje ogromna igle i bardzo, bardzo sie balam. Obudzilam sie w momencie jak wbijal igle.
A pozniej, snilo mi sie, ze sprzedawalam na stragananie garsonki i tutejsza " minister informatyki" chciala jedna kupic. Bylo pelno kamer, ludzi z ochrony i wogole. Ta baba byla stara ( ok 80) à ja bylam dumna ....
Musze kawe. Dzien dobry
Bisca to wpływ groszkaMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!
Wyspalam sie! I świat piękniejszydalej w dwupaku, troche smyra mnie w krzyżu. W sunie to pewnie ostatnia niedziela z takim względnym spokojem. Czas zasuwa jak nie wiem, za tydzień juz adwent i koniec miesiąca.
Jastra, dzis mam sie pokazac na kolejnym ktg. Gin wspominał o wtorku jesli chodzi o szpital.
Swoja druga z listy życzeń ciążowych zostało mi juz tylko jedno- niech sie zacznie bez indukcji i innych "atrakcji". Reszta spełniona
Kapta, współczuje... Wczoraj w ogóle był w ogóle słaby dzien. Kryzysy beda, nie masz lekko.
Miłego dnia
kapturnica, Sabina, macduska, ania.g, Mega, malgos741, Aasiula, moremi, iwcia77, Mimbla, megan8, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Bisca to wpływ groszka
Dzieki ale niestety nie. Ja od zawsze i zawsze mam przedziwne sny. Taki typ jestem
Biore sie za lazanie. Obiecalam chlopakom. Skromnie dodam, ze wychodza mi calkiem niezle. Tylko dlugo sie je robi. 2-3 h
Natka, to juz prawie ....Sabina, macduska, Bozia3, Mega, malgos741, Aasiula, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki ale niestety nie. Ja od zawsze i zawsze mam przedziwne sny. Taki typ jestem
Biore sie za lazanie. Obiecalam chlopakom. Skromnie dodam, ze wychodza mi calkiem niezle. Tylko dlugo sie je robi. 2-3 h
Natka, to juz prawie ....
Z tym groszkiem to jaki joke, ja wiem, że tutaj groszki, fasolki i inne zakazaneComeToMeBaby, macduska, Mega, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A jak u niego z jedzeniem? Jeśli przybiera na wadze ok, to chyba nie powinien być głodny, ale różne sytuacje sama przerabialam
moim zdaniem to Wasz chwilowy kryzys, Ty jesteś zmęczona i małemu Twoje emocje mogą się udzielać. Będzie lepiej i tego się trzymaj
ivf-ivf, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja tez. I to kilkuwatkowy. Snilo mi sie ze bylam w ciazy, ale na samym poczatku i w szpitalu mieli mi podac epidural. Lekarz mi tlumaczyl, zeby nie bolalo przy porodzie trzeba zrobic zastrzyk juz teraz. I widzialam jak przygotowuje ogromna igle i bardzo, bardzo sie balam. Obudzilam sie w momencie jak wbijal igle.
Musze kawe. Dzien dobryMega, BISCA, malgos741, Aasiula, Mimbla, Elfik lubią tę wiadomość
-
Kapta, z biegiem czasu będzie lepiej. U mnie już Marcel jest podrośnięty to inna bajka ale za chwilę będę mieć powtórkę z rozrywki i też będę na rzęsach chodzić.
Mega, kapturnica, Sabina, dorbie, iwcia77, megan8, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:Dałam. Taka dobra szarlotka mi wyszła, że prawie cala blacha poszła. Jabłka były świeże, nie ze słoika i ciasto kruche z masłem, a nie z margaryna
Ja ostatnio jadłam (kupną) szarlotkę z żurawiną, bosze dawno takiego dobrego ciasta nie jadłam (jeszcze raz zaznaczam, że kupne)
dorbie, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość