X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie pisałam Wam, że wczoraj piekłam gęś na obiad tzn piersi tylko. W jablkach, sliwkach suszonych i zurawinach. 1,5 godz.wyszło super. Ale im oczywiście mało, powinny byc 3 takie piersi i byloby ok :-)

ComeToMeBaby, BISCA, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Kapta, wspieram, przypomniało mi to dni. kiedy marzyłam żeby Igor zasnął choć na 30 minut, żebym mogła się wykąpać. Wytrwałości kochana.
    Natka jakie plany? Dziś szpital czy w domu czekasz? Jak się czujesz?

I kciuki za wszystkie potrzebujące!

kapturnica, BISCA, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pomoze ale ona pracuje do 14tej wiec nie da sie jej siedziec na glowie pol dnia tym bardziej ,ze starsz musi tez odpoczac u siebie w domu i sie pouczyc.Pocieszam sie ,ze co tydzien to mlody bedzie bardziej kumaty.

A jak u niego z jedzeniem? Jeśli przybiera na wadze ok, to chyba nie powinien być głodny, ale różne sytuacje sama przerabialam :-) moim zdaniem to Wasz chwilowy kryzys, Ty jesteś zmęczona i małemu Twoje emocje mogą się udzielać. Będzie lepiej i tego się trzymaj :-)

ComeToMeBaby, BISCA, Mega, dorbie, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, Asiula dobrze gada. Jeden uśmiech i będziesz jak nowa :-D

Mega, Aasiula, iwcia77, Mimbla, Elfik lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)

macduska, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Moremi,na zdjęciu Dorbie jest buzia Adama ale zasłania się rękami :)
    Ale miałam podręcone sny znowu...

Ja tez. I to kilkuwatkowy. Snilo mi sie ze bylam w ciazy, ale na samym poczatku i w szpitalu mieli mi podac epidural. Lekarz mi tlumaczyl, zeby nie bolalo przy porodzie trzeba zrobic zastrzyk juz teraz. I widzialam jak przygotowuje ogromna igle i bardzo, bardzo sie balam. Obudzilam sie w momencie jak wbijal igle.
    A pozniej, snilo mi sie, ze sprzedawalam na stragananie garsonki i tutejsza " minister informatyki" chciala jedna kupic. Bylo pelno kamer, ludzi z ochrony i wogole. Ta baba byla stara ( ok 80) à ja bylam dumna .... O.o

Musze kawe. Dzien dobry

ComeToMeBaby, Sabina, macduska, ania.g, Bozia3, Mega, malgos741, paszczakin, moremi, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Fox powtarzają całą serię Z Archiwum X :-) pamiętam jak za malolata z bijacym sercem to oglądałam :-)

Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja tez. I to kilkuwatkowy. Snilo mi sie ze bylam w ciazy, ale na samym poczatku i w szpitalu mieli mi podac epidural. Lekarz mi tlumaczyl, zeby nie bolalo przy porodzie trzeba zrobic zastrzyk juz teraz. I widzialam jak przygotowuje ogromna igle i bardzo, bardzo sie balam. Obudzilam sie w momencie jak wbijal igle.
    A pozniej, snilo mi sie, ze sprzedawalam na stragananie garsonki i tutejsza " minister informatyki" chciala jedna kupic. Bylo pelno kamer, ludzi z ochrony i wogole. Ta baba byla stara ( ok 80) à ja bylam dumna .... O.o

Musze kawe. Dzien dobry

Bisca to wpływ groszka ;-)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Hej :-)

Hej! :-)

ivf-ivf, Mega, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Wyspalam sie! I świat piękniejszy ;) dalej w dwupaku, troche smyra mnie w krzyżu. W sunie to pewnie ostatnia niedziela z takim względnym spokojem. Czas zasuwa jak nie wiem, za tydzień juz adwent i koniec miesiąca.
    Jastra, dzis mam sie pokazac na kolejnym ktg. Gin wspominał o wtorku jesli chodzi o szpital.
    Swoja druga z listy życzeń ciążowych zostało mi juz tylko jedno- niech sie zacznie bez indukcji i innych "atrakcji". Reszta spełniona :)
    Kapta, współczuje... Wczoraj w ogóle był w ogóle słaby dzien. Kryzysy beda, nie masz lekko.
    Miłego dnia :)

kapturnica, Sabina, macduska, ania.g, Mega, malgos741, Aasiula, moremi, iwcia77, Mimbla, megan8, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Bisca to wpływ groszka ;-)

Dzieki ale niestety nie. Ja od zawsze i zawsze mam przedziwne sny. Taki typ jestem ;-)

Biore sie za lazanie. Obiecalam chlopakom. Skromnie dodam, ze wychodza mi calkiem niezle. Tylko dlugo sie je robi. 2-3 h

Natka, to juz prawie .... :-)

Sabina, macduska, Bozia3, Mega, malgos741, Aasiula, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dzieki ale niestety nie. Ja od zawsze i zawsze mam przedziwne sny. Taki typ jestem ;-)

Biore sie za lazanie. Obiecalam chlopakom. Skromnie dodam, ze wychodza mi calkiem niezle. Tylko dlugo sie je robi. 2-3 h

Natka, to juz prawie .... :-)

Z tym groszkiem to jaki joke, ja wiem, że tutaj groszki, fasolki i inne zakazane ;-)

ComeToMeBaby, macduska, Mega, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A jak u niego z jedzeniem? Jeśli przybiera na wadze ok, to chyba nie powinien być głodny, ale różne sytuacje sama przerabialam :-) moim zdaniem to Wasz chwilowy kryzys, Ty jesteś zmęczona i małemu Twoje emocje mogą się udzielać. Będzie lepiej i tego się trzymaj :-)
    Z jedzeniem oki.On w przeciwienstwie do mojego syna starszego nie bedzie wisial na piersi jak nie jest glodny.Predzej zlosci sie jakby mu sie wpychalo cycka jak nie ma glodu.Tez mam taka nadzieje ,ze to chwilowe.Na razie dzis sie ladnie bawi i cos tam brzeczy do zabawek

ivf-ivf, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

Musze kawe. Dzien dobry
    Bisca, bo Ty już w ciąży! :-D

Mega, BISCA, malgos741, Aasiula, Mimbla, Elfik lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kurczę, ja też tak mam. To aż strach będzie coś śnić w ciąży. :-P

Mega, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Z tym groszkiem to jaki joke, ja wiem, że tutaj groszki, fasolki i inne zakazane ;-)
    No przynajmniej się zreflektowałaś :-P

ivf-ivf, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No przynajmniej się zreflektowałaś :-P

Punkt dla mnie :-P

Mega, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, z biegiem czasu będzie lepiej. U mnie już Marcel jest podrośnięty to inna bajka ale za chwilę będę mieć powtórkę z rozrywki i też będę na rzęsach chodzić.

Mega, kapturnica, Sabina, dorbie, iwcia77, megan8, Elfik lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Dałam. Taka dobra szarlotka mi wyszła, że prawie cala blacha poszła. Jabłka były świeże, nie ze słoika i ciasto kruche z masłem, a nie z margaryna :-)
    Bry
    Ja ostatnio jadłam (kupną) szarlotkę z żurawiną, bosze dawno takiego dobrego ciasta nie jadłam (jeszcze raz zaznaczam, że kupne)

dorbie, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj byłam na koncercie Perfectu i Markowskiej - ale czad...normalnie mi się moja młodość przypomniała.....:)

ania.g, Mega, BISCA, Sabina, dorbie, macduska, paszczakin, Dziobak, iwcia77, megan8, Kisiel lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 12363 12364 12365 12366 12367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ