35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Witam i ja
U nas już lepiej, córka nie gorączkuje . Marudna, bo gardło bardzo boli, ale po oględzinach migdały są zdecydowanie mniejsze i bez nalotu
A ja szukam prezentów dla dzieciakówJuz mam część upatrzonych! Brawo ja
ps. To przez to, że bratowa przyspieszyła przyjazd, mieli wpaść po świętach, a będą bagatela na następny weekendMusze pogonić Mikołaja
tak wiec lista jest, plan zakupów jest - wszystko zamawiamy w necie, bo chce ksiazki i bluzę swojego ulubionego youtubera
Aasiula, Sabina, BISCA, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Może się pociesz, że będzie jednak coraz łatwiej - przynajmniej ze spaniem...I już niedługo skończy 3 lata i pójdzie prawie na cały dzień do przedszkola...
Kapta ,Bozia dobrze mówi ja jak patrzę na małą to często wracam myślami do chwil jak się urodziła i była taka maleńka a teraz chodzi sama .Tak szybko rosną i nie są już takie zależne od nas.Sama miałam kilka takich kryzysów tym bardziej że Marysia do roku nie przespała ciągiem ani jednej nocy.
Pozdrawiam niedzielnie .ania.g, anna maria, macduska, Dziobak, Bozia3, Sabina, BISCA, iwcia77, Mega, kapturnica, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Kapta ja tez czekam za przedszolem
moglabym juz teraz ja na pare godzin dawac ale malutka jest ,wiec dostalam za to dodatkowe pieniadze ze do przedszkola nie chodzi
Kiedy dajesz mała do przedszkola?
My od sierpnia raczej. Ale to i tak dużo za wcześnie.
Bry! U nas mroz i słońce. Miałam sobie poćwiczyć, ale pieke brownies. Taka zamiana.Bozia3, Sabina, BISCA, iwcia77, Mega, macduska, Mimbla, kapturnica, ania.g, gosia7122, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:O, u nas jest tak samo.
Kiedy dajesz mała do przedszkola?
My od sierpnia raczej. Ale to i tak dużo za wcześnie.
Bry! U nas mroz i słońce. Miałam sobie poćwiczyć, ale pieke brownies. Taka zamiana.
Myślałam czy iść na.kijki, ale nie wiem. Dopiero przestałam plamic po badaniu. Nie wiem czy to dobry pomysł.
Co sądzicie?Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja dzis nie pieke. Wolne sobie zrobilam
Myślałam czy iść na.kijki, ale nie wiem. Dopiero przestałam plamic po badaniu. Nie wiem czy to dobry pomysł.
Co sądzicie?
A ja upiekę babeczki.
Co sobie będę żałować!
Jak się dobrze czujesz to idź na te kije!Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja dzis nie pieke. Wolne sobie zrobilam
Co sądzicie?01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja polecam Enfamil, a po 6 miesiacu Humana R z kleikiem ryzowym, moje dzieci (ta mlodsza dwójka wcinala az miło).
Teraz też Bebiko jakąś nową serię wypuściło, Enfamil jest drogi niestety.
Tylko opuszczanie kamień piersią osłabia laktacje niestety... ale to pewnie wieszWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 14:33
kapturnica, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczny mam pytanie czy ktoras stosowala karmienie meiszane??To znacz podstawa cyc i od czasu do czasu butla?? Jesli tak to jakie mleko polecacie??
Moja bratowa miała takie zalecenie, bo nie miała wystarczająco dużo pokarmu i dziecko ciągle płakało. Możesz spróbować, tylko pamiętaj że rozreguluje Ci się produkcja, więc w czasie gdybyś normalnie karmiła, to i tak odciągaj pokarm.
Ona dawała mu NANSabina lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczny mam pytanie czy ktoras stosowala karmienie meiszane??To znacz podstawa cyc i od czasu do czasu butla?? Jesli tak to jakie mleko polecacie??
ivf-ivf, Sabina, kapturnica, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Ja przy każdym dziecku. Trudno polecić konkretne mleko no każdemu dziecku pasuje co innego. Największy problem był z Marcelem. Przetestowaliśmy z pięć czy sześć mlek. W końcu podpasowała Humana.
U nas tak samo:-) Humana nawet u wybrednych się sprawdziania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:U nas tak samo:-) Humana nawet u wybrednych się sprawdzi
ivf-ivf, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:A ja upiekę babeczki.
Co sobie będę żałować!
Nie upiekę. Zjedli wszystkie czekolady.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 14:58
Sabina, ania.g, kapturnica, Aasiula, Dziobak, BISCA, malgos741, ComeToMeBaby, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny