X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Dziewczyny nie wiem czy powinnam tu pisac, bo jaka ze mnie staraczka ? Nie lecze sie, nie mam jakiegos planu na siebie, a poza tym ciagle jestem zdenerwowana i nie moge sobie poradzic :(
    Powoli, poukładaj sobie w głowie czego chcesz. Pisać możesz, kto Ci niby zabroni.

Tylko taki smutek i rozbicie emocjonalne bije z Twoich postów aż żal. <3

Może warto skorzystać z pomocy psychologa jeśli taki stan trwa już długo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 15:04

ivf-ivf, Sabina, BISCA, iwcia77, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mascuska nie chcialabym zeby tak bylo :( wlasnie nie moge sobie z tym poradzic, nie potrafie cieszyc sie z tego co mam, rozbita jestem na maxa i mysle ze to jest glowna przyczyna moich niepowodzen . Jak mam sie zmienic???

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki stan trwa od poczatku staran :( bo to byl dla mnie cios. Ja nigdy nie pomyslalabym ze bede miec trudnosci z zajsciem w ciaze , to mnie przeroslo :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Mascuska nie chcialabym zeby tak bylo :( wlasnie nie moge sobie z tym poradzic, nie potrafie cieszyc sie z tego co mam, rozbita jestem na maxa i mysle ze to jest glowna przyczyna moich niepowodzen . Jak mam sie zmienic???

Nikt nie chce. Tak jak napisałam, może pora iść do specjalisty. To żaden wstyd.
    Nawet do psychiatry. Jesli chcesz to Ci dam namiary do fajnego na priv.

ivf-ivf, Aasiula, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:

Najpierw musisz sobie uświadomić co powoduje u Ciebie ten stan... czy tylko chodzi o starania o dziecko bez efektów? Może jest jeszcze coś co Cię męczy :-( Przykro mi, że tak się męczysz.

kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mysle ze powinnam zaufac i wszystko bedzie dobrze , tylko jakos tak nie potrafie jeszcze ...

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nikt nie chce. Tak jak napisałam, może pora iść do specjalisty. To żaden wstyd.
    Nawet do psychiatry. Jesli chcesz to Ci dam namiary do fajnego na priv.

Potwierdzam byłam, pomogło.

macduska, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Najpierw musisz sobie uświadomić co powoduje u Ciebie ten stan... czy tylko chodzi o starania o dziecko bez efektów? Może jest jeszcze coś co Cię męczy :-( Przykro mi, że tak się męczysz.
    Kochana mecze sie bardzo. Oczywiscie sa jeszcze inne sprawy ktore mnie mecza, ale kto z nas nie ma kolopotow? Proboje sobie to jakos wylmumaczyc

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masduska to daj mi te namiary

BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    A ja mysle ze powinnam zaufac i wszystko bedzie dobrze , tylko jakos tak nie potrafie jeszcze ...

Komu zaufać?

ivf-ivf, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temu na Gorze, On wie co robi, ale czasem to dla nas trudne do zaakceptowania

Alis lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yesenia, tez doradzam spotkanie ze specjalista. Mnie po stracie bardzo pomogło. Oni maja swoje sposoby. Mi zadał dr jedno pytanie które zupełnie zmieniło moja optykę na wszystko. Mam nadzieje ze wkrótce poczujesz sie lepiej.

Leżę pod ktg, na porodówce spokoj. Oby i przy moim porodzie tak było ;)

ania.g, macduska, Sabina, Dziobak, BISCA, malgos741, megan8, ComeToMeBaby, iwcia77, gosia7122, Kisiel, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yesenia, nie zawsze można samemu sobie ze wszystkim poradzić. Polecam kontakt z psychoterapeutą.

Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:

Mozesz sobie ufać, ale On wszystkiego za nas nie zrobi. Najwięcej zrobisz dla siebie sama.

Trochę poczytałam Twoje posty od poczatku. Miałaś tylko dwa monitoringi? W Twoim miescie czy gdzieś dalej? Bo jakoś nie mam wielkiego zaufania do tutejszych ginów.

Napisz proszę po kolei swoja historię starań z badaniami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 15:21

BISCA, malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:

No to widocznie ma w stosunku do Ciebie inny plan, czy dzięki temu łatwiej będzie Ci się pogodzić z sytuacją? ja też jestem wierząca, ale Boga bym do tego nie mieszala :-)

macduska, kapturnica, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monitoringow mialam wiecej, najpierw u mnie , potem jezdzilam. Owulacja zawsze byla , zreszta czuje ja dokladnie. Prawda jest tez taka ze obecnie nie mam juz pieniedzy na leczenie

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yesenia a Twój mąż co na to? Wspiera Cię?

ivf-ivf, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wydaje mi sie ze ma inny plan i musze sie z tym pogodzic

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska trudno powiedziec, stwierdzil ze nic na sile, ze zrobilam wszystko co moglam, zostaje mi juz tylko inseminacja albo invitro, albo danie sobie spokoju

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Macduska trudno powiedziec, stwierdzil ze nic na sile, ze zrobilam wszystko co moglam, zostaje mi juz tylko inseminacja albo invitro, albo danie sobie spokoju

A Twój mąż badał nasienie?

krycha.stara lubi tę wiadomość

‹‹ 12366 12367 12368 12369 12370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ