35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dziewczny mam pytanie czy ktoras stosowala karmienie meiszane??To znacz podstawa cyc i od czasu do czasu butla?? Jesli tak to jakie mleko polecacie??
Ja tak robiłam - czasem na noc była butelka, bo miałam wrażenie, że wciąż głodna. Albo jak ją z kimś zostawiałam... Nie szło mi odciągania na zapas. Tyle, że u nas młoda nie toleruje białka krowiego, więc daliśmy Nutramigen.kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, hmm rozejrzyj sie które mleka sa w mniejszych opakowaniach bo szkoda kupować duże opakowanie i wywalić bo sie całego nie zużyje. Na listopadowkach chwalą bebilon pro futura, potem zwykły, nan i hipp. J był po miesiącu na mm, przeszliśmy wiele i skończyło sie na mleku specjalnym, potem sie okazało ze przyjęło sie nam mleko z gerbera.
Wróciłam z ktg, skurcze sa, non stop sie piszą, dzis były niby słabsze ale za to ja czuje je bardziej. Gdyby nic mam we wtorek ok 12 stawić sie na oddziale.Sabina, BISCA, Dziobak, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Macduska trudno powiedziec, stwierdzil ze nic na sile, ze zrobilam wszystko co moglam, zostaje mi juz tylko inseminacja albo invitro, albo danie sobie spokoju
Sabina, ania.g, yesenia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Kapta, hmm rozejrzyj sie które mleka sa w mniejszych opakowaniach bo szkoda kupować duże opakowanie i wywalić bo sie całego nie zużyje. Na listopadowkach chwalą bebilon pro futura, potem zwykły, nan i hipp. J był po miesiącu na mm, przeszliśmy wiele i skończyło sie na mleku specjalnym, potem sie okazało ze przyjęło sie nam mleko z gerbera.
Wróciłam z ktg, skurcze sa, non stop sie piszą, dzis były niby słabsze ale za to ja czuje je bardziej. Gdyby nic mam we wtorek ok 12 stawić sie na oddziale.
Natka, we wtotek to Ty będziesz Biszkopta tulić!Sabina, malgos741, BISCA, Natka_79, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Yesenia wiem co czujesz, taki dół emocjonalny, nic cię nie cieszy, sama też jestem w podobnej sytuacji, z kasą krucho ale uzbieram, ale pomyśl masz jeszcze 9letniego piłkarza to jest już promyk a co będzie to będzie nic na to nie poradzisz, przestaniesz myśleć a może sie stanie bez spiny...
malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Małgoś
dół czasami bo ja zawsze pod górkę mam ale grunt że do przodu..teraz bez spiny seks ..
Sabina, BISCA, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, Mega, krycha.stara, Elfik lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Sabcia ja jeszcze się nie poddaję, walczę dalej... część kasy mam z odszkodowania za mieszkanie więc połowa jest
dół czasami bo ja zawsze pod górkę mam ale grunt że do przodu..teraz bez spiny seks ..
I bardzo czekam na Twoje 2 krechy
malgos741, Aasiula, BISCA, macduska, beates, Bozia3, ComeToMeBaby, gosia7122, Kisiel, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie, my dziś sprawdziliśmy lampki na choinkę
działają
a ile córka miala radochy! Wszyscy w tym uczestniczyli, nawet dziadkowie przyszli popatrzeć
od razu zrobiło się świąteczniemalgos741, ania.g, macduska, beates, Aasiula, Mimbla, Bozia3, gosia7122, Kisiel, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Ja jak byłam dziś w galerii też świątecznie aż miło, a przejeźdzając wieczorem z pracy koło carfura stoi tam duża choinka to jest magia
Sabina, BISCA, Aasiula, iwcia77, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnySabina wrote:Wiecie, my dziś sprawdziliśmy lampki na choinkę
działają
a ile córka miala radochy! Wszyscy w tym uczestniczyli, nawet dziadkowie przyszli popatrzeć
od razu zrobiło się świątecznie
Chyba sobie swoich poszukam. <zazdrosna>Sabina, malgos741, BISCA, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Chyba sobie swoich poszukam. <zazdrosna>
Poszukaj, wiesz jak poprawia humor?
U nas nawet balkonowe działają
A ja oczywiście chce jeszczepewnie korzystając z tego, że Młoda chora i będzie w domu, to przejadę po sklepach
Dokupię sobie choć jedne
i jakieś bombki.. i nie wiem co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 18:27
malgos741, macduska, ania.g, Aasiula, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
E tam za wcześnie zawsze listopad jest ponury i depresyjny a światełka i ozdoby choinkowe zawsze rozweselają...
BISCA, Aasiula, kapturnica, Sabina, iwcia77, dorbie, Mega, krycha.stara, Elfik lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A ja dzisiaj sobie sama zrobilam biale galazki z lampkami
Wszedzie w sklepach sa ale ledy a ja nie cierpie tego zimnego koloru , no nic poradze
Kupilam galezie I lampki zwykle na bialym kablu, ladnie wyszlo I duzo taniej
Galezie 8 zl lampki 25
A w sklepach re galazki po 70-80 zl
I juz mam stoja w salonie , uwielbiam te swieta !!!!!malgos741, Dziobak, BISCA, beates, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, dorbie, Kisiel, Mega, Elfik lubią tę wiadomość