35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
bardzo prosze :)Bisca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f5b10a168dc.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2dc40c90296a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 21:03
Sabina, macduska, malgos741, ivf-ivf, ania.g, caffe, Mega, iwcia77, BISCA, efcia, satori, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiula, bardzo fajnie, ja też mam hopla na punkcie świąt
jak już zrobię w tym roku dekoracje to tez wstawię zdjecia
Boję się, że będzie tylko gorzej, mój mąż twierdzi, że bedzie z tego globalny konflikt zbrojnyzawsze twierdziłam, że przesadza, ale teraz nie jestem już taka pewna.
Aasiula, macduska, Bozia3, Sabina, Mega, iwcia77, kapturnica, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Rozumiem, że macie jeszcze ovu-facebook'a
ja facebooka nie posiadam, mam konto na Twitterze, gdzie obserwuje sobie osoby, które mnie interesują (politycy, publicyści, niektórzy dziennikarze i takie tam). W sumie niedawno odkryłam, że wystarczy miec tweetera i jesteś na bieżąco
iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Asiula, bardzo fajnie, ja też mam hopla na punkcie świąt
jak już zrobię w tym roku dekoracje to tez wstawię zdjecia
Boję się, że będzie tylko gorzej, mój mąż twierdzi, że bedzie z tego globalny konflikt zbrojnyzawsze twierdziłam, że przesadza, ale teraz nie jestem już taka pewna.
ivf-ivf, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co o tym sądzicie?
http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/mezczyzna-przy-porodzie-czy-to-rzeczywiscie-dobry-pomysl/mtv2ff01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczny mam pytanie czy ktoras stosowala karmienie meiszane??To znacz podstawa cyc i od czasu do czasu butla?? Jesli tak to jakie mleko polecacie??
Ale to nie opinia do Ciebie, bo nie wiem dlaczego sie pytaszWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 22:24
Dziobak, Bozia3, Sabina, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Co o tym sądzicie?
http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/mezczyzna-przy-porodzie-czy-to-rzeczywiscie-dobry-pomysl/mtv2ff
Na razie usłyszałam jakie są plany do mojego brzucha: będzie go głaskał, całował i przemawiał do niego. Rozczuliłam się.dorbie, Sabina, malgos741, Aasiula, iwcia77, megan8, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/mezczyzna-przy-porodzie-czy-to-rzeczywiscie-dobry-pomysl/mtv2ffiwcia77, megan8, Natka_79, kapturnica, sandra80, krycha.stara, Elfik lubią tę wiadomość
-
http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/mezczyzna-przy-porodzie-czy-to-rzeczywiscie-dobry-pomysl/mtv2ff
Hej!
Ja rodziłam z M, bo i ja i on tegp chcieliśmy, ale jakby przyszło co do czego to nastepnym razem idę sama. Widok mojego faceta, który chciał, ale nie mógł mi pomóc nie był miły. Martwiłam się i o siebie i o niego.
P.S. A co z Herą? Dawno jej nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 23:15
Bozia3, malgos741, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Ja tez rodziłam J sama i teraz tez będę. Uważam ze to nie jest miejsce dla faceta, tzn nie widze tam swojego
kobieta tez nie jest soba w tym momencie. G był ze mną na początku i juz mnie irytowało ze wypijał mi wodę
pogonilam go do domu na śniadanie a sama skoncentrowałam sie na akcji. Gdyby był to na pewno by mnie rozpraszał a i kto wie czy bym sie nie martwiła o niego.
Ja tam mysle ze nie bez przyczyny od wieków kobiety zamykały sie z rodząca i dopiero z postępem medycyny lekarze zaczęli wchodzić w ten swiat.kapturnica, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
-
u mnie nie mialo byc Alojza , bo tez jestem zdania , ze kobita i tak musi sama sie z tym tematem uporac ..ale pozniej spekalam i na pytanie poloznej czy maz ma asystowac odp TAK , wiec teoria poszla sobie do lasu...hm
ale alojz byl zadowolony - ma chlop mocne nerwy ..ale wode mi tez wypijal
kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, Bozia3, dorbie, BISCA, malgos741, satori, Elfik lubią tę wiadomość
-
Wrrrrr....poniedziałek....
Zimno, ciemno i paskudniea tu do roboty trza isc...
Miłego laskiAasiula, kapturnica, satori, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 07:33 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 listopada 2015, 21:30
kapturnica, Aasiula, Jastra, ComeToMeBaby, Bozia3, Magda*, BISCA, malgos741, beates, efcia, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry wszystkim .
U nas akcji rozwojowch ciąg dalszy.Mlod wczoraj znow koncertował a potem jak juz padl po22iej to przespal cala noc z jedna pobudka na cycka o 5tej i o 7mej zjadl i spi dalej.Ciekawe ile jeszcze dni go tak potrzyma.Przyznam ,ze poznym wieczorem zaczynam miec po kokarde tych jego fochow.
Po rozmowach z pierworodnym odeszlismy od projektu niania rano i on sobie bedzie chodzil do szkoly na nogach(jakies pol godz z buta) a przyjezdzala bede po niego po14tej bo powrot juz bylby bardziej problematyczny bo trzeba pchac pod góre.W razie bardzo brzydkiej pogody bedziemy jezdzic i juz.A w zamian zarobi sobie pare groszy.Bo to co by niania dostala za godzine pobytu dostanie on.Wiec mu sie troche dozbiera do kieszonkowego i nowe bojówki sobie kupi.Bo wypatrzyl znow jakies .
Co do pobytu faceta przy porodzie ja nie chcialam a i moj maz rowniez nie chcial.Chciaz stwierdzil ,ze jesli mi na tym zalezy to pojdzie.Wychodze z zalozenia ,ze to musi byc wspolna decyzja a nie stawianie chUopa pod ultimatum bo to nasze dziecko.Pewnie musiala bym jeszcze sie martwic o niego a on wiłby sie nie wiedzac jak mi pomoc.No i nie wiem jakby to pozniej sie odbilo na naszych relacjach lozkowych.Dlatego wolalam nie gdybac i wyslac go do domuAle jak komus to odpowiada to jestem za porodami rodzinnymi.Byle tylko baba nie zmuszala chlopa do tego.
Miłego dnia!
Ps.Asiula fajnie to wymyslilasWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 07:38
Aasiula, Jastra, ania.g, ComeToMeBaby, Bozia3, Natka_79, BISCA, malgos741, efcia, iwcia77, Mimbla, gosia7122, satori, Elfik, Kisiel lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Edit. A już najbardziej wkurwiało mnie to, że potem to największą sensacją była właśnie jego obecność przyporodzie- ewenemet jak na tamte czasy w naszej okolicy. Rodzina i z znajomi piali z zachwytu jaki to Waciak dzielny.
Ale nie piali z zachwytow ze to Ty rodzilas i bylas dzielna hehiwcia77, Mega lubią tę wiadomość