35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:bardzo prosze :)Bisca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f5b10a168dc.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2dc40c90296a.jpg
Dzikuje piknie !
Bardzo ladnie
My w tym roku jedziemy na swieta do Polski. Choinki nie bedzie, ale udekoruje troche dom za tydzin albo dwa bo kocham swiateczna atmosfereyesenia, malgos741, Aasiula, efcia, Bozia3, iwcia77, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Czesc,
Melduje sie dalej nie rozpakowana. Z nowości- siara juz jest w obu piersiacha młody rusza sie mniej, przeciągnie sie kilka razy dziennie i tyle. Spałam lepiej takze przynajmniej nie wyglądam jak zombie.
Jak urodziłam J to wszyscy pytali G czy był ze mną i byli bardzo zniesmaczeni ze go tam nie było. Normalnie aż mi go wtedy było żal:/ dopiero jak tłumaczyłam ze to była moja decyzja to jakoś tonowali swoje emocje. Moja teściowa tez przeżywała mój poród. Jej to była rzeźnia i była pod mega wrażeniem jak to mi wtedy szybko poszło.
Miłego dnia!kapturnica, macduska, BISCA, malgos741, ania.g, Dziobak, Aasiula, efcia, Bozia3, iwcia77, Mimbla, Mega, gosia7122, satori, Elfik, Kisiel lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Kapta gratulacje utraty kilogramów
Musi troszkę pomęczyć , żebyś nie zapomniała że masz dziecko
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Natka!!!
Natka!!!
Ty jeszcze nie urodziłas ???i tak sie zastanawiam co bedzie dalej. Polozna powiedziała ze najpierw ocenia stan łożyska i ilośc wód, takze nie mam co sie szykować na oxy od razu. A moze młody chce byc z grudnia....tyle to mi chyba juz nie pozwolą czekać
kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta wiem że jest Ci ciężko , ale to wszystko minie , nie obejrzysz się jak szybko urośnie
Jak byłam ostatnio u lekarza to była też dziewczyna z maleńkim dzieckiem , dziecko zaczęło płakać a mnie ścisnęło tak mocno. Oddałabym wszystko żeby znów usłyszeć taki płacz... ale wierzę że jeszcze usłyszę głośno i wyraźnie
kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Kapta wiem że jest Ci ciężko , ale to wszystko minie , nie obejrzysz się jak szybko urośnie
Jak byłam ostatnio u lekarza to była też dziewczyna z maleńkim dzieckiem , dziecko zaczęło płakać a mnie ścisnęło tak mocno. Oddałabym wszystko żeby znów usłyszeć taki płacz... ale wierzę że jeszcze usłyszę głośno i wyraźnie
no spoko jak nie teraz, to wnuki też będąkapturnica, yesenia, BISCA, Sabina, paszczakin, efcia, Bozia3, iwcia77, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie 22 i 9 po owu
ciekawe co ten cykl przyniesie
Zastanawiam się nad jakimiś masażami pleców bo nie mogę się ruszać od jakiegoś czasu, tylko tak też myślę , ze może to być jakieś takie napięcie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 09:21
-
yesenia wrote:U mnie 22 i 9 po owu
ciekawe co ten cykl przyniesie
Zastanawiam się nad jakimiś masażami pleców bo nie mogę się ruszać od jakiegoś czasu, tylko tak też myślę , ze może to być jakieś takie napięcie...
ja w zeszłym roku miałam karnet na 10 zabiegów
i masażysta stwierdził, że cały stres i nerwy mam w mięśniach karku. Dopiero po 8 zabiegu zaczęło odpuszczać!
yesenia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezły tekst dzisiaj przeczytałam
"Z cierpliwością do dzieci jest mniej więcej tak, że do swoich ma się tyle, co do dwudziestu Jehowych stojących pod twoimi drzwiami mówiącymi jednocześnie, a na cudze najchętniej nosiłby człowiek przy sobie siatkę, podręczną butelkę po Nałęczowiance uzupełnioną benzyną i paczkę zapałek sztormowych, niegasnących nawet przy najmocniejszym wietrze, na wszelki."BISCA, kapturnica, Sabina, paszczakin, efcia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe
jeszcze mnie to pytanie nie irytuje
jestem zmęczona wyczekiwaniem i zdziwiona bo jeszcze nie tak dawno bałam sie porodu 1, 2 i 9 listopada a tu 23 i nic
Yesenia- dzięki!
Kapta, mnie by było szkoda laktacji, tym bardziej ze super idzie. Laktator masz średni, przede wszystkim ze ręczny, choc kolezanka na ręcznym z canpolu jechała pół roku bo jako jedyny super jej sciągał ( szkoda jej było kasy na medele a stary z aventu był do bani). Zaparla sie i dopiero po pół roku podała mm. Chyba bym na twoim miejscu zainwestowała w dobry elektryczny laktator, cos próbowała pomrozic na czarna godzinę.
Jest jeszcze opcja ze kupisz mm w takich małych opakowaniach. W rossmanie jest bebilon w saszetkach, pewnie w aptekach tez cos jest.
Ciekawe jak to u mnie bedzie z KP, biorę pod uwagę ściąganie i podawanie z butli, chyba ze młody bedzie delikatniejszy dla moich piersi. J zrobił z nich jesien średniowiecza, tak bolało ze do teraz mam traumęefcia, Bozia3, kapturnica, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość