X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta gratulacje utraty kilogramów :) Musi troszkę pomęczyć , żebyś nie zapomniała że masz dziecko :)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    bardzo prosze :)Bisca :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f5b10a168dc.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2dc40c90296a.jpg

Dzikuje piknie !
    Bardzo ladnie :)

My w tym roku jedziemy na swieta do Polski. Choinki nie bedzie, ale udekoruje troche dom za tydzin albo dwa bo kocham swiateczna atmosfere :)

yesenia, malgos741, Aasiula, efcia, Bozia3, iwcia77, Mimbla, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    Melduje sie dalej nie rozpakowana. Z nowości- siara juz jest w obu piersiach ;) a młody rusza sie mniej, przeciągnie sie kilka razy dziennie i tyle. Spałam lepiej takze przynajmniej nie wyglądam jak zombie.
    Jak urodziłam J to wszyscy pytali G czy był ze mną i byli bardzo zniesmaczeni ze go tam nie było. Normalnie aż mi go wtedy było żal:/ dopiero jak tłumaczyłam ze to była moja decyzja to jakoś tonowali swoje emocje. Moja teściowa tez przeżywała mój poród. Jej to była rzeźnia i była pod mega wrażeniem jak to mi wtedy szybko poszło.

Miłego dnia!

kapturnica, macduska, BISCA, malgos741, ania.g, Dziobak, Aasiula, efcia, Bozia3, iwcia77, Mimbla, Mega, gosia7122, satori, Elfik, Kisiel lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Kapta gratulacje utraty kilogramów :) Musi troszkę pomęczyć , żebyś nie zapomniała że masz dziecko :)
    No i za kazdym razem jak jest taka akcja Maks przypomina mi dlaczego przez tyle lat nie chcialam wiecej dzieci...

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca ja też kocham świąteczną atmosferę i szybko zabieram się za dekorowanie :)

BISCA, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Natka!!!

Natka!!!

Ty jeszcze nie urodziłas ??? =D
    No nie ;) i tak sie zastanawiam co bedzie dalej. Polozna powiedziała ze najpierw ocenia stan łożyska i ilośc wód, takze nie mam co sie szykować na oxy od razu. A moze młody chce byc z grudnia....tyle to mi chyba juz nie pozwolą czekać ;)

kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta wiem że jest Ci ciężko , ale to wszystko minie , nie obejrzysz się jak szybko urośnie :) Jak byłam ostatnio u lekarza to była też dziewczyna z maleńkim dzieckiem , dziecko zaczęło płakać a mnie ścisnęło tak mocno. Oddałabym wszystko żeby znów usłyszeć taki płacz... ale wierzę że jeszcze usłyszę głośno i wyraźnie :)

kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak to kiedyś było z tym mierzeniem temp, że człowiek nawet na śpiocha mierzył. A teraz? Znowu zapomniałam

bry

efcia, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Booosz Natka to Ty jeszcze nie urodziłaś? 07icon_smile4.gif

kapturnica, BISCA, efcia, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a który dzień cyklu u Ciebie ?

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Kapta wiem że jest Ci ciężko , ale to wszystko minie , nie obejrzysz się jak szybko urośnie :) Jak byłam ostatnio u lekarza to była też dziewczyna z maleńkim dzieckiem , dziecko zaczęło płakać a mnie ścisnęło tak mocno. Oddałabym wszystko żeby znów usłyszeć taki płacz... ale wierzę że jeszcze usłyszę głośno i wyraźnie :)

no spoko jak nie teraz, to wnuki też będą 07icon_smile4.gif

kapturnica, yesenia, BISCA, Sabina, paszczakin, efcia, Bozia3, iwcia77, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka powodzenia, trzymaj się !!

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Reni a który dzień cyklu u Ciebie ?
    10

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 22 i 9 po owu :) ciekawe co ten cykl przyniesie :)
    Zastanawiam się nad jakimiś masażami pleców bo nie mogę się ruszać od jakiegoś czasu, tylko tak też myślę , ze może to być jakieś takie napięcie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 09:21

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    U mnie 22 i 9 po owu :) ciekawe co ten cykl przyniesie :)
    Zastanawiam się nad jakimiś masażami pleców bo nie mogę się ruszać od jakiegoś czasu, tylko tak też myślę , ze może to być jakieś takie napięcie...
    a to na pewno

ja w zeszłym roku miałam karnet na 10 zabiegów
    i masażysta stwierdził, że cały stres i nerwy mam w mięśniach karku. Dopiero po 8 zabiegu zaczęło odpuszczać!

yesenia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni no ja mam nieciekawie nie mogę się ruszać , bolą mnie całe plecy , dosłownie czuję się taka spięta , naciągnięta

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezły tekst dzisiaj przeczytałam ;-)

"Z cierpliwością do dzieci jest mniej więcej tak, że do swoich ma się tyle, co do dwudziestu Jehowych stojących pod twoimi drzwiami mówiącymi jednocześnie, a na cudze najchętniej nosiłby człowiek przy sobie siatkę, podręczną butelkę po Nałęczowiance uzupełnioną benzyną i paczkę zapałek sztormowych, niegasnących nawet przy najmocniejszym wietrze, na wszelki."

BISCA, kapturnica, Sabina, paszczakin, efcia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a myślałam jeszcze o ćwiczeniach pilates

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Booosz Natka to Ty jeszcze nie urodziłaś? 07icon_smile4.gif
    Hehe :D jeszcze mnie to pytanie nie irytuje ;) jestem zmęczona wyczekiwaniem i zdziwiona bo jeszcze nie tak dawno bałam sie porodu 1, 2 i 9 listopada a tu 23 i nic :D
    Yesenia- dzięki!

Kapta, mnie by było szkoda laktacji, tym bardziej ze super idzie. Laktator masz średni, przede wszystkim ze ręczny, choc kolezanka na ręcznym z canpolu jechała pół roku bo jako jedyny super jej sciągał ( szkoda jej było kasy na medele a stary z aventu był do bani). Zaparla sie i dopiero po pół roku podała mm. Chyba bym na twoim miejscu zainwestowała w dobry elektryczny laktator, cos próbowała pomrozic na czarna godzinę.
    Jest jeszcze opcja ze kupisz mm w takich małych opakowaniach. W rossmanie jest bebilon w saszetkach, pewnie w aptekach tez cos jest.
    Ciekawe jak to u mnie bedzie z KP, biorę pod uwagę ściąganie i podawanie z butli, chyba ze młody bedzie delikatniejszy dla moich piersi. J zrobił z nich jesien średniowiecza, tak bolało ze do teraz mam traumę :/

efcia, Bozia3, kapturnica, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomnialam sie przywitac.

Dzien dobry

Simba i Paszcza, pracujecie dzisiaj ?

paszczakin, Aasiula, efcia, iwcia77, Mimbla, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 12371 12372 12373 12374 12375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ