35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam poniedziałkowo
ale se pospałam do 9.00... ale przebudzenie było o 6tej...
słońce za oknem.. będzie dobrze..czas wymienić opony he heAasiula, efcia, Alis, Mimbla, Sabina, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kapta, jak mlody posmakowal butli (z czymkolwiek w srodku), to moze sie wkurzac na cycek. Niestety, kp to przy niektorych modelach dzieci wiezienie
U mnie decyzja byla latwiejsza, bo laktacja byla licha i mleko robilo mlodemu kuku, ale jak Tobie idzie dobrze i chcesz karmic swoim, to moze warto zaiwestowac w porzadny laktator?efcia, Bozia3, kapturnica, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i ja dzien dobry
u nas dzisiaj mroźno i nawet śnieg popadał, od razu przyjemniej sie robi, bo święta na tapecie
miłego
Kapta moja siostra ściągała na recznym tylko miesiąc, też nie dawała rady , tym bardziej ze wykarmić musiała bliźniaki, zainwestowała w laktator elektryczny, i od razu lepiej, karmiła córy do rokuAasiula, BISCA, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:To tak, jak ja, chooy nie staraczka, do kata won i to obie
I na grochu kleczec!
Krycha, ale Ty juz za chwileczke, juz za momencik..krycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Co tam, jak tam, jest sens nadrabiac? Czy znowu o sernikach bylo?
jak tak bardzo przeszkadzają serniki, to może sama zapodaj jakiś ekscytujący tematkrycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość