35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja sciagam pokarm sporadycznie jak jade do mam i musze gdzies wyjsc wiec szkoda mi inwestowac kase w laktator.Podanie mleka modyfikowanego wydaje mi sie szybsze i mniej klopotliwe niz zabawa z laktatorem nawet co jakis czas
Hej, jak dziś Twój synek? Tak sobie myślałam, że mogłabyś mu na próbę butlę zrobić. Sprawdzisz czy będzie chciał pić mm, ile wypije i czy będzie spokojnieszy:-)kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Hej, jak dziś Twój synek? Tak sobie myślałam, że mogłabyś mu na próbę butlę zrobić. Sprawdzisz czy będzie chciał pić mm, ile wypije i czy będzie spokojnieszy:-)
krycha.stara, ivf-ivf, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:A co tam? Jak Natka? Rozpruła się i wysypała?
Jak Morka z młodem sobie radzi?
Nie było mnie kilka dni, bo potrzebowałam wyciszyć nerwy, ale nadrabiać nie dam rady...
Która chętna do referatu?
pliiisssss
Ja bym chetnie cos strescila, ale one mnie bijom, ze ominelam co niektorekrycha.stara, Bozia3, macduska, Aasiula, paszczakin, Sabina, malgos741, iwcia77, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:...ale zal mi ze juz nigdy :
- nie bede w ciazy
- nie urodze
- nie bede karmila piersia
Iwcia, jak czujesz parcie na drugie dziecko, to powinnas je miec. Pogadaj z Alojzym powiedz mu jakie to dla Ciebie wazne i ze decyzje trzeba podjac zanim bedzie za pozno.krycha.stara, macduska, Aasiula, Dziobak, Mimbla, Mega, Sabina, megan8, malgos741, efcia, iwcia77, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Paszcza, a Ty wiesz, że ja przejęłam Twój cykl? Miałam ovu 15.04 15
Super wypas model..Aasiula, Bozia3, Dziobak, macduska, Mimbla, Mega, Sabina, kapturnica, BISCA, malgos741, dorbie, ania.g, moremi, efcia, iwcia77, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję, że wróciłam do domu. Córka wygląda jak stos nieszczęścia
Młoda ma dwie afty. Bolą ja strasznie, nawet przez sen płacze
nic nie je
Mam nadzieję, ze to smarowanie w koncu coś da
Ja puerdziele. Serce mi się kraje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:11