35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Zaraz ze przeszkadzaja, ale ile mozna piec? Zima idzie, doopa rosnie
Ja mam tendencje do tycia
właśnie widzę
kostki Ci spuchłykrycha.stara, BISCA, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
siemka
Rozpoczęłam nowy cykl z Menopurem;
w sobotę 28.11. jadę do Katowic podglądać jajca;
jeśli wszystko się ułoży to ok. 4-5 grudnia będę miała drugą IUIWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 13:54
krycha.stara, Reni, macduska, ania.g, Jastra, iwcia77, Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Mega, gosia7122, malgos741, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
A co tam? Jak Natka? Rozpruła się i wysypała?
Jak Morka z młodem sobie radzi?
Nie było mnie kilka dni, bo potrzebowałam wyciszyć nerwy, ale nadrabiać nie dam rady...
Która chętna do referatu?
pliiisssssiwcia77, Mimbla, Sabina, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:To zeby Wam sie milej jadlo obiad, opowiem Wam moj sen. Czego w nim nie bylo! Najpierw szlam po wodzie jako ten Jezus. Ba, ja bieglam! A potem zrobila sie powodz na sasiednim brzegu i zalalo barana (lub owce). Nastepnie zabralam ze soba towarzyszacego mi kogos (nie pamietam szczegolow) i trafilismy do domku letniskowego, ktory zamienil sie w stara kamiennice w mojej rodzinnej wsi. W tejze kamiennicy spotkalam moja przyjaciolke z rodzina oraz kolezanke, ktorej nie widzialam od skonczenia podstawowki. Zadzwonil moj byly i pobieglam do domu rodzicow, bo mial mnie stamtad odebrac moj brat i zawiesc mnie na lekcje do mojego liceum. Moglby byc jakis ciag dalszy, gdyby nie zadzwonil budzik
krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
melduje sie...zaparlam sie zeby was nadrobic i mi sie posty urwaly po 1o minutach
przesilenie swiateczne was dopadlo?
co tam ja mialam?
Biszkopt? - jak tam twoja cukiernia? ciastki w piekarniku som?
u mnie z tym karmieniem cycem to tez byla jazda...juz w ciazy zalozylam z gory, ze chcialabym karmic piersia, po porodzie zanim cycki sie zachartowaly to plakalam z bolu , ivo technicznie ciagnal super , wiec mleko mialam i to jakosciowo dobre bo przybieral 350 gr na tydzien. jak juz przeszedl kryzys laktacyjny to bylo z gorki, Ivo co 3 h na cycku przez 10 minut , potem smok i spanko. jak w sierpniu zaczelam tracic mleko to mi sie zal zrobilo ...czulam sie jakbym sie rozstawala z Ivo...smutno mi bylo bardzo...dzis jedziemy na sztucznym choc chcialam karmic do 1 roku...
karmienie publiczne - no way ! najgorsze wspomnieniei tylko to jest jedyny plus ze nie karmie juz cyckiem.
krycha.stara, ania.g, Bozia3, BISCA, Sabina, Mega, megan8, malgos741, satori, Elfik, Kisiel lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ale wiesz, ze w tej materii chlop ma tyle do gadania, co Zyd za okupacji?
on na drugie ma Alojz Wielki Kontroler Poczec
krycha.stara, Reni, ania.g, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, Mega, megan8, malgos741, satori, Elfik, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Hehe
jeszcze mnie to pytanie nie irytuje
jestem zmęczona wyczekiwaniem i zdziwiona bo jeszcze nie tak dawno bałam sie porodu 1, 2 i 9 listopada a tu 23 i nic
Yesenia- dzięki!
Kapta, mnie by było szkoda laktacji, tym bardziej ze super idzie. Laktator masz średni, przede wszystkim ze ręczny, choc kolezanka na ręcznym z canpolu jechała pół roku bo jako jedyny super jej sciągał ( szkoda jej było kasy na medele a stary z aventu był do bani). Zaparla sie i dopiero po pół roku podała mm. Chyba bym na twoim miejscu zainwestowała w dobry elektryczny laktator, cos próbowała pomrozic na czarna godzinę.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny