35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:No, piekna frekwencja wczoraj !
Dzwonili . Transfer o 11h50.
Na dzien dzisiejszy mamy 2 blastki. Jedna idzie juz do mrozenia. N'a reszte czekamy do jutra.BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Na dzien dzisiejszy mamy 2 blastki. Jedna idzie juz do mrozenia. N'a reszte czekamy do jutra.
Bisca super !
Trzymam mocno kciuki!
PowodzeniaBISCA, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
beates, you made my day))))))))))))))))))))))))
wiem, że nieładnie, ale czy mogę wyrazić opinię - czy ją ?
ale wiem, już czemu taka nerwowa bo jada gulaRZ z kaszą...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:41 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 listopada 2015, 20:29
kapturnica, ivf-ivf, moremi, beates, Sabina, BISCA, efcia, gretka, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no i cytat z tego wątku
"Z synkiem od 8 dpo już czułam, że się udało."
i co, łyso Wam?
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
my jakies nieczułe wiedżmy..kapturnica, ivf-ivf, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, beates, Sabina, BISCA, Dziobak, malgos741, efcia, gretka, Mega, paszczakin, caffe, gosia7122, iwcia77, Kisiel, Kisiel lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ta laska co założyła ten lipcowy wątek moglaby być na nim sama
i tak wszytko wie najlepiej
z ust mi to wyjęłaśPo co jej tam jakieś laski, jeszcze coś głupiego napiszą i wątek się zepsuje
)))))))))))))))))))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:52
ivf-ivf, moremi, Sabina, kapturnica, BISCA, Dziobak, efcia, Mega, iwcia77, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Na dzien dzisiejszy mamy 2 blastki. Jedna idzie juz do mrozenia. N'a reszte czekamy do jutra.ivf-ivf, BISCA, malgos741, efcia, Mega, iwcia77, Mimbla, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:heheeh Elf no widzisz a Ty taka do niczego ,ze do kilkunastu dni poovu nie wierzyłas ,że syn jest
ja to wypierałam chyba)))))))))))
wiesz, nacpana ketanolem, to co ja miałam czuć
może jadłam za mało gularzu...))))))))))))
ivf-ivf, Aasiula, moremi, beates, kapturnica, BISCA, efcia, Mega, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
beates wrote:https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcowe-mamusie-2016,8804.html
Coś dla naszej Pani
Reni,chyba nam nie wprowadzisz takiego rygoru ?beates, Elfik lubią tę wiadomość
-
Jakie selfie? My sobie nie robiliśmy. No bez przesady! Teraz tez nie mm żadnego zdjęcia z malym. Zamierzam doprowadzić sir jakos do porządku w domu i dopiero wtedy robić zdjęcia.
Laska obok robila zdjęcia z mężem. Na porodowce. I teraz robiła w łóżku szpitalnym z ojcem. I inne.
A dopóki nie pojdziemy do domu, to raczej nowyc zdjęć nie będzie.beates, Sabina, macduska, kapturnica, Dziobak, BISCA, efcia, gretka, Reni, Mega, gosia7122, dorbie, iwcia77, Mimbla, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jakie selfie? My sobie nie robiliśmy. No bez przesady! Teraz tez nie mm żadnego zdjęcia z malym. Zamierzam doprowadzić sir jakos do porządku w domu i dopiero wtedy robić zdjęcia.
Laska obok robila zdjęcia z mężem. Na porodowce. I teraz robiła w łóżku szpitalnym z ojcem. I inne.
A dopóki nie pojdziemy do domu, to raczej nowyc zdjęć nie będzie.
Moremi, nie wiem jak Ty się czulas po znieczuleniu zewnątrzoponowym, ale ja np. byłam opuchnięta na twarzy, miałam dreszcze i zdjęcia to ostatnie o czym wtedy myślałamElfik, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Bisca - powodzenia!!!
Morek - nie ma żółtaczki? wychodzicie planowo?
Sandra - dzięki, bo już myślałam że ja jakaś niekumata z wykresami hihihih
A ja wczoraj miałam spotkanie z kilkoma dziewczynami ze studiów, wiec dziś "trochę" później wstałam
A za niedługo zlot na "kawę" u brata i jego półrocznego synka - znowu sobie ponoszę
kapturnica, BISCA, Elfik, efcia, Mega, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość