35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:szkoda ze Ivo bedzie sam , no ale jedynaki tez musza byc .
zeby o drugim pomyslec
Dziobak, anna maria, efcia, dorbie, caffe, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Elfik, Magda*, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:OOoooo, ale gupio...
W No jak w Dojczach, wszystkie ciuszki mieli. Ladne i dobierane do plci, chociaz 1 dnia zawineli Adasia w rozowy kocyk.iwcia77, malgos741, Dziobak, anna maria, dorbie, Sabina, kapturnica, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zobaczcie jak te nasze dzieci szybko rosna
a moja Hela to juz sie zrobila wyjatkowo niegrzeczna ,chyba musze szamana do chaty zamowic co by ja odczarowal
iwcia77, malgos741, Dziobak, moremi, dorbie, caffe, Sabina, kapturnica, BISCA, Elfik, efcia, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Piecioosobowym.
Generalnie opieka jest super, ale żarcie kiepskie
Szpital uniwersytecki, więc studenci są. I tutaj nawiązuje do opowieści Alis. Nikt nie każe się przed nimi rozbierać, za każdym razem pytają czy się wyraża zgodę na obecność studentów. Ja wyrazilam taka zgodę na zbadanie mojego brzucha. Dopiero wtedy zaproszono mnie do gabinetu.
Zrobiono mi też usg nowym sprzętem (robil to badanie sam ordynator, bo się uczył), a później zapytano czy w porodzie mogą uczestniczyc studenci. Oczywiście się nie zgodzilam. Okazuje się, ze ta laska obok wyraziła zgodę
malgos741, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, BISCA, Elfik, Dziobak, efcia, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hmn, a to, że mój mąż jest Wodnikiem ma to znaczenie?
po prostu pomimo, ze jestes Zodiakalnym Rakiem to masz tez cechy Wodnika- taki zodiakalny mix
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 18:28
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO nie ma nocnej zmiany?
My nie śpimy. Młodej skoczyla gorączka, musiałam wybudzić do leków i teraz się bawi od godziny. Pojadla, popila i teraz klocki układa
Nie mam pojęcia co jej jest... mam nadzieję ze jutro zlapiemy jakiegos lekarzaMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:nie, nie ma rzadnego znaczenia
po prostu pomimo, ze jestes Zodiakalnym Rakiem to masz tez cechy Wodnika- taki zodiakalny mix
Iwcia , boj sie Morka!!!
Bry :-)w koncu sobota, ale wstalam dzielnie na zastrzyk
-a nagroda Ignas z zblizeniu i tez mysle ze podobny do Morki
kometa- znaczy sie krotki protokol, kiedy @? moze bedziemy ivf-owa para?
Udanego weekenda jakby nie udalo mi sie zajrzec
a i okazalo sie ze moj ascendent- strzelc hm....macduska, ComeToMeBaby, moremi, beates, Sabina, BISCA, Dziobak, efcia, Mega, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
gretka -
iwcia77 wrote:u Komety bedzie chyba rozkrokiem z Nowym Rokiem
Nadrabiam na spokojnie. Jest 6:44. Od 5:30 nie śpię. Jak się obudziłam tak nie mogę dospać. No to czytam. Pić mi się chciało, kurdę - kac jaki, czy co?mierzenie dziś tempki mija się z celem. Wacia z tymi twixami to szaleństwo
mój by brał. Ja nie wiem.
macduska, Sabina, BISCA, Aasiula, efcia, megan8, Mega, iwcia77, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość