35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:Mega
Czyli co? Kiszka?
Dziobak, ołówek za "zawieść". To nie jest to samo co "zawieźć"
dorbie, Dziobak, malgos741, anna maria, iwcia77, macduska, Mega, Bozia3, efcia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:No właśnie - napisałam dzisiaj do Dusi smsa z pytaniem i nadal nie wiem.
Czyli co? Kiszka?
Dziobak, ołówek za "zawieść". To nie jest to samo co "zawieźć"
Jak sie wylacza slownik w Sony Z3??malgos741, moremi, iwcia77, Mega, efcia, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Moremi - kocham szpitalne opowiesci. Więcej proszę. Dzida wyjatkowo tępa!
Powinien być zakaz odwiedzin! Jeszcze w czteroosobowym pokoju? Dramat.
Generalnie opieka jest super, ale żarcie kiepskie
Szpital uniwersytecki, więc studenci są. I tutaj nawiązuje do opowieści Alis. Nikt nie każe się przed nimi rozbierać, za każdym razem pytają czy się wyraża zgodę na obecność studentów. Ja wyrazilam taka zgodę na zbadanie mojego brzucha. Dopiero wtedy zaproszono mnie do gabinetu.
Zrobiono mi też usg nowym sprzętem (robil to badanie sam ordynator, bo się uczył), a później zapytano czy w porodzie mogą uczestniczyc studenci. Oczywiście się nie zgodzilam. Okazuje się, ze ta laska obok wyraziła zgodę
anna maria, malgos741, iwcia77, macduska, Mega, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, ania.g, BISCA, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Morek mialas cc w pelnej narkozie ? czy szpryca w kergoslup ?
I tą szpryce dawali mi podczas skurczy po oxy. Gdy leciał jeden za drugim. A o czym ja myslałam? Zażądałam wcześniej cewnika! i zagroziłam, ze się im na stole zsikam jeżeli tego nie zrobiądopiero wtedy bylam grzeczna i starałam się nie ruszać. Chyba się udało
Aaaaaa i Reni! Przykro mi - w tej sytuacji nie było też kupyiwcia77, anna maria, Dziobak, malgos741, ivf-ivf, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Bozia3, efcia, dorbie, Magdala, Sabina, kapturnica, ania.g, beates, BISCA, Reni, gosia7122, pierwiastka, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tez tak mialm
z malym szczegolem ze puscilam baka
i udawalm ze to nie ja
moremi wrote:Szpryca w kręgosłup. Chwilę po wyjęciu mogłam dotknąc Ignacego, a mnie zszywali.
I tą szpryce dawali mi podczas skurczy po oxy. Gdy leciał jeden za drugim. A o czym ja myslałam? Zażądałam wcześniej cewnika! i zagroziłam, ze się im na stole zsikam jeżeli tego nie zrobiądopiero wtedy bylam grzeczna i starałam się nie ruszać. Chyba się udało
Aaaaaa i Reni! Przykro mi - w tej sytuacji nie było też kupymoremi, iwcia77, Dziobak, malgos741, macduska, Mega, ComeToMeBaby, Elfik, efcia, Sabina, kapturnica, BISCA, gosia7122, Mimbla, Kisiel, sandra80 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Morek
Ignacy to prawdziwy lew morski - sliczny jest
A czy lew? Polemizowałabym.
Przywieźli mi go po ważeniu w różowej pieluszce i body w paski różowe, fioletowe i białe z kwiatuszkiem i serduszkiemiwcia77, Dziobak, malgos741, ivf-ivf, anna maria, macduska, Mega, ComeToMeBaby, Elfik, Bozia3, efcia, megan8, dorbie, Magdala, Sabina, kapturnica, ania.g, beates, BISCA, paszczakin, gosia7122, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:Morek jak ty sie czujesz jako mama?
ivf-ivf, iwcia77, anna maria, macduska, Dziobak, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, Elfik, Bozia3, efcia, dorbie, Sabina, gretka, kapturnica, ania.g, beates, BISCA, Reni, gosia7122, pierwiastka, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Ignacy do Morka podobny, nie?
iwcia77, macduska, Mega, malgos741, dorbie, ComeToMeBaby, kapturnica, paszczakin, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!