35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
prawidlowa reakcja- endorfiny w normiemoremi wrote:Jeszcze się nie czuję. Jakos to do mnie nie dociera, że to nasz syn. Ale mnie rozczula niesamowicie.
nick nieaktualny, malgos741, moremi, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Na razie nadal z twarzy niepodobny do nikogo

Jak to do kogo? Do Ciebie. I jeszcze raz przepraszam za gapiostwo. Musztarda po obiedzie co prawda ale odpowiedziałam.
Dziobak, iwcia77, malgos741, moremi, Bozia3, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no jaja jakies????anna maria wrote:Tu u niemca tez ubieraja dzieci w to co Maja na stanie szpitala ,ladnie mi Helke ubierali

mi kazali przywiezc 5 zmian ciuszkow dla Ivo i kazda zmiana zapakowana w osobny woreczek ( bodziak, pajacyk lub dresik, czapeczka?). rano przychodzila polozna po malego do kontroli i mycia i zabierala ze soba 1 zmiane. potem ivo przyjezdzal w brytfance czysty, przebrany i obok byly brudne ciuszki "z dnia poprzedniego"Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 23:03
anna maria, moremi, Dziobak, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Tu u niemca tez ubieraja dzieci w to co Maja na stanie szpitala ,ladnie mi Helke ubierali

Wiesz jak się mówi? Ładnemu we wszystkim ładnie
anna maria, iwcia77, Dziobak, moremi, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no jaja jakies????
mi kazali przywiezc 5 zmian ciuszkow dla Ivo i kazda zmiana zapakowana w osobny woreczek ( bodziak, pajacyk lub dresik, czapeczka?)
Co szpital to obyczaj.
ivf-ivf, anna maria, iwcia77, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nawet mi nie mow...z jedenj str bardzo bym chciala..ten czas ciazy, oczekiwania a potem strach przed porodem, bolem i baby bluesem jest duzy...do tego Alojz nie pomaga i nie ulatwiaanna maria wrote:Iwcia a Ty bedziesz chciala jeszcze jedno dziecko ?
ma ciezki charakter i do tego drugiego nie chce
Dziobak, Elfik, Alis, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Idziem spać drogie panie. Eksajting dzień. Najpiękniejsze słowa dzisiejszego dnia: kwalifikuję państwa...
iwcia77, Dziobak, Mega, anna maria, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, efcia, Alis, megan8, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, beates, BISCA, Elfik, nick nieaktualny, paszczakin, pierwiastka, Mimbla, Kisiel, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Nie. Dopiero na wypis. Tutaj wszystko dają swoje (oprócz ciuchow i kosmetykow dla mnie). Podkłady poporodowe, koszulę jednorazową do rodzenia, ciuszki i pieluszki dla malego, butelki z mlekiem mm, maści (mój dostal na tą zmacerowana skórę), i zestawy do laktatora, herbatki laktacyjne też.iwcia77 wrote:a ty ne musialas zawiezc do szpitala ciuszkow dla malego?
Dziobak, anna maria, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, BISCA, Mega, pierwiastka, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
szkoda ze Ivo bedzie sam , no ale jedynaki tez musza byc .
iwcia77 wrote:nawet mi nie mow...z jedenj str bardzo bym chciala..ten czas ciazy, oczekiwania a potem strach przed porodem, bolem i baby bluesem jest duzy...do tego Alojz nie pomaga i nie ulatwia
ma ciezki charakter i do tego drugiego nie chce 
iwcia77, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
OOoooo, ale gupio...iwcia77 wrote:no jaja jakies????
mi kazali przywiezc 5 zmian ciuszkow dla Ivo i kazda zmiana zapakowana w osobny woreczek ( bodziak, pajacyk lub dresik, czapeczka?). rano przychodzila polozna po malego do kontroli i mycia i zabierala ze soba 1 zmiane. potem ivo przyjezdzal w brytfance czysty, przebrany i obok byly brudne ciuszki "z dnia poprzedniego"
W No jak w Dojczach, wszystkie ciuszki mieli. Ladne i dobierane do plci, chociaz 1 dnia zawineli Adasia w rozowy kocyk.
iwcia77, moremi, malgos741, anna maria, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość