35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Jeszcze się nie czuję. Jakos to do mnie nie dociera, że to nasz syn. Ale mnie rozczula niesamowicie.
macduska, malgos741, moremi, efcia, dorbie, Sabina, ania.g, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Na razie nadal z twarzy niepodobny do nikogo
Jak to do kogo? Do Ciebie. I jeszcze raz przepraszam za gapiostwo. Musztarda po obiedzie co prawda ale odpowiedziałam.Dziobak, iwcia77, malgos741, moremi, Bozia3, efcia, dorbie, Sabina, ania.g, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Tu u niemca tez ubieraja dzieci w to co Maja na stanie szpitala ,ladnie mi Helke ubierali
mi kazali przywiezc 5 zmian ciuszkow dla Ivo i kazda zmiana zapakowana w osobny woreczek ( bodziak, pajacyk lub dresik, czapeczka?). rano przychodzila polozna po malego do kontroli i mycia i zabierala ze soba 1 zmiane. potem ivo przyjezdzal w brytfance czysty, przebrany i obok byly brudne ciuszki "z dnia poprzedniego"Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 23:03
anna maria, moremi, Dziobak, efcia, dorbie, Sabina, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Tu u niemca tez ubieraja dzieci w to co Maja na stanie szpitala ,ladnie mi Helke ubierali
Wiesz jak się mówi? Ładnemu we wszystkim ładnieanna maria, iwcia77, Dziobak, moremi, efcia, dorbie, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no jaja jakies????
mi kazali przywiezc 5 zmian ciuszkow dla Ivo i kazda zmiana zapakowana w osobny woreczek ( bodziak, pajacyk lub dresik, czapeczka?)
Co szpital to obyczaj.ivf-ivf, anna maria, iwcia77, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Iwcia a Ty bedziesz chciala jeszcze jedno dziecko ?
ma ciezki charakter i do tego drugiego nie chce
Dziobak, Elfik, Alis, dorbie, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Idziem spać drogie panie. Eksajting dzień. Najpiękniejsze słowa dzisiejszego dnia: kwalifikuję państwa...
iwcia77, Dziobak, Mega, anna maria, macduska, malgos741, Aasiula, efcia, Alis, megan8, caffe, Sabina, peppapig, gretka, beates, BISCA, Elfik, Magda*, paszczakin, pierwiastka, Mimbla, Kisiel, sandra80 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ty ne musialas zawiezc do szpitala ciuszkow dla malego?
Dziobak, anna maria, iwcia77, macduska, malgos741, efcia, dorbie, Sabina, peppapig, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, BISCA, Mega, pierwiastka, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
szkoda ze Ivo bedzie sam , no ale jedynaki tez musza byc .iwcia77 wrote:nawet mi nie mow...z jedenj str bardzo bym chciala..ten czas ciazy, oczekiwania a potem strach przed porodem, bolem i baby bluesem jest duzy...do tego Alojz nie pomaga i nie ulatwia
ma ciezki charakter i do tego drugiego nie chce
iwcia77, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no jaja jakies????
mi kazali przywiezc 5 zmian ciuszkow dla Ivo i kazda zmiana zapakowana w osobny woreczek ( bodziak, pajacyk lub dresik, czapeczka?). rano przychodzila polozna po malego do kontroli i mycia i zabierala ze soba 1 zmiane. potem ivo przyjezdzal w brytfance czysty, przebrany i obok byly brudne ciuszki "z dnia poprzedniego"
W No jak w Dojczach, wszystkie ciuszki mieli. Ladne i dobierane do plci, chociaz 1 dnia zawineli Adasia w rozowy kocyk.iwcia77, moremi, malgos741, anna maria, efcia, dorbie, Sabina, kapturnica, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość