35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Na chwilę wrzucę też fotkę z dzisiejszej kąpieli
proszę nie cytować. jak zwykle
Cudowne zdjęcie, oprócz tego że Ty ładna i słodki mały to śliczne masz koty !!!!
Ja mam jednego kota spasionego czarnulka z 1 okiem i psinę. No, to mam nadzieję że też mi się kiedyś tak będą przyglądać)). Troje oczu hy hy hy.
macduska, BISCA, malgos741, Bozia3, moremi, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dziś się sprawa sama rozwiązała. Zadzwonili wieczorem z gabinetu tego pierwszego gina i pani uprzejmie mnie poinformowała że pan doktor nie przyjmie mnie 2.12 bo wyjeżdża...A ja nie będę na niego czekać kolejny tydzień. Także mam zaklepaną wizytę u tego jego kolegi z innego szpitala na 4.12 (nie odwoływałam na wszelki wypadek) Gburowaty jest ale może jak zobaczy że faktyczne przeniosłam się do niego to będzie inaczej. Nie będę szukać kolejnego lekarza. Jak chciałam to skonsultować u dwóch różnych profesorów to mają terminy dosyć odległe a ja nie mogę tyle czekać. Jeśli wydarzy się cokolwiek przed tym 4.12 to pojadę na ip.
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja spędzam wieczór na tłumaczeniu Pierworodnemu funkcji, właśnie wyznaczamy wartości zerowe.
Na szczęscie rozumie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 22:21
Dziobak, malgos741, ania.g, moremi, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnunia wrote:mam juz dwójke dzieci i staram sie o trzecią pocieche bo zawsze chciałam dziewczynke a mam dwóch chłopaków, mmęża.....staramy sie juz rok i nic, musze podjac jakieś kroki bardziej konkretne, niestety z mężem jest różnie i często mamy tak zwane ciche dni...to tyle w skrócie
O nas możesz się dowiedzieć z sąsiednich wątków typu starajace sie 35+, porodowka 35+,iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:IVF, chcialam Ci powiedziec, ze dzieki Tobie (czytaj przez Ciebie) chodzi za mna zupa kalafiorowa.
Jutro bede musiala "rozwiazac" ten problemmalgos741, iwcia77, ivf-ivf, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A ile masz lat? Od kiedy się starasz? Coś już z tym robiłaś? Prowadzisz wykres na ovu? Udostepnij go, zmień awatar, bo my nie lubimy tych dziuni.
O nas możesz się dowiedzieć z sąsiednich wątków typu starajace sie 35+, porodowka 35+,iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCholera. Posta mi zezarlo.
To jeszcze raz. Dentosept mam do psikania. Lekarka mi kazała. A szałwii Młoda nie chce. Wzięła do ust. Mówi ze fuj. Nie będę zmuszać. Ona i tak jest bardzo dzielna i bez problemów przyjmuje wszystkie leki. A ma teraz antybiotyk w tabletce!
Poza tym jest lepiej
Młoda zazyczyla sobie kolacjizjadła całą kanapkę i wypila kubek herbaty
malgos741, macduska, moremi, iwcia77, satori, ComeToMeBaby, efcia, Mega, Elfik, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Waciula jutro rano zaciskam mocno kciuki
macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyHej dziewczeta
ciezkie dni ostatnio mam
Czlowiek by chcial dobrze,a zycie czasem przerasta nas
Najpierw sa oczekiwania a gdy nie sa spelnione to sa rozczarowania
To pierwsze zdanie too moim E a to drugie to o mnie.
Juz i lzy i zlosc byly i poczucie bezsilnosci
Ale juz jest lepiej i tego sie trzymam,w koncu z natury optymistka jestem.
Dzisiaj mialam odwiedziny mamy E,przyjechala na caly dzienzostala na kolacje,fajna z niej kobieta,dobrze mi zrobila rozmowe z nia
Wiecie jeszcze nigdy nie mialam zlej tesciowej,z mojego doswiadczenia tesciowe to fajne babki
megan8, iwcia77, moremi, Sabina, Jastra, ania.g, ivf-ivf, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, dorbie, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorek!
Pierwsze,piekna z ciebie kobieta a przy okazji bardzo sympatyczna z wygladu,
Jakos nie wyobrazalam sobie ciebie w blond wlosach,no i faktycznie tereska nie jestes
Ignacy,piekny chlopczyk
I te oczka...sliczneiwcia77, moremi, ivf-ivf, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny