35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wacia ma racje..watek pada...
jutro kciukam za Watoline
Wacia czy to bylo Twoje ogloszenie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e23869c42c5.jpg
Sabcia- oj biedna ta twoja corka, ciagle cos sie do niej przyplaczeczy afty to to samo co plesniawki?..bo moj Ivo mial i dostal masc doustna Dactarin ( miconazol)...
macduska, Sabina, satori, Jastra, ania.g, ivf-ivf, BISCA, efcia, Mimbla, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie popatrzyłam przez okno! Śnieg! Mamy zimę na Roztoczu!
I proszę o kciuki za Wacika Starszego. Ma kartkówkę z funkcji.
Miłego dnia! Za miesiąc Wigilia!
A teraz idę się zamknąć w sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 06:16
Sabina, kapturnica, moremi, satori, Jastra, ivf-ivf, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Aasiula, Dziobak, Mimbla, Mega, Elfik, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dzien bry!To ja zombie, pozdrawiam cieplo bo za oknem mroz.Maly nocke mi zrobil pobudkową a po wstaniu po 20.00 padl dopiero przed 1sza...Nie mamserca starszego gonic w taki ohydny dzien zaoknem wiec malego do auta zapakuje i odwioze go.Ogolnie albo trace sily albo to sks ale nic mi sie nie chce.Staram sie zwalac na chVjowa pogode/
Wacia tule
Magda kostka bardzo fajna, Maks ja uwielbia wiec moge z wlasnego oswiadczenia ja polecic.
Pozdrawiam i marze o spaniu ehhhmoremi, Jastra, ania.g, ivf-ivf, Magda*, Bozia3, iwcia77, efcia, Aasiula, dorbie, Mimbla, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
bry
ciemno, zimno a do roboty zaraz wymarsz
Moremi, no wreszcie się załapałam na zdjęcie! Ignas super, mama śliczna i te koty w asyście
Asiula chyba skopiuję z tymi gałązkami, fajne
Sabina zdrowia dla latorośli, mnie pomaga płukanka z szałwi
Ania awatar śliczny, tesh bym chiała taki a póki co zaciskam za blizne
Natka trzymam kciuki nadal jakby co
Macduska
Wacia
ania.g, Natka_79, Magda*, iwcia77, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyDzień dobry
Morka, Ignaś jest bosssssskii naprawdę wyglądasz świetnie!
Wacia, bardzo mi przykro, ale wiesz... póki nie ma @
A tak w ogóle to dziś w nocy spać nie mogłam, zasnęłam po 4, a o 6 pobudka. Chyba mój termostat zwariował i było mi za gorąco. Jakoś siedzę w pracy, ale oczy czuję tak, jakby były najcięższym organem ciała hihihii.
Natka, co tam u was?Natka_79, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:Aha, zrobił mi się jęczmień na powiece żeby nie było zbyt długo dobrze i zdrowo, czym się to leczy? W życiu jeszcze nie miałam tego i przeszkadza jak nie wiem co
Oczywiście niezawodne złoto potrzyj o jakiś materiał i pocieraj jęczmień.iwcia77, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Oczywiście niezawodne złoto potrzyj o jakiś materiał i pocieraj jęczmień.
Ciepłe okłady moga pomóc.
Jak Za dwa dni nie przejdzie to idź do lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 07:39
iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Magda, odpisałam. Może dodatkowe info coś pomoże. A jak nie to coś wymyślę.
Wacia, nie lubię tych Twoich pojedynczych kresek i popsutych testów
Mój Marcel poznał już na całego radość z samodzielnego chodzenia i teraz kursuje po całym domu jak mały motorekJastra, Sabina, ivf-ivf, BISCA, ComeToMeBaby, Magda*, iwcia77, efcia, Dziobak, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Czesc,
Nie powiem... Stres jest. Gin chce mnie widzieć przed południem na oddziale, ciekawe jak to wszystko sie potoczy. Troche boje sie ze jeszcze sporo czekania przede mną. No i ta nie wiedza, brał wpływu ja cokolwiek nie za dobrze na mnie wpływa. W nocy były skurcze, nawet bolało ale juz nie robią na mnie wrażenia.
Takze pewnie mój następny wpis bedzie z oddziału a moze z domu, kto wie jak to sie potoczy.
Dzięki za kciuki!
Wacia
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 08:17
kapturnica, Jastra, macduska, Sabina, satori, ivf-ivf, ania.g, BISCA, ComeToMeBaby, Magda*, malgos741, paszczakin, efcia, pierwiastka, Magdala, Aasiula, megan8, beates, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Hej Ania!
Czy w staraniach o corke bedziesz kierowac sie kalendarzem ksiezycowym? Mamy tutaj ekspertki w tej dziedzinie, mysle, ze chetnie pomoga. Ja osobiscie preferuje kalendarz chinski, tylko ze nie mozna mnie nazwac ekspertka, poniewaz u mnie jak na razie nie zadzialal. Ale mysle, ze to moze miec zwiazek ze stosowaniem przeze mnie antykoncepcji
Milego dnia zycze!
Krycha po co ta złośliwość? Nawet jeśli to mial być żart to dziewczyna nowa, raczej nie załapie. To źle, że ktoś chce mieć dziewczynkę? Ja też bym chciała. Co prawda na moim etapie wezmę co dają ale rozumiem gdy ktoś chce inaczej.
Powiedz mi co wnosi taki post jak Twój?
Chcesz rozrwki? Nudzi Ci się? To upiecz sernik, przynajmniej będzie pożytecznie.Sabina, ivf-ivf, anna maria, Jastra, Bozia3, ania.g, gretka, Magda*, malgos741, iwcia77, Reni, efcia, Aasiula, Dziobak, beates, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Właśnie popatrzyłam przez okno! Śnieg! Mamy zimę na Roztoczu!
I proszę o kciuki za Wacika Starszego. Ma kartkówkę z funkcji.
Miłego dnia! Za miesiąc Wigilia!
A teraz idę się zamknąć w sobie.
Będę trzymaćTy też się trzymaj.
Sabina, ania.g lubią tę wiadomość