35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana ;)Kawa zrobiona.. ale i tak mi się nic nie chce...
Wacia
iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Wacia ale pięknie u Ciebie. Moja starsza córka powiedziała że już się pakuje, bierze Marcela i jadą do Ciebie lepić bałwana01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja tez
U nas tylko poprószyło.
Witam wszystkich
Mam pytanie, czy po hsg jest owulka?
Jest.
I popraw to prószenie bo Morka pokarm straci z wrażenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 09:53
Sabina, BISCA, ania.g, iwcia77, Bozia3, paszczakin, efcia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wacia
ale nie zaszywaj się w kartonie, dopszzzz?... Kto nam na święta będzie służył kulinarnym pogotowiem?!?!
Natka, kciuki za satysfakcjonującego poroda. I jakie napiszę z domu? Tu musisz dać znać, że się zaczyna! Przecież muszę zasiąść na widowni
Kapta - dasz radę, twarda babka z ciebie. Każdy ma czasem chwilę słabości, ale w końcu przychodzi słoneczny dzień
Reni- przypominam o wykreśleniu z dziennika 1.12.
Ania - oddaj dziecku piłkę!
Aasiula - będziesz, będziesz, cały czas Ci kibicuję.
Małgoś - śledzę twoją historię, ale teraz nie jestem na bieżąco. Co teraz się dzieje u ciebie?
Bisca - czujesz się normalnie czy nienormalnie?bo ten... kalafiorowa?! Nie rosół?! Coś musi być na rzeczy. Kiedy testing?
No to chyba tyle, chyba o nikim nie zapomniałam? No a ja wam powiem niusa - zdaje się, że relacje na linii teściowa -ja znacznie się ociepliły. To mnie tak zaskoczyło, że się śmiałam do m, że nie wiem czy jestem na to przygotowana psychiczniei jeszcze coś - sprzątając szafki dziadkowe teściowa znalazła obrazek Matki Boskiej Karmiącej. Dostaliśmy go w prezencie, bo "jest taki piękny ". Kuźwa - znak jakiś czy co?
Nooo, życzenia posiadania dziecka już były, pytania czy coś już były, wspomninanie, że jakby było dzieciątko to u nich jest trochę zabawek też było no to trzeba było jeszcze zadziałać Matką Boską. Nie byle jaką, karmiącą. Hyhy No, z wizyty tam jestem zadowolona i zaskoczona, od razu inny klimat. I nawet chwilę pogadalysmy z teściową sam na sam. O trudnych sprawach, chorobach i śmierci. A mój mąż chwalił mnie jaka to ze mnie dobra żona i jakie mu pyszności gotuję
no, dobry mąż, dobry
wróciliśmy wczoraj wieczorem, trasa była ciężka - śnieg, korki, dużo stluczek, miejscami 20km/h. Czas się za robotę zabrać. Muszę sprawdzić gdzie u mnie w mieście mogę te dziwne wymazy porobić...
Sabina, BISCA, ivf-ivf, ania.g, macduska, iwcia77, Bozia3, efcia, kapturnica, pierwiastka, Aasiula, megan8, satori, Mega, Mimbla, Elfik, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kometa, bije od Ciebie entuzjazmem az milo
Fajnie, ze sie z tesciowa dogadujesz. Ja tez mam super tesciowa. Tak bym chciala jej powiedziec, ze bedzie ponownie babcia ...ivf-ivf, macduska, iwcia77, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, Aasiula, satori, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:A co ma pesel do poprawy relacji z teściową?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 10:26
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje, ze kolezanka z watku IVF sie nie obrazi , ze ja cytuje :
"przed procedurą IVF zbieram wszystkie badania i zaświadczenia niezbędne do jej rozpoczęcia
lekarz internista w jednej z placówek lek. w W-wie nie chciał mi wydać zaświadczenia o braku przeciwskazań do zabiegu, ze względu na przekonania regiligijne (!!!!!!!!!!)
Pani dr (!!!) baaaardzo niechętnie wystawiła zaświadczenie, z którego jak czytam teraz nie do końca wynika, że nie mam przeszkód do zabiegu.
odmówiła mi zlecenia badań profilaktycznych z mojego abonamentu i umoralniała mnie co do tego jakim złem jest zabieg invitro.
przekonała ja jedynie argumentacja, że żyjemy w państwie prawa i to te normy prawne są obowiązujące dla zawodu lekarza w tym kraju (!!!!)
jestem prawnikiem i tym argumentem musiałam się posłużyć"
NOZ SIE W KIESZENI OTWIERA
Sabina, macduska, iwcia77, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny