35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Mam nadzieje, ze kolezanka z watku IVF sie nie obrazi , ze ja cytuje :
"przed procedurą IVF zbieram wszystkie badania i zaświadczenia niezbędne do jej rozpoczęcia
lekarz internista w jednej z placówek lek. w W-wie nie chciał mi wydać zaświadczenia o braku przeciwskazań do zabiegu, ze względu na przekonania regiligijne (!!!!!!!!!!)
Pani dr (!!!) baaaardzo niechętnie wystawiła zaświadczenie, z którego jak czytam teraz nie do końca wynika, że nie mam przeszkód do zabiegu.
odmówiła mi zlecenia badań profilaktycznych z mojego abonamentu i umoralniała mnie co do tego jakim złem jest zabieg invitro.
przekonała ja jedynie argumentacja, że żyjemy w państwie prawa i to te normy prawne są obowiązujące dla zawodu lekarza w tym kraju (!!!!)
jestem prawnikiem i tym argumentem musiałam się posłużyć"
NOZ SIE W KIESZENI OTWIERA -
Ja mam dystans do tych opowieści, nie wierzę, że w prywatnej lecznicy takie rzeczy się dzieją. Dziewczyny z tego wątku sa momentami dość radykalne w swoich poglądach. Jak się poczyta ich opinie o rodzinach z dziećmi co dostaną te 500 zł ti też sie nóż w kieszeni otwiera.
Ale to moje zdanie.Bozia3, kapturnica, Magda* lubią tę wiadomość
-
dzien dobry chyba, nie wiem... dobry, bo dalej pracuje z domu,a obok chrapie na lozku Adam..
Nie dobry bo buro, szaro i dalej najwyzszy poziom zagrozenia terrorystycznego. Mimo postanowienia poprawy dalej ogladam wiadomosci i to mnie pernamentnie przygnebia. Doszlam do wniosku, ze nienawidze religii- jakiejkolwiek. Same zle wiadomosci przez nia- w Polsce katotalibani wprowadzaja zamordyzm, tu islamska masakra, w Izraelu ludzie sie morduja przez religie od wiekow, ale teraz to zwykli ludzi na ulicy nozami do siebie nawzajem..
Religie to zlo
iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, krycha.stara, megan8, Dziobak, Mega, Mimbla, Elfik, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dzien dobry chyba, nie wiem... dobry, bo dalej pracuje z domu,a obok chrapie na lozku Adam..
Nie dobry bo buro, szaro i dalej najwyzszy poziom zagrozenia terrorystycznego. Mimo postanowienia poprawy dalej ogladam wiadomosci i to mnie pernamentnie przygnebia. Doszlam do wniosku, ze nienawidze religii- jakiejkolwiek. Same zle wiadomosci przez nia- w Polsce katotalibani wprowadzaja zamordyzm, tu islamska masakra, w Izraelu ludzie sie morduja przez religie od wiekow, ale teraz to zwykli ludzi na ulicy nozami do siebie nawzajem..
Religie to zloivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Reni, wpisz mi proszę sprawdzian 4.12. Wybieram się do dr gbura.
to nie jest sprawdzian
bo nie testujesz, bo już jesteś w ciąży (przypominam)
i nie rodziszBozia3, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
witam was
Wacia..wielka szkoda , ale poki @ nie ma jest nadzieja. Ja zeby takie widoki ogladac to musze jechac 100 km
- pieknie tam u ciebie
Kapta- ja mysle , ze jestes przemeczona i hurmony nie ulatwiaja.... swiadomosc, ze masz dac opieke 24 na 24 bez zadnej przerwy , odpoczynku i pomocy dodatkowo poglebia frustracje...wiem jak sie czujesz ...myslami jestem przy tobie.
Ivo 39,00 °C - paracetamol w akcji.
macduska, Bozia3, efcia, kapturnica, Sabina, Elfik, Kisiel lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hi,hi
Ja ide na wizytę 3.12 i 4.12, wpierw do mojej kumpeli i do ginki na NFZWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 11:24
Sabina lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Zaczynam się coraz bardziej denerwować ewentualnymi nadchodzącym wydarzeniami. 4.12 muszę sama jechać do Warszawy na tą wizytę. Dodatkowy stres to jak dr gbura będzie tym razem się zachowywał a najbardziej boję się wysłania na patologię.
ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Czesc,
Nie powiem... Stres jest. Gin chce mnie widzieć przed południem na oddziale, ciekawe jak to wszystko sie potoczy. Troche boje sie ze jeszcze sporo czekania przede mną. No i ta nie wiedza, brał wpływu ja cokolwiek nie za dobrze na mnie wpływa. W nocy były skurcze, nawet bolało ale juz nie robią na mnie wrażenia.
Takze pewnie mój następny wpis bedzie z oddziału a moze z domu, kto wie jak to sie potoczy.
Dzięki za kciuki!
Wacia
Miłego dnia
Natka, trzymamy..mam nadzieje, ze pojdzie szybko i ze dostaniesz znieczulenie!efcia, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam.
Możecie puścić kciuki. Wyjszczałam tradycyjnie jedną krechę. Nie podoba mi się taka tradycja. Chyba sobie odpuszczę ten cykl.
Waciu
olej tradycje zamiast testa i wysikaj 2 krechy prosze!macduska, ania.g, Bozia3, efcia, BISCA, iwcia77, pierwiastka, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość