35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:I ja witam słonecznie
nareszcie! ta szaruwa od kilku dni juz mnie dobijala
Sabcia
Nadrabiam.iwcia77, Sabina, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, pierwiastka, Dziobak, satori, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Śniła mi się Simba i Dżejms...mieszkali z nami, bo u nich wojna- i razem wychowywaliśmy nasze dzieci....Dżejms chodził nago po domu - a na moje próby zwrócenia mu uwagi - odpowiedział, że trzeba byc wyzwolonym...że przecież skoro wysyłam na masaż prezentowy swojego chłopa - to muszę oswajać się z nagością na co dzień...Simba biegała za dziećmi i prosiła mnie, żebym coś ugotowała - bo jej słabo idzie - a wszyscy głodni....Na koniec (już ubrani) - zaczęliśmy coś prasować... ja pierdziu
ahahahah boski sen Boziu
Napisałam do Simby, że śnisz o nagim Dżejmsie, to może się pojawi
boskiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 12:09
iwcia77, Sabina, macduska, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, sandra80, Simba, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaa i witam nową koleżankę
ankieta była???
To, że Hera dostała eksmisję z forum nie oznacza, że tu pierdzioszkowanie będzie
Pewnie Anunia już zauważyła, że słodzenie i błędy na tym wątku nie przejdąSabina, iwcia77, macduska, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, efcia, ania.g, krycha.stara, pierwiastka, Heretyczka, megan8, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
iwcia77, BISCA, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby, efcia, ania.g, Sabina, pierwiastka, Bozia3, krycha.stara, Simba, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
ivo przeziebiony , bo gile ma po podlogi i pokasluje jak zawodowy gruzlik, do tego dochodza zeby i mam komplet
bedzie zyl , wyjdzie z tego
ale dzieki za cieple slowa
BISCA, ComeToMeBaby, efcia, ania.g, Sabina, Simba, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:iwcia chcesz się go pozbyć? bo jak coś to ja
BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ivo przeziebiony , bo gile ma po podlogi i pokasluje jak zawodowy gruzlik, do tego dochodza zeby i mam komplet
bedzie zyl , wyjdzie z tego
ale dzieki za cieple slowa
Ojj no to faktycznie komplet. Trzymajcie się ciepłoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Bozia fantazjuje o golym Dzejmsie
nono dzie Simba?
mam złe przeczucia
bardzo złe
myślę, że Simbę spotkało nieszczęście i musiała pracować, mało jadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 12:22
iwcia77, BISCA, moremi, Sabina, Bozia3, Simba, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:chcesz chorutkiego? moze najpierw go podkuruje ? myslalam, ze Szymek albo Kajtek w drodze do Ciebie a tu widze, ze jednak bede musiala ja Ivo spakowac
co Ty!
takie to pazerne, żadna nie chce małego odesłać
jeszcze miałam nadzieję, że może Simba mi Maxa na Święta podeśle, ale gdzie tam
żadna nawet nie pomyślała, żeby się podzielić!iwcia77, moremi, efcia, Simba, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co Ty!
takie to pazerne, żadna nie chce małego odesłać
jeszcze miałam nadzieję, że może Simba mi Maxa na Święta podeśle, ale gdzie tam
żadna nawet nie pomyślała, żeby się podzielić!Reni, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mam złe przeczucia
bardzo złe
myślę, że Simbę spotkało nieszczęście i musiała pracować, mało jadła
[
Wez sie! Jakby Simba pracowala, to by tu byla, nie?
ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Reni, macduska, BISCA, moremi, Sabina, Bozia3, krycha.stara, Simba, Mimbla, Elfik, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Iwcia- to by był dobry plan. Wyślesz Ivo do Reni, powiesz Alojzowi, że dziecko zgubiłaś i musicie sobie zrobić nowe
iwcia77, efcia, Reni, BISCA, moremi, Sabina, pierwiastka, sandra80, Dziobak, satori, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość