X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ładne ma te dzieci, musi być dobrego zdrowia, że utrzymała bliźniacza ciążę, mimo swojego wieku.

co ładne
    jak ładne
    na szczęście nie mają jej genów, to ładne

iwcia77, Magda*, Simba, moremi, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Witalam sie? Nie wiem qzwa, czy moge cokolwiek tu teraz pisac. Nie dosc, ze sie nie staram, to jeszcze jestem stara i wredna. Hmm... W karton chyba wleze z zalu i wstydu :-P

Ps. A, jeszcze mi sie nudzi i nie robie nic pozytecznego, tlen marnuje, chyba go sobie odetne :-

trzeba było sobie wybrać nick
    nowa.krycha

nie byłoby stara torba tylko nowa torba

Kryształ to może chociaż weź się za robótki ręczne albo jakieś inne garncarstwo

krycha.stara, iwcia77, moremi, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec tak, przyjęta. 2cm rozwarcia jest i zalecenie jeszcze dzis na lewatywke ;) tyle wiem, jak przyszłam to nikogo nie było a jak leżałam pod ktg to naraz przyszły 3 do porodu! I zrobił sie taki młyn ze ordynator nie mógł sie doprosić o Polozna i sam mnie odpinal z tych kabli. Przenieśli mnie na sale i mam poczekać co dalej. Sala spoko, dwójka z osobna łazienka. Najlepsze ze pod tym ktg to mnie chwyciły dość mocne skurcze, teraz przechodzi.

ivf-ivf, krycha.stara, Reni, macduska, Sabina, ania.g, BISCA, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8, sandra80, paszczakin, iwcia77, efcia, Dziobak, satori, beates, Simba, moremi, gretka, Mega, Mimbla, mama78, Kisiel lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wracałam dziś z roboty spacerem bo słońce takie ładne że tramwaj jakoś mało atrakcyjny mi się wydawał, no i zupełnie nie wiem jak tego dokonałam ale szłam dwa razy dłużej niż do roboty o.O
    aaa, w sumie już wiem, te dwa nowe staniki takie ciężkie były że zesłabłam pewnie :D

ivf-ivf, BISCA, ComeToMeBaby, sandra80, iwcia77, efcia, Simba, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ale ona nie przyznała się oficjalnie do in vitro.
    już tak, ale nie w tym artykule

a najbardziej mnie śmieszy jak na tym filmiku takim piskliwym głosikiem przemawia
    i te łzy w oczach
    wstydu nie ma! Tyle kasy wydała na zabieg, a teraz skiełczy, że ją nie stać.
    Tyle czasu minęło od tej sprawy, a mnie nadal to wprostytutkuje

iwcia77, efcia, Simba, moremi, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    No wiec tak, przyjęta. 2cm rozwarcia jest i zalecenie jeszcze dzis na lewatywke ;) tyle wiem, jak przyszłam to nikogo nie było a jak leżałam pod ktg to naraz przyszły 3 do porodu! I zrobił sie taki młyn ze ordynator nie mógł sie doprosić o Polozna i sam mnie odpinal z tych kabli. Przenieśli mnie na sale i mam poczekać co dalej. Sala spoko, dwójka z osobna łazienka. Najlepsze ze pod tym ktg to mnie chwyciły dość mocne skurcze, teraz przechodzi.

Trzymam Natka <3

Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:

Natka, powodzenia:-) Kometa juz z popkornem czeka ;-) szczęśliwego i bezbolesnego porodu.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    to już! to już! kurcze, a ja popcornu jeszcze nie zorganizowałam ;)

Natka_79, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ale o co chodzi?
    nic nic wszystko w porządku, będzie dobrze

BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to przyjmowała mnie ginka co to ma chyba gorszy dzien :/ badanie to była masakra :/ gwiazdy widziałam :/ najdziwniejsze ze wyciągnęła jakaś rurę i zaczęła mi gmerać, mialam wrażenie ze mi nadziewa szyjkę na tą rurę :/ to nie było fajne...

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    He? :O Ze tak malo intelygentnie dopytam? Chyba na korepetycje mi trza abo do wieczorwoki, bo nie nadazam. A materialu niby ostanio niewiele, hmm... :-/

podobno ze starością wiąże się też utrata pamięci

Natka_79, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka trzeba było jej kopa wyslalac. Ze Ci sie noga machnelo ;)
    Trzymam.kciuki za szybki i jak najmilszy poród :)

ivf-ivf, malgos741, BISCA, Natka_79, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z tel pisze, to nie doczytam
    Natka za chwilę dziec bedzie po wlasciwej stronie

A ja z synem w centrum handlowym, kupiłam buty dla córki a teraz dziec ciągnie cyca w Sphinxie. Do drugiego konca cyca jestem podlaczona ja, popijajac cole i latte czekam na karkowke z grilla z frytkami. :-D
    Takie macierzyństwo to ja rozumiem :-D

Sabina, malgos741, ivf-ivf, pierwiastka, ania.g, Aasiula, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Dziobak, satori, Simba, Mega, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka to teraz już tylko godziny. Niech Ci szybko pójdzie <3

Natka_79, malgos741, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ja pierdziu, znowu obiad, znowu gary, chopa nakarmic znowu trzeba. A mi sie tak cholernie nie kce! :-P Ze wszystkich obowiazkow zony zdecydowanie wole te w sypialni, kuchnia do nie moje podworko, bleh!

O Jezu Krysia, jestes uwieziona w latach 70 ????

ivf-ivf, Sabina, krycha.stara, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Waciaaaa :( <3 ale ten, czekamy dalej ,wylaz z tego katrona ;D

Natka oby szybko poszlo <3

Cafe jaki młody juz duzy <3 słodziak

aaaaa zapomniałam ,witam nowa uzalezniona ;D

Natka_79, malgos741, Sabina, efcia, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja z tel pisze, to nie doczytam
    Natka za chwilę dziec bedzie po wlasciwej stronie

A ja z synem w centrum handlowym, kupiłam buty dla córki a teraz dziec ciągnie cyca w Sphinxie. Do drugiego konca cyca jestem podlaczona ja, popijajac cole i latte czekam na karkowke z grilla z frytkami. :-D
    Takie macierzyństwo to ja rozumiem :-D
    Czy ja mowiłam ,ze cie kocham :) <3 heheheheh

Sabina, iwcia77, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Czy ja mowiłam ,ze cie kocham :) <3 heheheheh

kilka razy, ale jak widać Elfik na Ciebie nie leci hahaa2.gif

BISCA, Aasiula, Bozia3, Sabina, efcia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, kciuki !

Natka_79, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Natka sprężaj się, bo ja za 2 godz wychodzę, a chciałabym poobgryzać pazury z resztą bandy :-)

Aasiula, ania.g, malgos741, Sabina, efcia, iwcia77, Mega, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość

‹‹ 12385 12386 12387 12388 12389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ