35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Ładne ma te dzieci, musi być dobrego zdrowia, że utrzymała bliźniacza ciążę, mimo swojego wieku.
co ładne
jak ładne
na szczęście nie mają jej genów, to ładneiwcia77, Magda*, Simba, moremi, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Witalam sie? Nie wiem qzwa, czy moge cokolwiek tu teraz pisac. Nie dosc, ze sie nie staram, to jeszcze jestem stara i wredna. Hmm... W karton chyba wleze z zalu i wstydu
Ps. A, jeszcze mi sie nudzi i nie robie nic pozytecznego, tlen marnuje, chyba go sobie odetne :-
trzeba było sobie wybrać nick
nowa.krycha
nie byłoby stara torba tylko nowa torba
Kryształ to może chociaż weź się za robótki ręczne albo jakieś inne garncarstwokrycha.stara, iwcia77, moremi, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
No wiec tak, przyjęta. 2cm rozwarcia jest i zalecenie jeszcze dzis na lewatywke
tyle wiem, jak przyszłam to nikogo nie było a jak leżałam pod ktg to naraz przyszły 3 do porodu! I zrobił sie taki młyn ze ordynator nie mógł sie doprosić o Polozna i sam mnie odpinal z tych kabli. Przenieśli mnie na sale i mam poczekać co dalej. Sala spoko, dwójka z osobna łazienka. Najlepsze ze pod tym ktg to mnie chwyciły dość mocne skurcze, teraz przechodzi.
ivf-ivf, krycha.stara, Reni, macduska, Sabina, ania.g, BISCA, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8, sandra80, paszczakin, iwcia77, efcia, Dziobak, satori, beates, Simba, moremi, gretka, Mega, Mimbla, mama78, Kisiel lubią tę wiadomość
-
wracałam dziś z roboty spacerem bo słońce takie ładne że tramwaj jakoś mało atrakcyjny mi się wydawał, no i zupełnie nie wiem jak tego dokonałam ale szłam dwa razy dłużej niż do roboty
aaa, w sumie już wiem, te dwa nowe staniki takie ciężkie były że zesłabłam pewnieivf-ivf, BISCA, ComeToMeBaby, sandra80, iwcia77, efcia, Simba, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
caffe wrote:Ale ona nie przyznała się oficjalnie do in vitro.
a najbardziej mnie śmieszy jak na tym filmiku takim piskliwym głosikiem przemawia
i te łzy w oczach
wstydu nie ma! Tyle kasy wydała na zabieg, a teraz skiełczy, że ją nie stać.
Tyle czasu minęło od tej sprawy, a mnie nadal to wprostytutkujeiwcia77, efcia, Simba, moremi, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:No wiec tak, przyjęta. 2cm rozwarcia jest i zalecenie jeszcze dzis na lewatywke
tyle wiem, jak przyszłam to nikogo nie było a jak leżałam pod ktg to naraz przyszły 3 do porodu! I zrobił sie taki młyn ze ordynator nie mógł sie doprosić o Polozna i sam mnie odpinal z tych kabli. Przenieśli mnie na sale i mam poczekać co dalej. Sala spoko, dwójka z osobna łazienka. Najlepsze ze pod tym ktg to mnie chwyciły dość mocne skurcze, teraz przechodzi.
Trzymam NatkaNatka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:No wiec tak, przyjęta. 2cm rozwarcia jest i zalecenie jeszcze dzis na lewatywke
Natka, powodzenia:-) Kometa juz z popkornem czekaszczęśliwego i bezbolesnego porodu.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:No wiec tak, przyjęta. 2cm rozwarcia jest i zalecenie jeszcze dzis na lewatywke
Natka_79, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
krycha.stara wrote:He?
Ze tak malo intelygentnie dopytam? Chyba na korepetycje mi trza abo do wieczorwoki, bo nie nadazam. A materialu niby ostanio niewiele, hmm...
podobno ze starością wiąże się też utrata pamięci
Natka_79, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja z tel pisze, to nie doczytam
Natka za chwilę dziec bedzie po wlasciwej stronie
A ja z synem w centrum handlowym, kupiłam buty dla córki a teraz dziec ciągnie cyca w Sphinxie. Do drugiego konca cyca jestem podlaczona ja, popijajac cole i latte czekam na karkowke z grilla z frytkami.
Takie macierzyństwo to ja rozumiemSabina, malgos741, ivf-ivf, pierwiastka, ania.g, Aasiula, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Dziobak, satori, Simba, Mega, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ja pierdziu, znowu obiad, znowu gary, chopa nakarmic znowu trzeba. A mi sie tak cholernie nie kce!
Ze wszystkich obowiazkow zony zdecydowanie wole te w sypialni, kuchnia do nie moje podworko, bleh!
O Jezu Krysia, jestes uwieziona w latach 70 ????
ivf-ivf, Sabina, krycha.stara, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ja z tel pisze, to nie doczytam
Natka za chwilę dziec bedzie po wlasciwej stronie
A ja z synem w centrum handlowym, kupiłam buty dla córki a teraz dziec ciągnie cyca w Sphinxie. Do drugiego konca cyca jestem podlaczona ja, popijajac cole i latte czekam na karkowke z grilla z frytkami.
Takie macierzyństwo to ja rozumiemheheheheh
Sabina, iwcia77, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
No Natka sprężaj się, bo ja za 2 godz wychodzę, a chciałabym poobgryzać pazury z resztą bandy
Aasiula, ania.g, malgos741, Sabina, efcia, iwcia77, Mega, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość