35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Iwcia- to by był dobry plan. Wyślesz Ivo do Reni, powiesz Alojzowi, że dziecko zgubiłaś i musicie sobie zrobić nowe
a co potem z Ivo? zostaje u Reni czy wraca cudem odnaleziony ?
efcia, BISCA, moremi, Sabina, sandra80, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Wez sie! Jakby Simba pracowala, to by tu byla, nie?
pracować, a być w pracy to jest różnicaComeToMeBaby, efcia, BISCA, moremi, sandra80, paszczakin, iwcia77, krycha.stara, Simba, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ta nowka sztuka niesmigana
a co potem z Ivo? zostaje u Reni czy wraca cudem odnaleziony ?
nawet bez zmiany Alojza kontrolera poczęć
hahaha
iwcia77, malgos741, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja tam nie wiem, dogadujcie się. Ale co będzie drugie dziecko to będzie
nawet bez zmiany Alojza kontrolera poczęć
hahaha
Reni, Sabina, malgos741, Bozia3, sandra80, dorbie, efcia, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Alojz jak mu Ivo zniknie to powola sie na wszystkie mafie wloskie zeby tylko go odnalezc
weź mnie nie strasz ahahahaha
se może całą Kozę z nosa zwołać
My mamy PIS
ComeToMeBaby, moremi, Sabina, paszczakin, iwcia77, efcia, Simba, Mega, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:http://www.pudelek.tv/video/60-letnia-matka-blizniakow-Dla-mnie-to-byla-ostatnia-deska-ratunku-Nie-mialam-juz-innej-drogi-10577/
ha!
torba kłamała w żywe oczy!
myślała, że ludzie to debile
Ładne ma te dzieci, musi być dobrego zdrowia, że utrzymała bliźniacza ciążę, mimo swojego wieku.iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Pierwiastka miala dzisiaj testowac ?
No i co ?
no niby z bezowulacyjnych dzieci też są ale mnie gin wmawia że owulacja była więc nie ma sensu testować i marnować testa, ten z II zachowam na jakiś fajniejszy cyklBISCA, malgos741, iwcia77, efcia, Simba lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Reni wrote:http://www.pudelek.tv/video/60-letnia-matka-blizniakow-Dla-mnie-to-byla-ostatnia-deska-ratunku-Nie-mialam-juz-innej-drogi-10577/
ha!
torba kłamała w żywe oczy!
myślała, że ludzie to debileivf-ivf, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Witalam sie? Nie wiem qzwa, czy moge cokolwiek tu teraz pisac. Nie dosc, ze sie nie staram, to jeszcze jestem stara i wredna. Hmm... W karton chyba wleze z zalu i wstydu
Ps. A, jeszcze mi sie nudzi i nie robie nic pozytecznego, tlen marnuje, chyba go sobie odetne :-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/549391eb2d27.jpgkrycha.stara, ivf-ivf, pierwiastka, Reni, BISCA, sandra80, iwcia77, efcia, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Witalam sie? Nie wiem qzwa, czy moge cokolwiek tu teraz pisac. Nie dosc, ze sie nie staram, to jeszcze jestem stara i wredna. Hmm... W karton chyba wleze z zalu i wstydu
Ps. A, jeszcze mi sie nudzi i nie robie nic pozytecznego, tlen marnuje, chyba go sobie odetne :-
Krystynakocham Twoje poczucie humoru:-)
krycha.stara, BISCA, sandra80 lubią tę wiadomość