35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Śniła mi się Simba i Dżejms...mieszkali z nami, bo u nich wojna- i razem wychowywaliśmy nasze dzieci....Dżejms chodził nago po domu - a na moje próby zwrócenia mu uwagi - odpowiedział, że trzeba byc wyzwolonym...że przecież skoro wysyłam na masaż prezentowy swojego chłopa - to muszę oswajać się z nagością na co dzień...Simba biegała za dziećmi i prosiła mnie, żebym coś ugotowała - bo jej słabo idzie - a wszyscy głodni....Na koniec (już ubrani) - zaczęliśmy coś prasować... ja pierdziu
efcia, ComeToMeBaby, ania.g, kapturnica, BISCA, Sabina, Reni, iwcia77, paszczakin, moremi, krycha.stara, pierwiastka, Aasiula, sandra80, Dziobak, Simba, Mega, Mimbla, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Śniła mi się Simba i Dżejms...mieszkali z nami, bo u nich wojna- i razem wychowywaliśmy nasze dzieci....Dżejms chodził nago po domu - a na moje próby zwrócenia mu uwagi - odpowiedział, że trzeba byc wyzwolonym...że przecież skoro wysyłam na masaż prezentowy swojego chłopa - to muszę oswajać się z nagością na co dzień...Simba biegała za dziećmi i prosiła mnie, żebym coś ugotowała - bo jej słabo idzie - a wszyscy głodni....Na koniec (już ubrani) - zaczęliśmy coś prasować... ja pierdziu
BOZIA! Ty jestes katotalibandaj chlopu żyć po swojemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 11:33
iwcia77, Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Come napisała że może o kimś zapomniała jak wymieniała dziewczyny... no ale ja już się przyzwyczaiłam
bo ja jestem na etapie twojego zamartwiania się. coś się zmieniło?ivf-ivf, iwcia77, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Ivo 39,00 °C - paracetamol w akcji.
I dla Ivo zdrówka
najlepiej by było aby te młode organizmy nigdy nie chorowały...o- tak to sobie wymarzyłam.
Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Śniła mi się Simba i Dżejms...mieszkali z nami, bo u nich wojna- i razem wychowywaliśmy nasze dzieci....Dżejms chodził nago po domu - a na moje próby zwrócenia mu uwagi - odpowiedział, że trzeba byc wyzwolonym...że przecież skoro wysyłam na masaż prezentowy swojego chłopa - to muszę oswajać się z nagością na co dzień...Simba biegała za dziećmi i prosiła mnie, żebym coś ugotowała - bo jej słabo idzie - a wszyscy głodni....Na koniec (już ubrani) - zaczęliśmy coś prasować... ja pierdziu
iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no i już wiem o kim zapomniałam- Sabcia: zdrówka dla małej
I dla Ivo zdrówka
najlepiej by było aby te młode organizmy nigdy nie chorowały...o- tak to sobie wymarzyłam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia to na "w" mi sie nie podoba, ale najważniejsze ze sny sie NIE sprawdzaja
sprawdzałaś znaczenie snu w senniku?iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość