35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Przyszedł mi pierwszy prezent
dla siostrzenicy męża
Czekam na resztę....
Boszsz Sabinko ty juz prezenty maszja nawet jeszcze listy nie zrobilam , a troche tego bedzie prezent dla meza, corki, rodzicow i 6 maluchów, a i dla siebie - nie lubie nietrafionych prezentów, wiec sama sobie cos wybieram, a maz to kupuje
iwcia77, anna maria, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
wwo! baby! sprzedalismy mieszkanie !!!!!!!!!!!!!!! tzn alojz podpisal umowe wstepna sprzedazy
ale to juz pierwszy krok zrobiony
anna maria, Reni, ania.g, Dziobak, dorbie, Aasiula, kapturnica, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, paszczakin, malgos741, gosia7122, Simba, Bozia3, Mega, Mimbla, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Boszsz Sabinko ty juz prezenty masz
ja nawet jeszcze listy nie zrobilam , a troche tego bedzie prezent dla meza, corki, rodzicow i 6 maluchów, a i dla siebie - nie lubie nietrafionych prezentów, wiec sama sobie cos wybieram, a maz to kupuje
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Boszsz Sabinko ty juz prezenty masz
ja nawet jeszcze listy nie zrobilam , a troche tego bedzie prezent dla meza, corki, rodzicow i 6 maluchów, a i dla siebie - nie lubie nietrafionych prezentów, wiec sama sobie cos wybieram, a maz to kupuje
. Moi rodzice, tesciowie, dzieci sztuk 7 i my
Z czego pierwsze prezenty beda rozdane juz w ten weekend
Największy problem z mężem i sobąiwcia77, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:U nas tez nie mało
. Moi rodzice, tesciowie, dzieci sztuk 7 i my
Z czego pierwsze prezenty beda rozdane juz w ten weekend
Największy problem z mężem i sobązawsze wiem co chce i potrzebuje
mnie to jest prosto uszczesliwic
efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:To, że Hera dostała eksmisję z forum nie oznacza, że tu pierdzioszkowanie będzieBozia3 wrote:Dostała eksmisję z Fejsa chyba? Stąd sama wyszła...
Stąd sama wyszła powiadasz?
paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anunia wrote:apropo teściowej to pewnie jest miła dopóki ma nadzieje na wnuka....kiedy sie przekona ze nic z tego to ujrzysz jej prawdziwe oblicze
A dlaczego zakładasz, że się nie uda? Nie wiesz tego.kapturnica, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość