35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:A dlaczego zakładasz, że się nie uda? Nie wiesz tego.
takie tam rozgoryczenie starcze, czy jak to tam było- nie Bozia?
poza tym Hera- twoja teoria ma słaby punkt. Bo akurat to, że są kłopoty nie jest moją winą a raczej winą plemników. Więc do mnie to może se wiesz co. Listy pisać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 19:48
Sabina, Natka_79, ivf-ivf, macduska, kapturnica, efcia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Paszcza - Kartofel cudny...
Czy to będzie na miesiąc styczeń?
Sabina, efcia, iwcia77, Simba, Bozia3, Dziobak, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję w imieniu Adasia za komplementy. Następne miesiące tez pokażemy, trzeba zakończyć sesje w przeciągu tygodnia, dwóch, a jeszcze nie mam wszystkich czapek..
ivf-ivf, malgos741, kapturnica, Sabina, ania.g, efcia, iwcia77, Dziobak, Mega, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Rzec chciałam, ze syn Wasz pierworodny nad wyraz jest udany
Robta drugie!
Sabinka, robimy. Tylko wiesz, tego tez robiliśmy prawie 3 lata, aż w końcu w klinice mi go zrobili.. Takze podejrzewam, że z drugim będzie podobnie..malgos741, Sabina, efcia, iwcia77, Dziobak, Mega, Aasiula, Kisiel, Magda* lubią tę wiadomość
-
Odnośnie prezentów - u nas króluje lista-osobista.pl. Cały rok tam rzeczy wrzucam, co mi w oko wpadną, rodzina linki ma, więc jakby co, wiedza gdzie szukać. Im też każe pisać
A w tym roku najtrudniejszy prezent mi odpada-dla M. Bo on dostaje ekspres. I ja dostaje ekspres. I na Wielkanoc i urodziny i następne święta tezivf-ivf, Sabina, ComeToMeBaby, ania.g, macduska, efcia, Simba, iwcia77, Bozia3, Mega, Aasiula, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ha Caffe, ale killerski Szymek. Cudo gangsta!
Jak widzi błysk flesza, to tak pozujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 20:41
Reni, malgos741, efcia, Simba, iwcia77, Bozia3, Mega, Aasiula, BISCA, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello dziewczynki z wieczora ..ja po robocie... trochę was nadgoniłam, myślałam że nie wyjadę z pracy bo zamarzł mi zamek w aucie ale podgrzałam kluczyk zapalniczką i ruszył ufff
Natka jeszcze nie urodziła.. cisza ...
Ivcia cieszę się że pierwszy etap sprzedaży zaliczony
Paszczakin a ja nie widziałamza to Boziu jaki ten Szymek duży.. rośnie chłopak ...
caffe, Sabina, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
yesenia wrote:Dobry wieczór!
Wiadomo co z Natką??
Właśnie gdzie podziała się Hera??
Hera miała bana na nick, więc założyła nowy
no co Ty nie poznałaś Anuni?kapturnica, Sabina, efcia, iwcia77, Dziobak, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Odnośnie prezentów - u nas króluje lista-osobista.pl. Cały rok tam rzeczy wrzucam, co mi w oko wpadną, rodzina linki ma, więc jakby co, wiedza gdzie szukać. Im też każe pisać
A w tym roku najtrudniejszy prezent mi odpada-dla M. Bo on dostaje ekspres. I ja dostaje ekspres. I na Wielkanoc i urodziny i następne święta tezSabina, iwcia77, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Chcialam jeszcze dodac, ze taki brzuch jak brzuch Ani to moje marzenie
Bry wieczorem, witam nowa koleżankę z wczorajwracam doczytywac
Sabina, malgos741, iwcia77, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
-
U mnie bez zmian. Jutro rano dostanę troche oxy i zobaczymy
Porodówka pełna, właśnie słyszałam jak położne kombinują gdzie wcisnąć rodzące, bo miejsc zabrakło. I jak tu nie wierzyć w pełnie
Ciekawe czy rozpakuje sie juz jutro czy dzien pózniejSabina, caffe, malgos741, ComeToMeBaby, ivf-ivf, gosia7122, ania.g, dorbie, macduska, efcia, iwcia77, Simba, Dziobak, Mega, Aasiula, BISCA, paszczakin, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:No Caffe od Naszego spotkania syn Ci wydoroślał!!
Jak do tej pory to jest mega grzeczny i uporządkowany, w sensie, że wszystko ma być pozamykane, włącznie z laptopami naszymi
Sabina, Reni, ivf-ivf, dorbie, efcia, iwcia77, Simba, Dziobak, Mega, Aasiula, satori, Kisiel lubią tę wiadomość