Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    widocznie jestem ciężko myśląca :)
    cóż... ten wół też ciężko myślał.

kapturnica, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę piekła :-)

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to zmieniając temat

zaczęłyście już piec piernik na święta? ;-)
    ja myślę o serniku hahahaha ;)

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie dziewczyny ja wszystko rozumiem ale jestem tu traktowana jak idiotka , nie wiem dlaczego. Można pośmiać się z kogoś , ale nie przy każdej okazji, nie mówiąc już o ignorowaniu mnie przez pewne dziewczyny...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm..
    w zeszłym roku piekłam coś
    ale może w tym roku jakieś prawdziwe pierniki
    dawać mi sprawdzony przepis
    muszę zerknąć do działu z przepisami, tam chyba Inessa dawała

w tym roku znowu gościmy teściów, tym razem z noclegiem

nick nieaktualny, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Reni ja będę piekła ale pierniczki w następnym tygodniu , żeby zmiękły do świąt :)

jak masz sprawdzony przepis to wrzuć do działu z przepisami, zeby tu nie zginął

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hm..

Morka dodała przepis na piernik dojrzewający, ale pisze ze 2 tygodnie ma stać, to jeszcze masz czas ;-)

nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz poszukam , mam dwa )

efcia, Reni, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hm..

ja kiedyś wstawiałam przepis na piernik, Bozia piekła, ale chyba jej nie wyszedł bo nie piała z zachwytu. Mnie wyszedł i bardzo smakował, ale wydaje mi się, ze na niego to już zbyt późno żeby się zabrać...
    chociaż może nie, bo mi się ostatnio daty pier.olą..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 21:22

efcia, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, Mega, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Wiecie dziewczyny ja wszystko rozumiem ale jestem tu traktowana jak idiotka , nie wiem dlaczego. Można pośmiać się z kogoś , ale nie przy każdej okazji, nie mówiąc już o ignorowaniu mnie przez pewne dziewczyny...

o co chodzi?
    Jak ignorowana? Masz 894 lajki tzn. że byłaś zauważona
    nie przesadzaj

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, ania.g, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, BISCA, nick nieaktualny, Kisiel, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    no to chyba nie wszystko rozumiesz właśnie.

ja się z ciebie nie śmieję ani nie traktuję jak idiotki tylko podsuwam ci podpowiedzi. naprawdę nie widzisz analogii do twojego pytania o Herę? To może prościej, wyłożę ci to jak konstrukcję cepa. Pytałaś o Herę. Reni ci wyjaśniła że Hera to teraz ma nowe wcielenie, Anusia czy jakoś tak. A ty nie dowierzasz, że ta nowa to Hera.
    We filmiku aligator to Hera. Pierwszy wół wołający że to aligator to my, a drugi wół uważający że to kłoda drewna to ty. Niestety trochę za późno przekonujesz się ze jednak kłoda to aligator. Jasne teraz?

I któryś już raz piszesz, że niektóre dziewczyny cie ignorują czy pomijają. A przepraszam bardzo- ty jakas celebrytka jesteś żeby trzeba było się w każdym poście do ciebie odnosić??? O mnie tez nie każdy i nie zawsze pamięta czy pisze, nie dopytuje co 5 minut co u mnie słychać. Są dziewczyny zainteresowane bardziej i mniej. Uszanujmy czyjeś zainteresowanie lub brak i róbmy swoje. Przewrażliwiona coś jesteś ostatnio. To, że starasz się wyluzować to bardzo pięknie- zrób to! W końcu.

nick nieaktualny, ania.g, efcia, Simba, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, Aasiula, paszczakin, Kisiel, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Morka dodała przepis na piernik dojrzewający, ale pisze ze 2 tygodnie ma stać, to jeszcze masz czas ;-)

o widzisz

efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ja kiedyś wstawiałam przepis na piernik, Bozia piekła, ale chyba jej nie wyszedł bo nie piała z zachwytu. Mnie wyszedł i bardzo smakował, ale wydaje mi się, ze na niego to już zbyt późno żeby się zabrać...
    chociaż może nie, bo mi się ostatnio daty pier.olą..

sprawdziłam - piszesz ze ma leżeć 7-10 dni, wiec jeszcze czasu a czasu

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Come jestem najważniejsza ze wszystkich celebrytek :)

Reni, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, moremi, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, efcia, satori, Kisiel, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    sprawdziłam - piszesz ze ma leżeć 7-10 dni, wiec jeszcze czasu a czasu
    ale upieczone ma tyle leżeć, a samo ciasto (surowe) do 4 tygodni

efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    O mnie tez nie każdy i nie zawsze pamięta czy pisze, nie dopytuje co 5 minut co u mnie słychać.

Dziewczyny a co z Kometą?
    Dawno jej nie było O.o

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, caffe, iwcia77, Simba, malgos741, Dziobak, Mega, moremi, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, paszczakin, sandra80, satori, Kisiel, Mimbla, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak masz sprawdzony przepis to wrzuć do działu z przepisami, zeby tu nie zginął
    własnie i ja też może się w tym roku skuszę na pieczenie pierników. jak szaleć to szaleć.

ivf-ivf, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dziewczyny a co z Kometą?
    Dawno jej nie było O.o
    <3 lofciam ciem

nick nieaktualny, Reni, iwcia77, Simba, malgos741, Mega, BISCA, paszczakin, satori, Mimbla lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś o Magdali myślałam :-)

nick nieaktualny, efcia, iwcia77, Mega, moremi, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ale upieczone ma tyle leżeć, a samo ciasto (surowe) do 4 tygodni

nie doczytałam????? lece sprawdzić

nick nieaktualny, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12392 12393 12394 12395 12396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ