35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hm..
w zeszłym roku piekłam coś
ale może w tym roku jakieś prawdziwe pierniki
dawać mi sprawdzony przepis
muszę zerknąć do działu z przepisami, tam chyba Inessa dawała
w tym roku znowu gościmy teściów, tym razem z noclegiem
Sabina, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hm..
Morka dodała przepis na piernik dojrzewający, ale pisze ze 2 tygodnie ma stać, to jeszcze masz czas
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja kiedyś wstawiałam przepis na piernik, Bozia piekła, ale chyba jej nie wyszedł bo nie piała z zachwytu. Mnie wyszedł i bardzo smakował, ale wydaje mi się, ze na niego to już zbyt późno żeby się zabrać...Reni wrote:hm..
chociaż może nie, bo mi się ostatnio daty pier.olą..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 21:22
efcia, ania.g, Sabina, iwcia77, malgos741, Mega, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Wiecie dziewczyny ja wszystko rozumiem ale jestem tu traktowana jak idiotka , nie wiem dlaczego. Można pośmiać się z kogoś , ale nie przy każdej okazji, nie mówiąc już o ignorowaniu mnie przez pewne dziewczyny...
o co chodzi?
Jak ignorowana? Masz 894 lajki tzn. że byłaś zauważona
nie przesadzaj
ComeToMeBaby, Sabina, efcia, ania.g, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, BISCA, macduska, Kisiel, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
no to chyba nie wszystko rozumiesz właśnie.yesenia wrote:Wiecie dziewczyny ja wszystko rozumiem ale jestem tu traktowana jak idiotka , nie wiem dlaczego. Można pośmiać się z kogoś , ale nie przy każdej okazji, nie mówiąc już o ignorowaniu mnie przez pewne dziewczyny...
ja się z ciebie nie śmieję ani nie traktuję jak idiotki tylko podsuwam ci podpowiedzi. naprawdę nie widzisz analogii do twojego pytania o Herę? To może prościej, wyłożę ci to jak konstrukcję cepa. Pytałaś o Herę. Reni ci wyjaśniła że Hera to teraz ma nowe wcielenie, Anusia czy jakoś tak. A ty nie dowierzasz, że ta nowa to Hera.
We filmiku aligator to Hera. Pierwszy wół wołający że to aligator to my, a drugi wół uważający że to kłoda drewna to ty. Niestety trochę za późno przekonujesz się ze jednak kłoda to aligator. Jasne teraz?
I któryś już raz piszesz, że niektóre dziewczyny cie ignorują czy pomijają. A przepraszam bardzo- ty jakas celebrytka jesteś żeby trzeba było się w każdym poście do ciebie odnosić??? O mnie tez nie każdy i nie zawsze pamięta czy pisze, nie dopytuje co 5 minut co u mnie słychać. Są dziewczyny zainteresowane bardziej i mniej. Uszanujmy czyjeś zainteresowanie lub brak i róbmy swoje. Przewrażliwiona coś jesteś ostatnio. To, że starasz się wyluzować to bardzo pięknie- zrób to! W końcu.
Sabina, ania.g, efcia, Simba, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, Aasiula, paszczakin, Kisiel, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ja kiedyś wstawiałam przepis na piernik, Bozia piekła, ale chyba jej nie wyszedł bo nie piała z zachwytu. Mnie wyszedł i bardzo smakował, ale wydaje mi się, ze na niego to już zbyt późno żeby się zabrać...
chociaż może nie, bo mi się ostatnio daty pier.olą..
sprawdziłam - piszesz ze ma leżeć 7-10 dni, wiec jeszcze czasu a czasu
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:O mnie tez nie każdy i nie zawsze pamięta czy pisze, nie dopytuje co 5 minut co u mnie słychać.
Dziewczyny a co z Kometą?
Dawno jej nie było
dorbie, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, caffe, iwcia77, Simba, malgos741, Dziobak, Mega, moremi, Aasiula, BISCA, macduska, paszczakin, sandra80, satori, Kisiel, Mimbla, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
własnie i ja też może się w tym roku skuszę na pieczenie pierników. jak szaleć to szaleć.Reni wrote:jak masz sprawdzony przepis to wrzuć do działu z przepisami, zeby tu nie zginął
ivf-ivf, dorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

lofciam ciem