35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie dziewczyny ja wszystko rozumiem ale jestem tu traktowana jak idiotka , nie wiem dlaczego. Można pośmiać się z kogoś , ale nie przy każdej okazji, nie mówiąc już o ignorowaniu mnie przez pewne dziewczyny...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
hm..
w zeszłym roku piekłam coś
ale może w tym roku jakieś prawdziwe pierniki
dawać mi sprawdzony przepis
muszę zerknąć do działu z przepisami, tam chyba Inessa dawała
w tym roku znowu gościmy teściów, tym razem z noclegiem
nick nieaktualny, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hm..
Morka dodała przepis na piernik dojrzewający, ale pisze ze 2 tygodnie ma stać, to jeszcze masz czas
nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja kiedyś wstawiałam przepis na piernik, Bozia piekła, ale chyba jej nie wyszedł bo nie piała z zachwytu. Mnie wyszedł i bardzo smakował, ale wydaje mi się, ze na niego to już zbyt późno żeby się zabrać...Reni wrote:hm..
chociaż może nie, bo mi się ostatnio daty pier.olą..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 21:22
efcia, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, Mega, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Wiecie dziewczyny ja wszystko rozumiem ale jestem tu traktowana jak idiotka , nie wiem dlaczego. Można pośmiać się z kogoś , ale nie przy każdej okazji, nie mówiąc już o ignorowaniu mnie przez pewne dziewczyny...
o co chodzi?
Jak ignorowana? Masz 894 lajki tzn. że byłaś zauważona
nie przesadzaj
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, ania.g, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, BISCA, nick nieaktualny, Kisiel, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no to chyba nie wszystko rozumiesz właśnie.yesenia wrote:Wiecie dziewczyny ja wszystko rozumiem ale jestem tu traktowana jak idiotka , nie wiem dlaczego. Można pośmiać się z kogoś , ale nie przy każdej okazji, nie mówiąc już o ignorowaniu mnie przez pewne dziewczyny...
ja się z ciebie nie śmieję ani nie traktuję jak idiotki tylko podsuwam ci podpowiedzi. naprawdę nie widzisz analogii do twojego pytania o Herę? To może prościej, wyłożę ci to jak konstrukcję cepa. Pytałaś o Herę. Reni ci wyjaśniła że Hera to teraz ma nowe wcielenie, Anusia czy jakoś tak. A ty nie dowierzasz, że ta nowa to Hera.
We filmiku aligator to Hera. Pierwszy wół wołający że to aligator to my, a drugi wół uważający że to kłoda drewna to ty. Niestety trochę za późno przekonujesz się ze jednak kłoda to aligator. Jasne teraz?
I któryś już raz piszesz, że niektóre dziewczyny cie ignorują czy pomijają. A przepraszam bardzo- ty jakas celebrytka jesteś żeby trzeba było się w każdym poście do ciebie odnosić??? O mnie tez nie każdy i nie zawsze pamięta czy pisze, nie dopytuje co 5 minut co u mnie słychać. Są dziewczyny zainteresowane bardziej i mniej. Uszanujmy czyjeś zainteresowanie lub brak i róbmy swoje. Przewrażliwiona coś jesteś ostatnio. To, że starasz się wyluzować to bardzo pięknie- zrób to! W końcu.
nick nieaktualny, ania.g, efcia, Simba, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, Aasiula, paszczakin, Kisiel, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ja kiedyś wstawiałam przepis na piernik, Bozia piekła, ale chyba jej nie wyszedł bo nie piała z zachwytu. Mnie wyszedł i bardzo smakował, ale wydaje mi się, ze na niego to już zbyt późno żeby się zabrać...
chociaż może nie, bo mi się ostatnio daty pier.olą..
sprawdziłam - piszesz ze ma leżeć 7-10 dni, wiec jeszcze czasu a czasu
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:O mnie tez nie każdy i nie zawsze pamięta czy pisze, nie dopytuje co 5 minut co u mnie słychać.
Dziewczyny a co z Kometą?
Dawno jej nie było
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, caffe, iwcia77, Simba, malgos741, Dziobak, Mega, moremi, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, paszczakin, sandra80, satori, Kisiel, Mimbla, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
własnie i ja też może się w tym roku skuszę na pieczenie pierników. jak szaleć to szaleć.Reni wrote:jak masz sprawdzony przepis to wrzuć do działu z przepisami, zeby tu nie zginął
ivf-ivf, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

lofciam ciem