35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:No właśnie Iwcia, jak z tesciowa? To nowe leczenie było..?
efcia, caffe, Sabina, ComeToMeBaby, ivf-ivf, Anunia, dorbie, Reni, malgos741, Dziobak, Mega, moremi, Elfik, Aasiula, BISCA, macduska, paszczakin, satori, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:zaczela wczoraj radioterapie polaczona z chemia. Wie ze ma ciezkiego do wyleczenia raka ale nie daje nic po sobie poznac , ze sie martwi..nie chce nas obciazac swoja choroba. po 2 sesjach mowi ze na razie czuje sie dobrze i oby tak zostalo...radio skonczy w polowie stycznia. potem sie okaze co dalej . byli z Alojazem w Londku, zalatwili recepty, sklepy zielarskie i zaczela brac ten koktail z witamin i lekow.
iwcia77, malgos741, Mega, Elfik, Aasiula, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Come wszystko mi jedno i tak masz już o mnie swoje zdanie, więc...
caffe, Mega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yesenia, głowa do góry, bardzo wszystko personalnie odbierasz. Nie przejmuj się tak. Mi czasem, aż ściska się serce jak czytam Twoje smutne posty. Trzymam za Ciebie kciuki
yesenia, efcia, caffe, malgos741, BISCA, macduska, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:własnie i ja też może się w tym roku skuszę na pieczenie pierników. jak szaleć to szaleć.
Kupiłam nawet jakies badziewie do przybraniaciastek
teraz tego wysyp, a przed świętami znowu nic w sklepach nie będzie
Simba, Elfik lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Kupiłam nawet jakies badziewie do przybrania
ciastek
łozdóbki z tego bendom piknedorbie lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Kupiłam nawet jakies badziewie do przybrania
ciastek
Tez kupiłam. Teraz w Lidlu i Biedronce pełno tego. A w Biedronce ma byc gotowe rozwalkowane ciasto do pierniczkow, wersja dla leniwychdorbie, ComeToMeBaby, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:a ile czasu piec i w jakiej temp? ile mają leżeć żeby były dobre ?
efcia lubi tę wiadomość