35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Wyszedł rewelacyjny - szczególnie w porównaniu z tymi pieczonymi piernikami w ostatniej chwili. To było 2 lata temu - ale czas zasuwa... W tym roku nic nie piekę bo się odchudzam...
Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:kup se folię malarską zawczasu żebyś znowu kuchni nie sprzątała... wtedy to chyba makowiec był... dobrze pamiętam?
tak
ostatnio piekłam ciasto na urodziny i spieszyłam się jak zwykle, że się nie wyrobę
wbiłam do jednej miseczki białko, do drugiej żółtko
drugie jajko..do miski z żółtkiem wbiłam białko, do miski z białkiem żółtko qrwa
wylałam to do zlewu i wzięłam nowe jajka
pierwsze poszło ok
drugie.. jeb nożem, żeby rozbić ..tak sieknęłam, ze żółko mi sie rozlało i wpadło do miski z białkiem..do zlewu
i już mam nerwa
i znowu nowe jajko
qźwa przecież mogłam z nich zrobić jajecznicę, kogla mogla albo bezy
ja pierdziu, no nic już nie odzyskam
zlałam wodą i poszłam miksować
spojrzałam, że zlew mi się zapchał tymi jajowymi glutami
i w tym momencie zaklęłam szpetnie podnosząc mikser..qrwa znowu
masa była wszędzie
i nie miałam okresu
ComeToMeBaby, yesenia, kapturnica, malgos741, caffe, Mega, moremi, Elfik, Bozia3, Aasiula, BISCA, macduska, Simba, Sabina, pierwiastka, efcia, ania.g, satori, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba dokładnie
ja tu leżę , pachnę i błyszczę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c79d4916cb59.jpgAnunia, ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, iwcia77, moremi, Elfik, Bozia3, Aasiula, BISCA, macduska, Simba, paszczakin, Sabina, pierwiastka, efcia, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:tak
ostatnio piekłam ciasto na urodziny i spieszyłam się jak zwykle, że się nie wyrobę
wbiłam do jednej miseczki białko, do drugiej żółtko
drugie jajko..do miski z żółtkiem wbiłam białko, do miski z białkiem żółtko qrwa
wylałam to do zlewu i wzięłam nowe jajka
pierwsze poszło ok
drugie.. jeb nożem, żeby rozbić ..tak sieknęłam, ze żółko mi sie rozlało i wpadło do miski z białkiem..do zlewu
i już mam nerwa
i znowu nowe jajko
qźwa przecież mogłam z nich zrobić jajecznicę, kogla mogla albo bezy
ja pierdziu, no nic już nie odzyskam
zlałam wodą i poszłam miksować
spojrzałam, że zlew mi się zapchał tymi jajowymi glutami
i w tym momencie zaklęłam szpetnie podnosząc mikser..qrwa znowu
masa była wszędzie
i nie miałam okresu
jak nie sraczka to przemarsz wojsk.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Simba dokładnie
ja tu leżę , pachnę i błyszczę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c79d4916cb59.jpgComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula, macduska, yesenia, pierwiastka, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni to się z tymi jajkami namęczyłaś
Reni, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:kilka razy, ale jak widać Elfik na Ciebie nie leci
Nie wiem czy widziałaś Reni, jaka to zaj.. laska ta nasza Asiula..
Chyba tylko ślepy by ją z wyrka wyrzucił, a jak jeszcze popycha 10 kilosów na rolkach, to nóżki ma pewnie, że hoho
a kto się ostatnio dopytywał gdzie Asiula?
ja chwilowo nie widzę swoich kolan bo mi nawis po cc zasłania, to się nikomu nie narzucam z awansami))))))))))))))))0
moremi, malgos741, caffe, Sabina, Bozia3, Aasiula, Dziobak, BISCA, macduska, iwcia77, Simba, kapturnica, Mega, pierwiastka, sandra80, satori, Kisiel lubią tę wiadomość