35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nawis po cc
wiem o czym mówisz
Moja jedyna przyjemność teraz, to biszkopty. I muszę się z nimi kryć przed kotami. W życiu bym nie pomyślała, że będą je kraść.
Co do pierników - z mojego przepisu ciasto surowe musi stać 3 dni, a upieczony piernik mnimum dwa tygodnie. Ale jest super
Idę się kąpać
PaElfik, malgos741, caffe, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, BISCA, iwcia77, Simba, Mega, pierwiastka, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
jakaś wymiana facetów?
Matko święta co Jasnej bronisz Częstochowy i w Ostrej świecisz Bramie...
malgos741, caffe, Sabina, Bozia3, Aasiula, Dziobak, BISCA, macduska, iwcia77, Simba, kapturnica, Mega, efcia, satori, Kisiel, Mimbla, Magda* lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:wydaje mi się, że będzie mi za gorąco w samych podwiązkach
caffe, Bozia3, Aasiula, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Moremi, i jak z tym wiaderkiem? jakoś tego nigdy nie mogłam sobie wyobrazić..
a jak się wyciąga dziecia?
mnie to by było łatwo..moja macierz z rozrzewnieniem wspomina, że miałam solidny kark po urodzeniu, gruby masywny, było za co złapać - jak buldog
i jak widzicie, nie miałam szans sobie nie wyrobić poczucia humoru...taaa
malgos741, caffe, Bozia3, Aasiula, Dziobak, moremi, macduska, iwcia77, Simba, kapturnica, Mega, pierwiastka, efcia, Kisiel, Magda* lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:też jesteś zdania, że zbyt gorąco mi w nich będzie ?
caffe, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Elfik wrote:
moja macierz z rozrzewnieniem wspomina, że miałam solidny kark po urodzeniu, gruby masywny, było za co złapać - jak buldog
i jak widzicie, nie miałam szans sobie nie wyrobić poczucia humoru...taaaElfik, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nawis po cc
wiem o czym mówisz
Pa
moremi, mi po pierwszej cc zniknał po jakiś 6 tyg - nie bez powodu ten połóg to 6 tyg.
parę długości basenu i będziesz miała brzuch jak deska
jakiś 6 tys długości,..Bozia3, caffe, malgos741, Aasiula, BISCA, moremi, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, Simba, Sabina, kapturnica, Mega, pierwiastka, efcia, ania.g, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:kurcze, Ty u Bozi dzisiaj byłaś czy co? co wyśta się najadły?
caffe, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
caffe wrote:no a teraz kark Ci się przemieścił niżej
i w dodatku z półobrotem bo tyłek płaski jest
jestem Chuck Norris wałka tłuszczowego..
No!
i potrafię doliczyć do nieskończoności.
dwa razycaffe, Bozia3, macduska, iwcia77, Simba, Sabina, Mega, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-
właśnie padł tekst w TV odnosnie facetów:
uważaj jak się kochasz po 50-tce (wiek), bo nie wiadomo co ci najpierw stanie...Bozia3, ivf-ivf, Anunia, iwcia77, Simba, paszczakin, macduska, Mimbla, Mega, malgos741, satori, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Moremi, i jak z tym wiaderkiem? jakoś tego nigdy nie mogłam sobie wyobrazić..
a jak się wyciąga dziecia?
mnie to by było łatwo..moja macierz z rozrzewnieniem wspomina, że miałam solidny kark po urodzeniu, gruby masywny, było za co złapać - jak buldog
i jak widzicie, nie miałam szans sobie nie wyrobić poczucia humoru...taaa
iwcia77, Simba, macduska, Dziobak, Sabina, Mega, efcia, satori, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Czy ktoś ma kontakt z Natką? Ciekawa jestem jak tam u niej akcja się rozkreca. Oby ten obcy szybko wylazł z jej brzucha
iwcia77, Simba, macduska, Sabina, Mega, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Czy ktoś ma kontakt z Natką? Ciekawa jestem jak tam u niej akcja się rozkreca. Oby ten obcy szybko wylazł z jej brzucha
Bozia3, paszczakin, iwcia77, Simba, macduska, Dziobak, ComeToMeBaby, Mimbla, Sabina, Mega, kapturnica, pierwiastka, BISCA, Jastra, caffe, efcia, ania.g, satori, Kisiel, Elfik lubią tę wiadomość