35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Hej
U mnie dziś -8za oknem! A ja gdzieś czapkę schowalam....
Natka Trzymam kciuki
Reni piękna historiaaż mi się humor poprawił
Wacia gratuluję zakupów :)sama bym się N takie wybrala, ale lodówkę mam, odkurzacz tez działa, myjki nie kupię, to chyba bez sensu jechać
Bry, tez gdzieś posiałam swoja czapkę...
Która to sie kiedys nabijała z gotowania obiadu o 9 rano? Dziobak? Hmmmm.....to ja dzisiaj tak musze.... Na 11:00 z Młoda dermatolog, potem musze zajrzeć do NFZ - złożyć wnioski o nowe karty do ubezpieczenia, do księgarni, bo chooooj ze mnie nie matka, grudzień za pasem, a dzieciak nie ma ćwiczeń do religii (!!!!!) kupionychno, a na 14:00 z Młoda do dentysty. Ja sie wyrobie czasowo przed dentysta to jeszcze zajrzę do rodzicow. A potem musze lecieć do biblioteki, bo kurka źle spojrzałam na daty i przetrzymałam ksiazki...bedzie kara jak nic
Dziobak, kapturnica, macduska, anna maria, Sabina, malgos741, caffe, efcia, ania.g, Magdala, ComeToMeBaby, satori, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Natka kciuki zacisniete, zeby szybko poszło
Yesenia - tak trzymaj, uśmiech nie znika mi z twarzy jak czytam twoje nowe postybedzie dobrze, zobaczysz
Kapta - nie poddawaj sie, dasz radę
Iwcia super, ze pierwszy krok do sprzedaży mieszkania wykonany, trzymam kciuki za teściowa :-*
Magdala - spóźnione urodzinowe - przede wszystkim spełnienia marzenyesenia, kapturnica, macduska, Sabina, Natka_79, malgos741, caffe, ania.g, Bozia3, Magdala, ComeToMeBaby, satori, iwcia77, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry! Pada u mnie, bleee. I ciemno jak w doopie, wychodzić się z domu nie chce.
Mega, ja też czasem robie obiad wcześniej w ciagu dnia, ale żeby o 9? Skoro o 9 jestem w kuchni, to znaczy, że: albo mam wolne, albo jestem chora. I w obu przypadkach wracam natychmiast do łóżka.
Miłego dnia!
Natka, szerokości! Znaczy o rozwarcie mi chodzi!Mega, anna maria, Natka_79, Sabina, moremi, efcia, ania.g, Bozia3, Magdala, ComeToMeBaby, satori, Kisiel, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieeeeeń doooobry baaaardzo.
Prawie zaspaliśmy dzisiaj. Dobrze, że mam naóźniej to dojdę jakoś do siebie.
Kapta- jak dla mnie to Ty masz coś na kształt dresji poporodowej- no może depresyjki. Mam nadzieję, że z kazdym dniem będzie lepiej. Z drugiej strony to normalne, że dziecko płacze czasami, marudzi i nie śpi.
Iwcia doczytałam o teściowej trzymam kciuki za powodzenie leczenia. Jak Ivo?
Magdala - ładnie to tak wyjeżdżać w urodziny? To kiedy mają znajomi za Ciebie prasować? Najlepsze życzenia Baletnico.
Sabina powiedz, że mała zdrowieje?
Dorbie a Ty jak się czujesz? Długo jeszcze do wolnego?
Boziajak dieta? Trzymasz się? I co, zupelnie nic nie będziesz piekła? Niemożliwe.
I jak o dietach mówimy to GDZIE jest Polar?
Miłego dnia!
Pojutrze już piątek, czy to nie jest wspaniałe?Mega, anna maria, Sabina, malgos741, efcia, dorbie, Magdala, satori, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bry dziewczyny!
ale się uśmiałam przy nadrabianiu, aż mi się od razu humor poprawiłyesenia
u mnie za oknem trochę szronu i różowe!obłoczki na tle niebieskiego nieba rano były, lukier na święta robiom janioły czy co?!
masaże złotem uwskuteczniłam wczoraj całe dwa razy i nawet chuop zauważył znaczną poprawę tzn zanik jęczmienia, jesteście the best! dziękować :*
a poza tym nuda dziś, PMS szaleje, teście zamówili 2 ciasta i roladę z kurczaka na imprezę więc jakieś zakupy bym musiała czy coś, ale że misie niechce mnie opanowały to popijam kawę i obserwuję wróble za oknem
natka, trzymam kciuki i kegle nieustająco
dobrego dnia!Mega, anna maria, Natka_79, malgos741, efcia, ania.g, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dobry,
Po kolei :
Natka, to dzis
Iwcia, gratuluje sprzedazy mieszkania !
Magdala, sorry, mi tez umknely Twoje urodzinki wiec spoznione ale szczere : wszystkiego najlepszego
I wszystkiego najlepszego Kasiomanna maria, Mega, Natka_79, Sabina, malgos741, efcia, ania.g, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bry! Pada u mnie, bleee. I ciemno jak w doopie, wychodzić się z domu nie chce.
Mega, ja też czasem robie obiad wcześniej w ciagu dnia, ale żeby o 9? Skoro o 9 jestem w kuchni, to znaczy, że: albo mam wolne, albo jestem chora. I w obu przypadkach wracam natychmiast do łóżka.
Miłego dnia!
Natka, szerokości! Znaczy o rozwarcie mi chodzi!
Zdrowia dla Ivo i Milenki :-*
Aaaaa, widziałam, ze Ewa wróciła pod innym wcieleniem....na początku dałam sie nabrać, ze to nowa, ale za długo nie wytrzymała w ukryciu
-
nick nieaktualnyMega
Pierwiastka moje PMS w tym miesiacu tez daje mi w kosc , ale damy rade, jeszcze kiedys pozegnamy je na kilka miesiecy
Wlasnie dowiedzialam sie ze dzis Dzien Pluszowego Misiamoj avatar pasuje jak nic
Milosz wstal , zaraz sniadanie i musze go jeszcze zagonic do czytania a tego nie lubi najbardziejMega, pierwiastka, macduska, sandra80, malgos741, BISCA, beates, iwcia77, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dobry,
Po kolei :
Natka, to dzis
Iwcia, gratuluje sprzedazy mieszkania !
Magdala, sorry, mi tez umknely Twoje urodzinki wiec spoznione ale szczere : wszystkiego najlepszego
I wszystkiego najlepszego Kasiom
Bisca jak tam?inkubujesz? Kiedy teścisz?
malgos741, BISCA, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to się jeszcze podzielę zdziwieniem, otóż kupiłam wczoraj stanika jak namiot cyrkowy bo i kolory odpowiednie i ilość użytego materiału i nawet metek miał tyle nawieszane że cyrkowo zupełnie wyglądał, skusiłam się bo wonder bra to se myśle założe to bede wonder woman, nio nie? brzmi całkiem logicznie
no więc wczoraj był test bojowy i powiem wam że nawet sesje aerobów przeżył a moje cycki razem z nim i to w stanie nieoberwanym, hehehe
brawo ja!Mega, paszczakin, macduska, sandra80, malgos741, caffe, efcia, Simba, Magdala, ComeToMeBaby, beates, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
yesenia wrote:Mega
Pierwiastka moje PMS w tym miesiacu tez daje mi w kosc , ale damy rade, jeszcze kiedys pozegnamy je na kilka miesiecy
Wlasnie dowiedzialam sie ze dzis Dzien Pluszowego Misiamoj avatar pasuje jak nic
Milosz wstal , zaraz sniadanie i musze go jeszcze zagonic do czytania a tego nie lubi najbardziejMega, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Czesc,
No to oxy leci. Rozwarcie jakieś tam 3 palce ale szyjka gruba i jeszcze troche do tylu. Ciekawe co to bedzie dalej
Natka, dali Ci znieczulenie?Natka_79, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien dobry.
Żyje.
Jeszcze.........
Nie umieraj Kaptus! pakuj juniora i cho na belgijska wies, u nas nie ma terrorystow, takze luz. Adas Maksowi wytlumaczy, ze mamy meczyc nie wolno, potem odessiesz sie laktatorem na 2 dni (ja mam taki super power'owaty), albo Ci mleka chemicznego dla Maxia dam, a my sie (Cie) zresetujemy
Starszy se poradzi, zostaw mu auto, to se do szkoly sam bedzie jezdzil..pierwiastka, anna maria, macduska, Mega, sandra80, malgos741, efcia, BISCA, beates, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Natka, dali Ci znieczulenie?
na razie lekkie skurcze idą, tzn boli ale mniej niz mój normalny okres. W nocy jedna sie tak darła ze aż mi jej żal było, ze tez pozwolą zeby kobieta wyła z bólu, ale szybko urodziła.
Podkręcili mi przepływ, ogólnie jeszcze jest spoko. Skurcze sa, jeszcze nie odpływam i napiłabym sie kawyjakoś czuje ze 26 to mój dzien
anna maria, macduska, Mega, malgos741, efcia, ania.g, BISCA, satori, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość