X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Hej
    U mnie dziś -8za oknem! A ja gdzieś czapkę schowalam....
    Natka Trzymam kciuki <3
    Reni piękna historia :) aż mi się humor poprawił :)
    Wacia gratuluję zakupów :)sama bym się N takie wybrala, ale lodówkę mam, odkurzacz tez działa, myjki nie kupię, to chyba bez sensu jechać ;)
    A sweterki? ;)
    Bry, tez gdzieś posiałam swoja czapkę...
    Która to sie kiedys nabijała z gotowania obiadu o 9 rano? Dziobak? Hmmmm.....to ja dzisiaj tak musze.... Na 11:00 z Młoda dermatolog, potem musze zajrzeć do NFZ - złożyć wnioski o nowe karty do ubezpieczenia, do księgarni, bo chooooj ze mnie nie matka, grudzień za pasem, a dzieciak nie ma ćwiczeń do religii (!!!!!) kupionych ;) no, a na 14:00 z Młoda do dentysty. Ja sie wyrobie czasowo przed dentysta to jeszcze zajrzę do rodzicow. A potem musze lecieć do biblioteki, bo kurka źle spojrzałam na daty i przetrzymałam ksiazki...bedzie kara jak nic ;)

Dziobak, kapturnica, macduska, anna maria, Sabina, malgos741, caffe, efcia, ania.g, Magdala, ComeToMeBaby, satori, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka kciuki zacisniete, zeby szybko poszło <3
    Yesenia - tak trzymaj, uśmiech nie znika mi z twarzy jak czytam twoje nowe posty :) bedzie dobrze, zobaczysz
    Kapta - nie poddawaj sie, dasz radę <3
    Iwcia super, ze pierwszy krok do sprzedaży mieszkania wykonany, trzymam kciuki za teściowa :-*
    Magdala - spóźnione urodzinowe - przede wszystkim spełnienia marzen <3

yesenia, kapturnica, macduska, Sabina, Natka_79, malgos741, caffe, ania.g, Bozia3, Magdala, ComeToMeBaby, satori, iwcia77, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry! Pada u mnie, bleee. I ciemno jak w doopie, wychodzić się z domu nie chce.
    Mega, ja też czasem robie obiad wcześniej w ciagu dnia, ale żeby o 9? Skoro o 9 jestem w kuchni, to znaczy, że: albo mam wolne, albo jestem chora. I w obu przypadkach wracam natychmiast do łóżka. ;-)
    Miłego dnia!
    Natka, szerokości! Znaczy o rozwarcie mi chodzi! ;-)

Mega, anna maria, Natka_79, Sabina, moremi, efcia, ania.g, Bozia3, Magdala, ComeToMeBaby, satori, Kisiel, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Natka - mooooocne kciuki żeby szybko szło to rozwieranie <3

A wszystkim potrzebującym kciuki

Miłego dnia

Mega, anna maria, Natka_79, malgos741, efcia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieeeeeń doooobry baaaardzo.

Prawie zaspaliśmy dzisiaj. Dobrze, że mam naóźniej to dojdę jakoś do siebie.

Kapta- jak dla mnie to Ty masz coś na kształt dresji poporodowej- no może depresyjki. Mam nadzieję, że z kazdym dniem będzie lepiej. Z drugiej strony to normalne, że dziecko płacze czasami, marudzi i nie śpi.

Iwcia doczytałam o teściowej trzymam kciuki za powodzenie leczenia. Jak Ivo?

Magdala - ładnie to tak wyjeżdżać w urodziny? To kiedy mają znajomi za Ciebie prasować? Najlepsze życzenia Baletnico. :-)

Sabina powiedz, że mała zdrowieje?

Dorbie a Ty jak się czujesz? Długo jeszcze do wolnego?

Boziajak dieta? Trzymasz się? I co, zupelnie nic nie będziesz piekła? Niemożliwe.

I jak o dietach mówimy to GDZIE jest Polar?

Miłego dnia!

Pojutrze już piątek, czy to nie jest wspaniałe? :-)

Mega, anna maria, Sabina, malgos741, efcia, dorbie, Magdala, satori, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry dziewczyny!

ale się uśmiałam przy nadrabianiu, aż mi się od razu humor poprawił :) yesenia <3

u mnie za oknem trochę szronu i różowe! o.O obłoczki na tle niebieskiego nieba rano były, lukier na święta robiom janioły czy co?!

masaże złotem uwskuteczniłam wczoraj całe dwa razy i nawet chuop zauważył znaczną poprawę tzn zanik jęczmienia, jesteście the best! dziękować :*

a poza tym nuda dziś, PMS szaleje, teście zamówili 2 ciasta i roladę z kurczaka na imprezę więc jakieś zakupy bym musiała czy coś, ale że misie niechce mnie opanowały to popijam kawę i obserwuję wróble za oknem

natka, trzymam kciuki i kegle nieustająco

dobrego dnia!

Mega, anna maria, Natka_79, malgos741, efcia, ania.g, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,

Po kolei :

Natka, to dzis <3

Iwcia, gratuluje sprzedazy mieszkania !

Magdala, sorry, mi tez umknely Twoje urodzinki wiec spoznione ale szczere : wszystkiego najlepszego

I wszystkiego najlepszego Kasiom ;-)

anna maria, Mega, Natka_79, Sabina, malgos741, efcia, ania.g, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, urodziny masz i sie nie chwaliłaś???? to najlepszego wszystkiego i niech Ci się w życiu dobrze dzieje :)

Mega, Magdala lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bry! Pada u mnie, bleee. I ciemno jak w doopie, wychodzić się z domu nie chce.
    Mega, ja też czasem robie obiad wcześniej w ciagu dnia, ale żeby o 9? Skoro o 9 jestem w kuchni, to znaczy, że: albo mam wolne, albo jestem chora. I w obu przypadkach wracam natychmiast do łóżka. ;-)
    Miłego dnia!
    Natka, szerokości! Znaczy o rozwarcie mi chodzi! ;-)
    No muszę sie zabrać teraz, bo po 10:00 wychodzimy i nie wiem o ktorej dotrzemy spowrotem, a tak bedzie gotowe (robię zapiekankę z cyckami kuraka, ziemniakami, cebula, serem żółtym i majonezem) i tylko trzeba bedzie podgrzać w piekarniku :)

Zdrowia dla Ivo i Milenki :-*
    Aaaaa, widziałam, ze Ewa wróciła pod innym wcieleniem.... ;) na początku dałam sie nabrać, ze to nowa, ale za długo nie wytrzymała w ukryciu ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega :)
    Pierwiastka moje PMS w tym miesiacu tez daje mi w kosc , ale damy rade, jeszcze kiedys pozegnamy je na kilka miesiecy

Wlasnie dowiedzialam sie ze dzis Dzien Pluszowego Misia :) moj avatar pasuje jak nic :)

Milosz wstal , zaraz sniadanie i musze go jeszcze zagonic do czytania a tego nie lubi najbardziej

Mega, pierwiastka, macduska, sandra80, malgos741, BISCA, beates, iwcia77, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dobry,

Po kolei :

Natka, to dzis <3

Iwcia, gratuluje sprzedazy mieszkania !

Magdala, sorry, mi tez umknely Twoje urodzinki wiec spoznione ale szczere : wszystkiego najlepszego

I wszystkiego najlepszego Kasiom ;-)

Bisca jak tam? <3 inkubujesz? Kiedy teścisz?

malgos741, BISCA, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to się jeszcze podzielę zdziwieniem, otóż kupiłam wczoraj stanika jak namiot cyrkowy bo i kolory odpowiednie i ilość użytego materiału i nawet metek miał tyle nawieszane że cyrkowo zupełnie wyglądał, skusiłam się bo wonder bra to se myśle założe to bede wonder woman, nio nie? brzmi całkiem logicznie :D no więc wczoraj był test bojowy i powiem wam że nawet sesje aerobów przeżył a moje cycki razem z nim i to w stanie nieoberwanym, hehehe
    brawo ja! :D

Mega, paszczakin, macduska, sandra80, malgos741, caffe, efcia, Simba, Magdala, ComeToMeBaby, beates, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,szaro ,buro .milego dnia

Mega, efcia, Magdala lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka, ale zimno, nie chce mi sie wyleźć spod kołdry.....

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka dzis juz bedzie po wszystkim i synus bedzie przy cycku :-) zycze zeby szybko poszlo .

Mega, Natka_79, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • pierwiastka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Mega :)
    Pierwiastka moje PMS w tym miesiacu tez daje mi w kosc , ale damy rade, jeszcze kiedys pozegnamy je na kilka miesiecy

Wlasnie dowiedzialam sie ze dzis Dzien Pluszowego Misia :) moj avatar pasuje jak nic :)

Milosz wstal , zaraz sniadanie i musze go jeszcze zagonic do czytania a tego nie lubi najbardziej
    ja planuje takie pożegnanie w najbliższej przyszłości a nie tam kiedyś ;D

Mega, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda wszystkiego najlepszego!!! :)

Magdala lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Czesc,
    No to oxy leci. Rozwarcie jakieś tam 3 palce ale szyjka gruba i jeszcze troche do tylu. Ciekawe co to bedzie dalej ;)

Natka, dali Ci znieczulenie?

Natka_79, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien dobry.
    Żyje.

Jeszcze.........

Nie umieraj Kaptus! pakuj juniora i cho na belgijska wies, u nas nie ma terrorystow, takze luz. Adas Maksowi wytlumaczy, ze mamy meczyc nie wolno, potem odessiesz sie laktatorem na 2 dni (ja mam taki super power'owaty), albo Ci mleka chemicznego dla Maxia dam, a my sie (Cie) zresetujemy ;)
    Starszy se poradzi, zostaw mu auto, to se do szkoly sam bedzie jezdzil..

pierwiastka, anna maria, macduska, Mega, sandra80, malgos741, efcia, BISCA, beates, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Natka, dali Ci znieczulenie?
    Nie :) na razie lekkie skurcze idą, tzn boli ale mniej niz mój normalny okres. W nocy jedna sie tak darła ze aż mi jej żal było, ze tez pozwolą zeby kobieta wyła z bólu, ale szybko urodziła.
    Podkręcili mi przepływ, ogólnie jeszcze jest spoko. Skurcze sa, jeszcze nie odpływam i napiłabym sie kawy :D jakoś czuje ze 26 to mój dzien ;)

anna maria, macduska, Mega, malgos741, efcia, ania.g, BISCA, satori, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 12398 12399 12400 12401 12402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ