35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry bardzo
Natkaoby szybko i bezbolesnie poszło
Magdalawszystkiego naj naj, niech sie spelnia wszystkie marzenia
Yesenia brawo ty, tak trzymać, bo jak nie to znowu kopniak bedzie
Postanowione, na wekend piekę pierniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 09:36
malgos741, Mega, yesenia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Dorbie, to zależy od banku. Jak byłam w ciąży z Marcelem to brałam kredyt w Alior banku i nie było żadnego problemu.
I tak się pocieszam, że mąż jest 1wszym kredytobiorca, a to jest ubezp na życie w razie śmierci 1 kredytobiorcy. Tak sobie przypomniałam.
Ale stresuje się niepotrzebnie. Jestesmy zdrowi, nie mamy żadnych chorób przewlekłych, mam nadzieję,że będzie ok
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bisca jak tam?
inkubujesz? Kiedy teścisz?
Test w sobote.
Nie wiem jeszcze ile mamy mrozakow. Mam nadzieje, ze jest kilka. W razie czego, to pomoze mi sie pogodzic z porazkamoremi, iwcia77, efcia, paszczakin, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Test w sobote.
Nie wiem jeszcze ile mamy mrozakow. Mam nadzieje, ze jest kilka. W razie czego, to pomoze mi sie pogodzic z porazka
Pomożemy.Ale zaraz, zaraz - przecież nie będzie żadnej porażki! Prawda?
malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-
No to po wszystkim, usłyszałam 4 palce, kazały sie obrócić. Przyszedł party, Polozna i po wszystkim... Urodziłam o 9;50
yesenia, malgos741, sandra80, BISCA, macduska, ania.g, pierwiastka, dorbie, ivf-ivf, kapturnica, satori, Bozia3, Dziobak, beates, ComeToMeBaby, megan8, Mimbla, moremi, iwcia77, efcia, paszczakin, gosia7122, mama78, Mega, gretka, Kisiel, Simba, krycha.stara, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś ostatnia tabletka Luteiny i tak myślę żeby jutro zrobić test , to będzie jakoś tak 12 dzień po owu, chociaż nie wiem czy w tym cyklu była bo jakoś jej nie czułam wyjątkowo, a do tego brzuch boli już jak na @ więc zobaczymy
malgos741, Reni, dorbie, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:No to po wszystkim, usłyszałam 4 palce, kazały sie obrócić. Przyszedł party, Polozna i po wszystkim... Urodziłam o 9;50
GratulacjeMega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:No to po wszystkim, usłyszałam 4 palce, kazały sie obrócić. Przyszedł party, Polozna i po wszystkim... Urodziłam o 9;50
Woooooww!!!!!! Ale jesteś ekspresowa!!! Fantastycznie kochana!!
Daj znać jak mały, parametry i tak dalejmalgos741, ania.g, dorbie, iwcia77, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:No to po wszystkim, usłyszałam 4 palce, kazały sie obrócić. Przyszedł party, Polozna i po wszystkim... Urodziłam o 9;50
Natka gratulacje, ależ piknie Ci poszło i wciągasz już zapach swego Biszkopta, cudne wieści z ranaiwcia77, efcia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
a już myślałam że się nie załapię bo pójdę do roboty
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017