35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez to Wasze pitolenie - zrobię ten piernik caffe długodojrzewający na święta..najwyżej nie będę go jeść - a wychodzi fantastyczny..to niech się inni cieszą....
ania.g, caffe, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla, Reni, iwcia77, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Pamietacie ta kolezanke, ktorej pozytyw wyszedl jakos tak wczesnie w szostym dniu czy cos takiego?
Byla na watku czerwcowym, a ja tam podgladam jedna ciezarowke z podwojna macica jak sobie radzi.
I stad wiem.
Niestety ta dziewczyna stracila ciaze.
Nie lubięprzykre.
-
Bozia3 wrote:Natka jaja sobie robisz? A gdzie dramaturgia, bóle, skowyt???
tempo ekspresowe..
Gratulacje
wszyscy mówią "ale szybko poszło", w sumie to chyba jeszcze w szoku jestem.
Oxy gdzieś mi włączyli ok 7:30, na początku luz ale z czasem rosły te skurcze, tak co dwa skurcze ich siła była mocniejsza. Potem przyszły juz takie ze cos mi nie grało, strasznie ciągnęło a mnie zaczęło niezle tarmosić. Słyszałam na ktg ze podczas skurczy tętno młodemu spowalnia. Przyszła Polozna i mowię ze chyba za bardzo to tętno leci, potwierdziła, przyszła ginka od rurki z wczoraj i bada rozwarcie. Mówi ze 4palce i ze młody krzywo sie wstawia. A i ze poszły wody. To była 9:30. Położyły mnie na bok i jeszcze chciały sprawdzic jak idzie. Polozna wyszła na chwile a ja po kolejnym długim skurczu zaczelam marudzić i przeklinać pod nosem, chciałam se to oxy wypiąć. Kolejny silny i czuje ze chce przeć. Akurat przyszła Polozna i mowię ze chce przeć. Zbadała i w te pędy zaczeka wszystko szykować. Uchroniła mi krocze, parte były 3 ale kurka silne jak nie wiem. I naraz pokazują mi małego, Polozna w śmiech ze taki ekspres i ze powinnam ostrzegać ze rodzę szybkopoprzytulalismy sie, syn mnie obsikał
poszedł do ważenia a ja akcja łożysko. Wazy 3450g, mierzy 56cm i dostal 10punktow. I ciagle chyba to do mnie nie dotarło ze juz jest po wszystkim. Bolało bardziej niz z J, tamten poród był spokojniejszy a tu oxy napędziło akcje.
Polozna świetna, naprawdę. Nawet tym badaniem rozwarcia mnie zbytnio nie namęczyli. Teraz czuje zmęczenie. No to mam dwóch synówivf-ivf, satori, Bozia3, macduska, pierwiastka, ania.g, Jastra, caffe, beates, Berenika, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, kapturnica, megan8, Reni, moremi, anna maria, iwcia77, Magdala, efcia, paszczakin, Mimbla, dorbie, gosia7122, mama78, Mega, gretka, malgos741, Sabina, Simba, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Katarzynom
Wszystkiego najlepszego!
Zdrowia i pomyslnosci.
Obchodzilam swoje urodziny z imieninami siostry (Kasia) i mamy ( tez niedaleko bo 4/22). Mialysmy potrojna impreze. Bylo super fajnie. Ugotowalam Beef bourguignom a ciotka upiekla pizze. Tort byl orzechowy. I duzo wina.
BISCA, kapturnica, moremi, iwcia77, efcia, Mimbla, Mega, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
pieczywo gryczano-żytnie, tylko masła brak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53002f2fb24f.jpg
ivf-ivf, caffe, ComeToMeBaby, BISCA, beates, kapturnica, Mimbla, Magdala, efcia, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Natka, niesamowita jesteś. Nie dość że lux torpeda to jeszcze ładne streszczenie z porodu tak szybko
Mam pytanie czy mały pachnie biszkoptem?BISCA, kapturnica, moremi, iwcia77, Magdala, efcia, malgos741, Kisiel, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:....Wazy 3450g, mierzy 56cm i dostal 10punktow.... No to mam dwóch synów
Ha! Wreszcie mogę napisać - toczka w toczkę jak mój Pierworodny.
Wyruszyłam się.
Niech ma dobre życie.ania.g, ivf-ivf, BISCA, Dziobak, kapturnica, iwcia77, efcia, Mega, malgos741, Kisiel, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziękuje serdecznie za gratulacje
tak! Pachniał Biszkoptem
jsk sie zbiorę to zrobie mu sesje. Włochaty jest jak nie wiem
czarne włoski ma i teraz wrzeszczy bo pewnie krew mu biorą do badan
ComeToMeBaby, macduska, BISCA, kapturnica, satori, moremi, iwcia77, efcia, Mimbla, dorbie, Mega, malgos741, Kisiel, Sabina, Simba, ania.g lubią tę wiadomość