35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez to Wasze pitolenie - zrobię ten piernik caffe długodojrzewający na święta..najwyżej nie będę go jeść - a wychodzi fantastyczny..to niech się inni cieszą....
ania.g, caffe, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla, Reni, iwcia77, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Pamietacie ta kolezanke, ktorej pozytyw wyszedl jakos tak wczesnie w szostym dniu czy cos takiego?
Byla na watku czerwcowym, a ja tam podgladam jedna ciezarowke z podwojna macica jak sobie radzi.
I stad wiem.
Niestety ta dziewczyna stracila ciaze.
Nie lubię
przykre.
-
Stałam sie sensacja oddziałuBozia3 wrote:Natka jaja sobie robisz? A gdzie dramaturgia, bóle, skowyt???
tempo ekspresowe..
Gratulacje 
wszyscy mówią "ale szybko poszło", w sumie to chyba jeszcze w szoku jestem.
Oxy gdzieś mi włączyli ok 7:30, na początku luz ale z czasem rosły te skurcze, tak co dwa skurcze ich siła była mocniejsza. Potem przyszły juz takie ze cos mi nie grało, strasznie ciągnęło a mnie zaczęło niezle tarmosić. Słyszałam na ktg ze podczas skurczy tętno młodemu spowalnia. Przyszła Polozna i mowię ze chyba za bardzo to tętno leci, potwierdziła, przyszła ginka od rurki z wczoraj i bada rozwarcie. Mówi ze 4palce i ze młody krzywo sie wstawia. A i ze poszły wody. To była 9:30. Położyły mnie na bok i jeszcze chciały sprawdzic jak idzie. Polozna wyszła na chwile a ja po kolejnym długim skurczu zaczelam marudzić i przeklinać pod nosem, chciałam se to oxy wypiąć. Kolejny silny i czuje ze chce przeć. Akurat przyszła Polozna i mowię ze chce przeć. Zbadała i w te pędy zaczeka wszystko szykować. Uchroniła mi krocze, parte były 3 ale kurka silne jak nie wiem. I naraz pokazują mi małego, Polozna w śmiech ze taki ekspres i ze powinnam ostrzegać ze rodzę szybko
poprzytulalismy sie, syn mnie obsikał
poszedł do ważenia a ja akcja łożysko. Wazy 3450g, mierzy 56cm i dostal 10punktow. I ciagle chyba to do mnie nie dotarło ze juz jest po wszystkim. Bolało bardziej niz z J, tamten poród był spokojniejszy a tu oxy napędziło akcje.
Polozna świetna, naprawdę. Nawet tym badaniem rozwarcia mnie zbytnio nie namęczyli. Teraz czuje zmęczenie. No to mam dwóch synów
ivf-ivf, satori, Bozia3, nick nieaktualny, pierwiastka, ania.g, nick nieaktualny, caffe, beates, nick nieaktualny, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, kapturnica, megan8, Reni, moremi, anna maria, iwcia77, Magdala, efcia, paszczakin, Mimbla, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Mega, gretka, malgos741, nick nieaktualny, Simba, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Katarzynom
Wszystkiego najlepszego!
Zdrowia i pomyslnosci.
Obchodzilam swoje urodziny z imieninami siostry (Kasia) i mamy ( tez niedaleko bo 4/22). Mialysmy potrojna impreze. Bylo super fajnie. Ugotowalam Beef bourguignom a ciotka upiekla pizze. Tort byl orzechowy. I duzo wina.
BISCA, kapturnica, moremi, iwcia77, efcia, Mimbla, Mega, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
pieczywo gryczano-żytnie, tylko masła brak

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53002f2fb24f.jpg
ivf-ivf, caffe, ComeToMeBaby, BISCA, beates, kapturnica, Mimbla, Magdala, efcia, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Natka, niesamowita jesteś. Nie dość że lux torpeda to jeszcze ładne streszczenie z porodu tak szybko

Mam pytanie czy mały pachnie biszkoptem?
BISCA, kapturnica, moremi, iwcia77, Magdala, efcia, malgos741, Kisiel, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:....Wazy 3450g, mierzy 56cm i dostal 10punktow.... No to mam dwóch synów

Ha! Wreszcie mogę napisać - toczka w toczkę jak mój Pierworodny.
Wyruszyłam się.
Niech ma dobre życie.
ania.g, ivf-ivf, BISCA, Dziobak, kapturnica, iwcia77, efcia, Mega, malgos741, Kisiel, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziękuje serdecznie za gratulacje
tak! Pachniał Biszkoptem
jsk sie zbiorę to zrobie mu sesje. Włochaty jest jak nie wiem
czarne włoski ma i teraz wrzeszczy bo pewnie krew mu biorą do badan
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA, kapturnica, satori, moremi, iwcia77, efcia, Mimbla, nick nieaktualny, Mega, malgos741, Kisiel, nick nieaktualny, Simba, ania.g lubią tę wiadomość