X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ten:
    Magdala - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-D ja już słyszałam o takich foliach na kapelutkach, a nawet na całych ubraniach, musi ortodoksyjni byli bardzo.
    Bisca - do soboty już tylko chwila, poczekam z Tobą :-)
    Bozia - są bany czasowe.

A ja byłam dziś na wycieczce... 40km za miastem, tylko po to aby pobrać wymaz na jakieś chyba kosmiczne badanie, bo nie wszędzie je robią. Mogłabym zrobić u siebie, ale czas oczekiwania za długi, a ja potrzebuję na cito prawie że. No - załatwione. Położna pobierała mi te wymazy i pyta na co mi te badania. Mówię, że przygotowujemy się z mężem do invitro. Mówi: tak myślałam, to życzę powodzenia, nie dziękować. Niech się uda, bo pewnie swoje już przeszliście. Bardzo miło z jej strony.

kapturnica, ivf-ivf, satori, moremi, iwcia77, Magdala, efcia, Mega, malgos741, Kisiel, Sabina lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a co Ty?
    jeszcze niewiem , ta kumpela co z nia bylam za tłumacza w klinice ma AMH 0,56 40 lat i beda jej robic ifv w styczniu jak narazie ma brac witaminy chyba najwieksza dawke ma wit D

krycha.stara, Magda* lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha całosc kosztuje 4 tysiaki euro i musi to wylozyc pzred zabiegiem , kasa jej zwróci 75procent czyli 3 tys euro

ivf-ivf, krycha.stara, Magda* lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 23:04

Mega lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatse, jak sie czujesz ? Kiedy na badanie idziesz ?

beates, efcia, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No i ten:
    Magdala - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-D ja już słyszałam o takich foliach na kapelutkach, a nawet na całych ubraniach, musi ortodoksyjni byli bardzo.
    Bisca - do soboty już tylko chwila, poczekam z Tobą :-)
    Bozia - są bany czasowe.

A ja byłam dziś na wycieczce... 40km za miastem, tylko po to aby pobrać wymaz na jakieś chyba kosmiczne badanie, bo nie wszędzie je robią. Mogłabym zrobić u siebie, ale czas oczekiwania za długi, a ja potrzebuję na cito prawie że. No - załatwione. Położna pobierała mi te wymazy i pyta na co mi te badania. Mówię, że przygotowujemy się z mężem do invitro. Mówi: tak myślałam, to życzę powodzenia, nie dziękować. Niech się uda, bo pewnie swoje już przeszliście. Bardzo miło z jej strony.

To już tuż, tuż :-)

• beates Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Beatse, jak sie czujesz ? Kiedy na badanie idziesz ?

Dzięki. Trochę bardziej zmęczona jestem , poza tym ok ;)
    Wizytę u połoznych mam dopiero za 3 tygodnie.
    Usg dopiero w 20 tygodniu. Ale moze wcześniej wybiorę się do gina w Pl

moremi, BISCA, Magdala, efcia, Mega, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:12

beates, macduska, kapturnica, caffe, iwcia77, efcia, Mega, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Dzięki. Trochę bardziej zmęczona jestem , poza tym ok ;)
    Wizytę u połoznych mam dopiero za 3 tygodnie.
    Usg dopiero w 20 tygodniu. Ale moze wcześniej wybiorę się do gina w Pl

Niedlugo poznasz plec :) Myslicie o imionach ? ;)

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, super :-) faktycznie chyba nadrobilaś za mnie ;-)

Magdala, wszystkiego najlepszego :-) mamie i Kasi również :-)

BISCA, iwcia77, Magdala, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • satori Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego mówimy: "dupa Wołowa".Inni twierdzą, że dupę wynalazła Marynia. Ci z kolei rozmawiają o dupie Maryni. Dupa pełni ważną rolę w ruchu obrotowym. Wszystko kręci się wokół dupy. Dupa służy również do przekazywania zdecydowanych sygnałów niewerbalnych. Dobrze wymierzony, solidny kopniak w dupę jest wyrażeniem uczuć negatywnych wobec adresata takiego gestu. Dupie można również przekazać emocje pozytywne, np. całując kogoś w dupę. Dupa może spełniać też rolę lizaka. Szczęśliwie nie wszyscy są dupolizami. Uniwersalność dupy nie kończy się na tym, jest ona bowiem zadziwiająco skutecznym pojemnikiem: w dupie można mieć całe osoby, a nawet społeczności. Dupa służy nieraz jako etalon: wiele rzeczy jest do dupy, tym samym dupa spełnia rolę uniwersalnego wzorca porównawczego. W dupę (lub po dupie) można również dostać. Czynność ta umacnia więzi emocjonalne między rodzicamii dziećmi. Prócz tego, dupa spełnia rolę siedziska, powiadamy bowiem: "siadaj na dupie", często z dodatkiem poleceń uzupełniających, jak np. "[...] i siedź cicho". Określenie "dawać (dać) dupy" funkcjonuje w dwóch znaczeniach: erotycznym i wartościującym, jednak "ściągnąć kogoś z dupy" tylko w tym pierwszym. Można również chronić swoją (lub czyjąś) dupę, co kolejny raz potwierdza ważność dupy
    w otaczającym nas świecie. "Zabrać się do czegoś od dupy strony" oznacza podejście niewłaściwe, od końca; dupa funkcjonuje tu jako synonim odwrotności. Dupa pełni również rolę uchwytu, można bowiem trzymać się czyjejś dupy. Określenie to nie oznacza braku równowagi, ale samodzielności. {anonim}

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:12

Jastra, BISCA, pierwiastka, megan8, beates, macduska, moremi, kapturnica, caffe, iwcia77, Magdala, efcia, paszczakin, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Kisiel, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek, dopoki bedziesz miala ten awatar, bede lajkowala wszystki Twoje posty, bo niezaleznie od tresci, jestem wpatrzona w ta mordke i reka sama lajkuje ;)

Jak sobie radzisz ? Jak sie czujesz w roli mamy ?
    Czesto sie zastanawiam jak to jest zostac mama po raz pierwszy.

Simba, moremi, caffe, iwcia77, dorbie, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Kisiel, Sabina, ania.g, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Morek, dopoki bedziesz miala ten awatar, bede lajkowala wszystki Twoje posty, bo niezaleznie od tresci, jestem wpatrzona w ta mordke i reka sama lajkuje ;)

Jak sobie radzisz ? Jak sie czujesz w roli mamy ?
    Czesto sie zastanawiam jak to jest zostac mama po raz pierwszy.

a wiesz, że ja nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić? to chyba trzeba przeżyć
    ehh.. musi być magiczne

BISCA, Simba, moremi, Bozia3, kapturnica, caffe, iwcia77, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Kisiel, Sabina, sandra80 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Niedlugo poznasz plec :) Myslicie o imionach ? ;)

Na ostatnim usg nie chciała wypowiadać sie co do płci. Powiedziała ze poznamy w 20 tygodniu.
    Wiem , z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 09:15

anna maria, BISCA, moremi, kapturnica, caffe, Simba, iwcia77, Magdala, dorbie, efcia, Mega, malgos741, Kisiel, Sabina, ania.g, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grubo

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No grubo... jakbym była w ciąży to bym się teraz zestresowała.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan a Ty co? ????

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 listopada 2015, 14:28

Simba, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dobrze że ktoś to powiedział bo ja jeszcze zbieram szczękę z podłogi.
    Megan, czy Ty wiesz co to jest grupa wsparcia?

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 listopada 2015, 14:28

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    to się jeszcze podzielę zdziwieniem, otóż kupiłam wczoraj stanika jak namiot cyrkowy bo i kolory odpowiednie i ilość użytego materiału i nawet metek miał tyle nawieszane że cyrkowo zupełnie wyglądał, skusiłam się bo wonder bra to se myśle założe to bede wonder woman, nio nie? brzmi całkiem logicznie :D no więc wczoraj był test bojowy i powiem wam że nawet sesje aerobów przeżył a moje cycki razem z nim i to w stanie nieoberwanym, hehehe
    brawo ja! :D
    umarlam ze smiechu i zzielenialam z zazdrosci - swietne!:)

jak to mowi kometa " you made my day" :)

witam sie

dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 12403 12404 12405 12406 12407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ