35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No i ten:
Magdala - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinja już słyszałam o takich foliach na kapelutkach, a nawet na całych ubraniach, musi ortodoksyjni byli bardzo.
Bisca - do soboty już tylko chwila, poczekam z Tobą
Bozia - są bany czasowe.
A ja byłam dziś na wycieczce... 40km za miastem, tylko po to aby pobrać wymaz na jakieś chyba kosmiczne badanie, bo nie wszędzie je robią. Mogłabym zrobić u siebie, ale czas oczekiwania za długi, a ja potrzebuję na cito prawie że. No - załatwione. Położna pobierała mi te wymazy i pyta na co mi te badania. Mówię, że przygotowujemy się z mężem do invitro. Mówi: tak myślałam, to życzę powodzenia, nie dziękować. Niech się uda, bo pewnie swoje już przeszliście. Bardzo miło z jej strony.kapturnica, ivf-ivf, satori, moremi, iwcia77, Magdala, efcia, Mega, malgos741, Kisiel, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:No i ten:
Magdala - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinja już słyszałam o takich foliach na kapelutkach, a nawet na całych ubraniach, musi ortodoksyjni byli bardzo.
Bisca - do soboty już tylko chwila, poczekam z Tobą
Bozia - są bany czasowe.
A ja byłam dziś na wycieczce... 40km za miastem, tylko po to aby pobrać wymaz na jakieś chyba kosmiczne badanie, bo nie wszędzie je robią. Mogłabym zrobić u siebie, ale czas oczekiwania za długi, a ja potrzebuję na cito prawie że. No - załatwione. Położna pobierała mi te wymazy i pyta na co mi te badania. Mówię, że przygotowujemy się z mężem do invitro. Mówi: tak myślałam, to życzę powodzenia, nie dziękować. Niech się uda, bo pewnie swoje już przeszliście. Bardzo miło z jej strony.
To już tuż, tuż -
BISCA wrote:Beatse, jak sie czujesz ? Kiedy na badanie idziesz ?
Dzięki. Trochę bardziej zmęczona jestem , poza tym ok
Wizytę u połoznych mam dopiero za 3 tygodnie.
Usg dopiero w 20 tygodniu. Ale moze wcześniej wybiorę się do gina w Plmoremi, BISCA, Magdala, efcia, Mega, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Dzięki. Trochę bardziej zmęczona jestem , poza tym ok
Wizytę u połoznych mam dopiero za 3 tygodnie.
Usg dopiero w 20 tygodniu. Ale moze wcześniej wybiorę się do gina w Pl
Niedlugo poznasz plecMyslicie o imionach ?
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Natka, super
faktycznie chyba nadrobilaś za mnie
Magdala, wszystkiego najlepszegomamie i Kasi również
BISCA, iwcia77, Magdala, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego mówimy: "dupa Wołowa".Inni twierdzą, że dupę wynalazła Marynia. Ci z kolei rozmawiają o dupie Maryni. Dupa pełni ważną rolę w ruchu obrotowym. Wszystko kręci się wokół dupy. Dupa służy również do przekazywania zdecydowanych sygnałów niewerbalnych. Dobrze wymierzony, solidny kopniak w dupę jest wyrażeniem uczuć negatywnych wobec adresata takiego gestu. Dupie można również przekazać emocje pozytywne, np. całując kogoś w dupę. Dupa może spełniać też rolę lizaka. Szczęśliwie nie wszyscy są dupolizami. Uniwersalność dupy nie kończy się na tym, jest ona bowiem zadziwiająco skutecznym pojemnikiem: w dupie można mieć całe osoby, a nawet społeczności. Dupa służy nieraz jako etalon: wiele rzeczy jest do dupy, tym samym dupa spełnia rolę uniwersalnego wzorca porównawczego. W dupę (lub po dupie) można również dostać. Czynność ta umacnia więzi emocjonalne między rodzicamii dziećmi. Prócz tego, dupa spełnia rolę siedziska, powiadamy bowiem: "siadaj na dupie", często z dodatkiem poleceń uzupełniających, jak np. "[...] i siedź cicho". Określenie "dawać (dać) dupy" funkcjonuje w dwóch znaczeniach: erotycznym i wartościującym, jednak "ściągnąć kogoś z dupy" tylko w tym pierwszym. Można również chronić swoją (lub czyjąś) dupę, co kolejny raz potwierdza ważność dupy
w otaczającym nas świecie. "Zabrać się do czegoś od dupy strony" oznacza podejście niewłaściwe, od końca; dupa funkcjonuje tu jako synonim odwrotności. Dupa pełni również rolę uchwytu, można bowiem trzymać się czyjejś dupy. Określenie to nie oznacza braku równowagi, ale samodzielności. {anonim}Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:12
Jastra, BISCA, pierwiastka, megan8, beates, macduska, moremi, kapturnica, caffe, iwcia77, Magdala, efcia, paszczakin, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Kisiel, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
Morek, dopoki bedziesz miala ten awatar, bede lajkowala wszystki Twoje posty, bo niezaleznie od tresci, jestem wpatrzona w ta mordke i reka sama lajkuje
Jak sobie radzisz ? Jak sie czujesz w roli mamy ?
Czesto sie zastanawiam jak to jest zostac mama po raz pierwszy.Simba, moremi, caffe, iwcia77, dorbie, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Kisiel, Sabina, ania.g, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Morek, dopoki bedziesz miala ten awatar, bede lajkowala wszystki Twoje posty, bo niezaleznie od tresci, jestem wpatrzona w ta mordke i reka sama lajkuje
Jak sobie radzisz ? Jak sie czujesz w roli mamy ?
Czesto sie zastanawiam jak to jest zostac mama po raz pierwszy.
a wiesz, że ja nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić? to chyba trzeba przeżyć
ehh.. musi być magiczneBISCA, Simba, moremi, Bozia3, kapturnica, caffe, iwcia77, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Kisiel, Sabina, sandra80 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Niedlugo poznasz plec
Myslicie o imionach ?
Na ostatnim usg nie chciała wypowiadać sie co do płci. Powiedziała ze poznamy w 20 tygodniu.
Wiem , zWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 09:15
anna maria, BISCA, moremi, kapturnica, caffe, Simba, iwcia77, Magdala, dorbie, efcia, Mega, malgos741, Kisiel, Sabina, ania.g, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegan a Ty co? ????
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 listopada 2015, 14:28
Simba, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:to się jeszcze podzielę zdziwieniem, otóż kupiłam wczoraj stanika jak namiot cyrkowy bo i kolory odpowiednie i ilość użytego materiału i nawet metek miał tyle nawieszane że cyrkowo zupełnie wyglądał, skusiłam się bo wonder bra to se myśle założe to bede wonder woman, nio nie? brzmi całkiem logicznie
no więc wczoraj był test bojowy i powiem wam że nawet sesje aerobów przeżył a moje cycki razem z nim i to w stanie nieoberwanym, hehehe
brawo ja!
jak to mowi kometa " you made my day"
witam siedorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość