Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ten:
    Magdala - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-D ja już słyszałam o takich foliach na kapelutkach, a nawet na całych ubraniach, musi ortodoksyjni byli bardzo.
    Bisca - do soboty już tylko chwila, poczekam z Tobą :-)
    Bozia - są bany czasowe.

A ja byłam dziś na wycieczce... 40km za miastem, tylko po to aby pobrać wymaz na jakieś chyba kosmiczne badanie, bo nie wszędzie je robią. Mogłabym zrobić u siebie, ale czas oczekiwania za długi, a ja potrzebuję na cito prawie że. No - załatwione. Położna pobierała mi te wymazy i pyta na co mi te badania. Mówię, że przygotowujemy się z mężem do invitro. Mówi: tak myślałam, to życzę powodzenia, nie dziękować. Niech się uda, bo pewnie swoje już przeszliście. Bardzo miło z jej strony.

kapturnica, ivf-ivf, satori, moremi, iwcia77, Magdala, efcia, Mega, malgos741, Kisiel, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a co Ty?
    jeszcze niewiem , ta kumpela co z nia bylam za tłumacza w klinice ma AMH 0,56 40 lat i beda jej robic ifv w styczniu jak narazie ma brac witaminy chyba najwieksza dawke ma wit D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha całosc kosztuje 4 tysiaki euro i musi to wylozyc pzred zabiegiem , kasa jej zwróci 75procent czyli 3 tys euro

ivf-ivf, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 23:04

Mega lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatse, jak sie czujesz ? Kiedy na badanie idziesz ?

beates, efcia, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No i ten:
    Magdala - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-D ja już słyszałam o takich foliach na kapelutkach, a nawet na całych ubraniach, musi ortodoksyjni byli bardzo.
    Bisca - do soboty już tylko chwila, poczekam z Tobą :-)
    Bozia - są bany czasowe.

A ja byłam dziś na wycieczce... 40km za miastem, tylko po to aby pobrać wymaz na jakieś chyba kosmiczne badanie, bo nie wszędzie je robią. Mogłabym zrobić u siebie, ale czas oczekiwania za długi, a ja potrzebuję na cito prawie że. No - załatwione. Położna pobierała mi te wymazy i pyta na co mi te badania. Mówię, że przygotowujemy się z mężem do invitro. Mówi: tak myślałam, to życzę powodzenia, nie dziękować. Niech się uda, bo pewnie swoje już przeszliście. Bardzo miło z jej strony.

To już tuż, tuż :-)

• beates Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Beatse, jak sie czujesz ? Kiedy na badanie idziesz ?

Dzięki. Trochę bardziej zmęczona jestem , poza tym ok ;)
    Wizytę u połoznych mam dopiero za 3 tygodnie.
    Usg dopiero w 20 tygodniu. Ale moze wcześniej wybiorę się do gina w Pl

moremi, BISCA, Magdala, efcia, Mega, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:12

beates, nick nieaktualny, kapturnica, caffe, iwcia77, efcia, Mega, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Dzięki. Trochę bardziej zmęczona jestem , poza tym ok ;)
    Wizytę u połoznych mam dopiero za 3 tygodnie.
    Usg dopiero w 20 tygodniu. Ale moze wcześniej wybiorę się do gina w Pl

Niedlugo poznasz plec :) Myslicie o imionach ? ;)

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, super :-) faktycznie chyba nadrobilaś za mnie ;-)

Magdala, wszystkiego najlepszego :-) mamie i Kasi również :-)

BISCA, iwcia77, Magdala, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • satori Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego mówimy: "dupa Wołowa".Inni twierdzą, że dupę wynalazła Marynia. Ci z kolei rozmawiają o dupie Maryni. Dupa pełni ważną rolę w ruchu obrotowym. Wszystko kręci się wokół dupy. Dupa służy również do przekazywania zdecydowanych sygnałów niewerbalnych. Dobrze wymierzony, solidny kopniak w dupę jest wyrażeniem uczuć negatywnych wobec adresata takiego gestu. Dupie można również przekazać emocje pozytywne, np. całując kogoś w dupę. Dupa może spełniać też rolę lizaka. Szczęśliwie nie wszyscy są dupolizami. Uniwersalność dupy nie kończy się na tym, jest ona bowiem zadziwiająco skutecznym pojemnikiem: w dupie można mieć całe osoby, a nawet społeczności. Dupa służy nieraz jako etalon: wiele rzeczy jest do dupy, tym samym dupa spełnia rolę uniwersalnego wzorca porównawczego. W dupę (lub po dupie) można również dostać. Czynność ta umacnia więzi emocjonalne między rodzicamii dziećmi. Prócz tego, dupa spełnia rolę siedziska, powiadamy bowiem: "siadaj na dupie", często z dodatkiem poleceń uzupełniających, jak np. "[...] i siedź cicho". Określenie "dawać (dać) dupy" funkcjonuje w dwóch znaczeniach: erotycznym i wartościującym, jednak "ściągnąć kogoś z dupy" tylko w tym pierwszym. Można również chronić swoją (lub czyjąś) dupę, co kolejny raz potwierdza ważność dupy
    w otaczającym nas świecie. "Zabrać się do czegoś od dupy strony" oznacza podejście niewłaściwe, od końca; dupa funkcjonuje tu jako synonim odwrotności. Dupa pełni również rolę uchwytu, można bowiem trzymać się czyjejś dupy. Określenie to nie oznacza braku równowagi, ale samodzielności. {anonim}

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:12

nick nieaktualny, BISCA, pierwiastka, megan8, beates, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, caffe, iwcia77, Magdala, efcia, paszczakin, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Kisiel, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek, dopoki bedziesz miala ten awatar, bede lajkowala wszystki Twoje posty, bo niezaleznie od tresci, jestem wpatrzona w ta mordke i reka sama lajkuje ;)

Jak sobie radzisz ? Jak sie czujesz w roli mamy ?
    Czesto sie zastanawiam jak to jest zostac mama po raz pierwszy.

Simba, moremi, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Kisiel, nick nieaktualny, ania.g, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Morek, dopoki bedziesz miala ten awatar, bede lajkowala wszystki Twoje posty, bo niezaleznie od tresci, jestem wpatrzona w ta mordke i reka sama lajkuje ;)

Jak sobie radzisz ? Jak sie czujesz w roli mamy ?
    Czesto sie zastanawiam jak to jest zostac mama po raz pierwszy.

a wiesz, że ja nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić? to chyba trzeba przeżyć
    ehh.. musi być magiczne

BISCA, Simba, moremi, Bozia3, kapturnica, caffe, iwcia77, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Kisiel, nick nieaktualny, sandra80 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Niedlugo poznasz plec :) Myslicie o imionach ? ;)

Na ostatnim usg nie chciała wypowiadać sie co do płci. Powiedziała ze poznamy w 20 tygodniu.
    Wiem , z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 09:15

anna maria, BISCA, moremi, kapturnica, caffe, Simba, iwcia77, Magdala, nick nieaktualny, efcia, Mega, malgos741, Kisiel, nick nieaktualny, ania.g, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grubo

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No grubo... jakbym była w ciąży to bym się teraz zestresowała.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan a Ty co? ????

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 listopada 2015, 14:28

Simba, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dobrze że ktoś to powiedział bo ja jeszcze zbieram szczękę z podłogi.
    Megan, czy Ty wiesz co to jest grupa wsparcia?

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 listopada 2015, 14:28

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    to się jeszcze podzielę zdziwieniem, otóż kupiłam wczoraj stanika jak namiot cyrkowy bo i kolory odpowiednie i ilość użytego materiału i nawet metek miał tyle nawieszane że cyrkowo zupełnie wyglądał, skusiłam się bo wonder bra to se myśle założe to bede wonder woman, nio nie? brzmi całkiem logicznie :D no więc wczoraj był test bojowy i powiem wam że nawet sesje aerobów przeżył a moje cycki razem z nim i to w stanie nieoberwanym, hehehe
    brawo ja! :D
    umarlam ze smiechu i zzielenialam z zazdrosci - swietne!:)

jak to mowi kometa " you made my day" :)

witam sie

nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 12403 12404 12405 12406 12407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ