35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:A ja kupiłam dzis prezent dla A. - drzewo oliwne...
Ma około 1,5m wysokości, 7 lat i owoce...
Nie wiem, gdzie to na razie postawimy i mam nadzieję, że koty nie zrobią z niego sieki....
iwcia77, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:z oliwka tez moze byc ciezko...ponoc delikatne sa ...jak kupowalas to pytalas sie jak ja pielegnowac w naszym klimacie ?
Kupiłam ją na plantacji - Pani mi jutro wyśle papiery do niej, wytyczne itp na maila...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja mam takie. Kwitnie co roku, jakieś pożal się Boże owocki ma miniaturowe i wiedna one pod koniec lata. Ale fajnie to wygląda.
)
efcia, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Dziękuje serdecznie za gratulacje
tak! Pachniał Biszkoptem
jsk sie zbiorę to zrobie mu sesje. Włochaty jest jak nie wiem
czarne włoski ma i teraz wrzeszczy bo pewnie krew mu biorą do badan
Koniecznie pokaz! No i Natka oprocz gratulacji chcialam powiedziec, ze bardzo ladnie, ze sie tak naszym zdrowiem przjelas i szybko urodzilas. Wnioskuje o sloneczko. Bo i relacja prawie w trakcie rodzenia lozyska
Pani slyszy?efcia, iwcia77, Bozia3, dorbie, kapturnica, BISCA, moremi, Kisiel, Simba, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
w pracy chwila luzu, wiec wylazłam do sklepu obok po cos słodkiego
ide patrze, a tu rybny otworzyli, wiec wlazałam popatrzeć
wyboru już za wielkiego nie było, ale dostrzegłam łososia wędzonego nadziewanego pieczrkami - mysle wezme na spróbowanie ( nigdy nie jadłam) wróciłam do biura, wciągnełam rybe i ... zgadnijcie
poleciałam po druga taka pyszna była
a coś słodkiego? mam w dupie ( nawiązując do postu satori) juz mi sie nie chceiwcia77, Bozia3, BISCA, caffe, moremi, malgos741, Kisiel, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Morek, dopoki bedziesz miala ten awatar, bede lajkowala wszystki Twoje posty, bo niezaleznie od tresci, jestem wpatrzona w ta mordke i reka sama lajkuje
Jak sobie radzisz ? Jak sie czujesz w roli mamy ?
Czesto sie zastanawiam jak to jest zostac mama po raz pierwszy.
Dla mnie to byla abstrakcja i nie wiem kiedy "poczulam sie mama".. dalej czasami wydaje mi sie abstrakcyjne, ze w lozku obok mojego lezy maly czlowiek, takie "zycie".
Morek, ale za glowe go tak z tego wiadra nie wyciagasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:04
iwcia77, efcia, beates, kapturnica, BISCA, caffe, moremi, Mega, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dla mnie to byla abstrakcja i nie wiem kiedy "poczulam sie mama".. dalej czasami wydaje mi sie abstrakcyjne, ze w lozku obok mojego lezy maly czlowiek, takie "zycie".
Morek, ale glowe go tak z tego wiadra nie wyciagasz?zaleje sie lzami wtedy ...
efcia, beates, kapturnica, BISCA, caffe, moremi, malgos741, Kisiel, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A ja kupiłam dzis prezent dla A. - drzewo oliwne...
Ma około 1,5m wysokości, 7 lat i owoce...
Nie wiem, gdzie to na razie postawimy i mam nadzieję, że koty nie zrobią z niego sieki....
super, tez bym chciala.. a ono nie zdechnie w polskich zimowych warunkach?Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja też nie widziałam, zawsze się o czymś dowiem jak już nie ma...
Paszczak, Twojego syncia to też niby zalajkowałam posta Twojego (z rozpędu wszystko paszczakowe lajkuję) a go nawet nie widziałam. tylko relacje że słodki..
no to wstaw może go jeszcze na chwilę?paszczakin, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:To moje zakupione ma dużo owoców i duże - ale zdaję sobie sprawę - że sami to sobie tak pięknie z tym nie poradzimy w przyszłym roku...szkoda, że są takie drogie - bo kilka ładnie na tarasie by wyglądało...(khmmm jak juz będzie taras....
)
Ja moja wiosna wynosze na dwór, wnoszę z pierwszymi mrozami do piwnicy, oszczedniej podlewam, bo tam chłodno. Mam też taka mała oliwke, przesuszylam ja zima w piwnicy, ale poobcinalam wszystkie suche badyle i puściła nowe liście. Chociaż u niej to daleko do kwiatów. A na owoce to chyba w ogóle marne szanse w naszym klimacie.
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Ja też nie widziałam, zawsze się o czymś dowiem jak już nie ma...
Paszczak, Twojego syncia to też niby zalajkowałam posta Twojego (z rozpędu wszystko paszczakowe lajkuję) a go nawet nie widziałam. tylko relacje że słodki..
no to wstaw może go jeszcze na chwilę?
na chwilke bylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:21
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Pamietacie ta kolezanke, ktorej pozytyw wyszedl jakos tak wczesnie w szostym dniu czy cos takiego?
Byla na watku czerwcowym, a ja tam podgladam jedna ciezarowke z podwojna macica jak sobie radzi.
I stad wiem.
Niestety ta dziewczyna stracila ciaze.
Chociaz chyba pożegnała się z nami nieprzyjemniekapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Paszcza widziałam!!!
Śliczny jest.
dzieki
a mimbla znowu przegapi, bo ja sie zbieram do doma, a przeciez dziecka samego tu nie zostawieMimbla, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość