35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:No przykro. Nikomu nie życzę
Chociaz chyba pożegnała się z nami nieprzyjemnie
A a moze ta co miala dziekco niepelnosprawne jedno i chwalila sie ze za kazdym razem za 1szym razem zachodizla w ciaze?A miala dwoje dzieci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:28
iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:to ta co mowila ,ze dobre mysli przyciaga a u nas zle panuja i ona nie chce sie dlugo starac?
A a moze ta co miala dziekco niepelnosprawne jedno i chwalila sie ze za kazdym razem za 1szym razem zachodizla w ciaze?A miala dwoje dzieci?
Alutka to była ta juz pamiętam. A drugiej nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:29
-
A bo złażą sie na chwile i wybywają to człek nie ma głowy.Ale cos kojarze te co sie chwalila ,ze jej test wyszedl szybko pozytywny , a beta niska i potem wpadla jak muslin z bomba ,ze miala racje,ze wiedziala ,ze jest w ciazy.
No coz przykre ze poronilaivf-ivf, iwcia77, Magdala, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Z racji dwudniowych chucznych swiat ktore mam <buhahahah> dzis i jutro to zamierzam poszalec.A co tam raz w roku ma sie imieniny i urodziny
A ze nie poszaleje w miescie to na necie.Jeszcze musze poszukac cos do ubrania sie.Hmm i tu zaczna sie problem bo wszystko ciasne w cycach buuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:52
dorbie, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:szkoda, że są takie drogie - bo kilka ładnie na tarasie by wyglądało...(khmmm jak juz będzie taras....
)
spoko, jak oliwki się nie przyjmą to brzuski se posadzisz
Bozia3, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Kisiel, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
melduję że zobaczyłam małego Paszczaka w pilotce na głowie
)))
dostało mi się na priva
Boshe jaki słodkiivf-ivf, beates, macduska, efcia, BISCA, Mega, Kisiel, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mimbla, widzialas te kubki z Muminkami? I z matka twa?
tak kochana, widziałam, dziękuję. Odpisałam Ci wtedy że nie mam takiego kubeczka z Mimblą, no nie napiszę wprost że bym chciała ponieważ zupełnie szczerze, wiem że Norwegia to insza rzeczywistość finansowa niż moje realia. Nie przeliczam tych całych koron na złocisze i nie będę oczekiwać takiego prezentu. Czułabym się trochę skrępowana.
Możesz mi narysować Muminka i wysłać pocztą - to w zupełności mnie uszczęśliwi. Daj spokój z kubkiem. Naprawdę.
A znam tą serię, bo już ok. 10 lat temu moja przyjaciółka podobny kubeczek dostała z tym że był różowy, i zwinięta w koszyczku na nici Mała Mi. Może słyszałaś o takim. Prawie tak uroczy jak ta Mimbla z dzieciarniąivf-ivf, Dziobak, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, Kisiel, Magdala lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:tak kochana, widziałam, dziękuję. Odpisałam Ci wtedy że nie mam takiego kubeczka z Mimblą, no nie napiszę wprost że bym chciała ponieważ zupełnie szczerze, wiem że Norwegia to insza rzeczywistość finansowa niż moje realia. Nie przeliczam tych całych koron na złocisze i nie będę oczekiwać takiego prezentu. Czułabym się trochę skrępowana.
Możesz mi narysować Muminka i wysłać pocztą - to w zupełności mnie uszczęśliwi. Daj spokój z kubkiem. Naprawdę.
A znam tą serię, bo już ok. 10 lat temu moja przyjaciółka podobny kubeczek dostała z tym że był różowy, i zwinięta w koszyczku na nici Mała Mi. Może słyszałaś o takim. Prawie tak uroczy jak ta Mimbla z dzieciarnią
Kubeczki wychodza co roku nowe, nie sposob chyba miec wszystkich, bo trzeba by posiadac pokoj na nie
To poszukam Ci moze pocztowkeBISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:melduję że zobaczyłam małego Paszczaka w pilotce na głowie
)))
dostało mi się na priva
Boshe jaki słodki
Ja tez!
Śliczności !Cudo !!!!!
Paszcza a nie kusiło Cię zeby go schrupać ?paszczakin, efcia, Mimbla, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Ja tez!
Śliczności !Cudo !!!!!
Paszcza a nie kusiło Cię zeby go schrupać ?dorbie, efcia, moremi, BISCA, Mimbla, beates, Dziobak, ComeToMeBaby, Kisiel, iwcia77, Magdala, satori lubią tę wiadomość