35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hucznie ołówek leci.kapturnica wrote:Z racji dwudniowych chucznych swiat ktore mam <buhahahah> dzis i jutro to zamierzam poszalec.A co tam raz w roku ma sie imieniny i urodziny

A ze nie poszaleje w miescie to na necie.Jeszcze musze poszukac cos do ubrania sie.Hmm i tu zaczna sie problem bo wszystko ciasne w cycach buu
kapturnica, nick nieaktualny, Mimbla, Dziobak, malgos741, ComeToMeBaby, Kisiel, iwcia77, efcia, nick nieaktualny, Simba, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Hucznie ołówek leci.
Daj Kapci bonusowa gumkę, bo ja bejbi blues szarpie..
moremi, kapturnica, Mimbla, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, Kisiel, Bozia3, iwcia77, efcia, anna maria, Magdala, satori, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Masz rację. I święto podwójne. To jeszcze dorzucę kredkę świecową.paszczakin wrote:Daj Kapci bonusowa gumkę, bo ja bejbi blues szarpie..
kapturnica, Aasiula, Mimbla, beates, malgos741, Mega, Kisiel, iwcia77, efcia, Simba, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam wieczornie.
Satori pytałaś o kartkówkę z matmy - podobno dobrze poszła. Oceny jutro. Ufff....
Bozia podziwiam za dietę i samozaparcie - ja bym nie potrafiła.
Morek - ja też miałam wrażenie, że Ty Ignasia za głowę wyciągasz z tego wiadra.
A do mnie przyszła @. Boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 18:21
nick nieaktualny, Mega, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKapta, wszystkiego najlepszego!!!
U mnie w pracy 3 Katarzyny, zgagę mam po torcie z bita smietaną, ale kawy to mi nie zrobiły dobrej, a co? ja gorsza? Trudno, w domu sobie wypiję
Dziobak, kapturnica, malgos741, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak, z pocztówką to doskonały pomysł. Bardzo lubię pocztówki i znaczki pocztowe. Tak więc możesz mi wysłać pocztówkę z jakąś ładną norweską architekturą, albo fiordem, albo ten kamień nad przepaścią wiszący, nie znam nazwy
.
Alternatywnie mógłby też być jakiś odblask na szyję dla psa.
To jest nasza atrakcyjna rudowłosa, widziana od tyłu:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f2dcc9e1ae7.jpg
nick nieaktualny, ivf-ivf, Dziobak, moremi, malgos741, beates, ComeToMeBaby, Mega, Kisiel, BISCA, Bozia3, iwcia77, efcia, ania.g, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia a co sibie zyczysz to postawie?Ja tam herbatke z melisy wlasnie pije.UPADEK
Zważywszy na dzień mojego cyklu poproszę Krwawą Mary.
Dziobak, kapturnica, moremi, malgos741, beates, ComeToMeBaby, Mega, Kisiel, Bozia3, BISCA, iwcia77, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór!! Nie chce mi się doczytywać, leniwa jestem

U mnie jak co wieczór męczenie książki przez Miłosza , jak przekonać to dziecko do czytania, masakra !!!
Macduska ja czekam na tą wredną gnidę , dziś , jutro mnie nawiedziWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 19:01
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Dobry wieczór!! Nie chce mi się doczytywać, leniwa jestem

U mnie jak co wieczór męczenie książki przez Miłosza , jak przekonać to dziecko do czytania, masakra !!!
Macduska ja czekam na tą wredną gnidę , dziś , jutro mnie nawiedzi
Mnie gnida dzisiaj opuściła, wyjątkowo parszywa była bo po scratchingu, no to powodzenia - u Ciebie na pewno będzie już lżejsza
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Dobry wieczór!! Nie chce mi się doczytywać, leniwa jestem

Macduska ja czekam na tą wredną gnidę , dziś , jutro mnie nawiedzi
Te, celerbrytka a test robiłaś?
Do czytania nie zmusisz, nie ma szans!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 19:06
malgos741, Bozia3, BISCA, iwcia77, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

Kto by mnie inny tak bronił.......