35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Z racji dwudniowych chucznych swiat ktore mam <buhahahah> dzis i jutro to zamierzam poszalec.A co tam raz w roku ma sie imieniny i urodziny
A ze nie poszaleje w miescie to na necie.Jeszcze musze poszukac cos do ubrania sie.Hmm i tu zaczna sie problem bo wszystko ciasne w cycach buukapturnica, dorbie, Mimbla, Dziobak, malgos741, ComeToMeBaby, Kisiel, iwcia77, efcia, Sabina, Simba, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Hucznie ołówek leci.
Daj Kapci bonusowa gumkę, bo ja bejbi blues szarpie..moremi, kapturnica, Mimbla, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, Kisiel, Bozia3, iwcia77, efcia, anna maria, Magdala, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Daj Kapci bonusowa gumkę, bo ja bejbi blues szarpie..
kapturnica, Aasiula, Mimbla, beates, malgos741, Mega, Kisiel, iwcia77, efcia, Simba, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam wieczornie.
Satori pytałaś o kartkówkę z matmy - podobno dobrze poszła. Oceny jutro. Ufff....
Bozia podziwiam za dietę i samozaparcie - ja bym nie potrafiła.
Morek - ja też miałam wrażenie, że Ty Ignasia za głowę wyciągasz z tego wiadra.
A do mnie przyszła @. Boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 18:21
dorbie, Mega, Bozia3, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKapta, wszystkiego najlepszego!!!
U mnie w pracy 3 Katarzyny, zgagę mam po torcie z bita smietaną, ale kawy to mi nie zrobiły dobrej, a co? ja gorsza? Trudno, w domu sobie wypijęDziobak, kapturnica, malgos741, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak, z pocztówką to doskonały pomysł. Bardzo lubię pocztówki i znaczki pocztowe. Tak więc możesz mi wysłać pocztówkę z jakąś ładną norweską architekturą, albo fiordem, albo ten kamień nad przepaścią wiszący, nie znam nazwy
.
Alternatywnie mógłby też być jakiś odblask na szyję dla psa.
To jest nasza atrakcyjna rudowłosa, widziana od tyłu:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f2dcc9e1ae7.jpg
macduska, ivf-ivf, Dziobak, moremi, malgos741, beates, ComeToMeBaby, Mega, Kisiel, BISCA, Bozia3, iwcia77, efcia, ania.g, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia a co sibie zyczysz to postawie?Ja tam herbatke z melisy wlasnie pije.UPADEK
Zważywszy na dzień mojego cyklu poproszę Krwawą Mary.Dziobak, kapturnica, moremi, malgos741, beates, ComeToMeBaby, Mega, Kisiel, Bozia3, BISCA, iwcia77, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór!! Nie chce mi się doczytywać, leniwa jestem
U mnie jak co wieczór męczenie książki przez Miłosza , jak przekonać to dziecko do czytania, masakra !!!
Macduska ja czekam na tą wredną gnidę , dziś , jutro mnie nawiedziWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 19:01
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Dobry wieczór!! Nie chce mi się doczytywać, leniwa jestem
U mnie jak co wieczór męczenie książki przez Miłosza , jak przekonać to dziecko do czytania, masakra !!!
Macduska ja czekam na tą wredną gnidę , dziś , jutro mnie nawiedzi
Mnie gnida dzisiaj opuściła, wyjątkowo parszywa była bo po scratchingu, no to powodzenia - u Ciebie na pewno będzie już lżejsza -
nick nieaktualnyyesenia wrote:Dobry wieczór!! Nie chce mi się doczytywać, leniwa jestem
Macduska ja czekam na tą wredną gnidę , dziś , jutro mnie nawiedzi
Te, celerbrytka a test robiłaś?
Do czytania nie zmusisz, nie ma szans!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 19:06
malgos741, Bozia3, BISCA, iwcia77, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny