35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny za życzenia.Kochane jestescie i dobrze,że jest takie forum gdzie można się i wyżalić i dostać kopa na rozruch.
Juz powoli ze mna coraz lepiej i sie mi samopoczucie oraz podejście do pewnych spraw poprawia i zmienia na dobre.Dużo dzieki starszemu synowi ,który naprawde stanął na wysokości zadania i bardzo dużo mi pomaga.
No i rozmowy, rozmowy i jeszcze raz rozmowy, z moim mężem i mamuśką , które naprawdę mi dużo dają .Powiem Wam ,że jak sie chce wiedzieć na kogo można liczyć to tylko w potrzebie.Wiem ,że jesli bedzie ze mna źle to moj mąż zdecydowany jest zjechac w każdym momencie bez patrzenia na cokolwiek.No i moja mama , która jak tylko może wydzwania do mnie i wyciąga za uszy z domu bym do niej jeździła i zostawiała chociaż na chwile Maksa by odetchnąć psychicznie.Już rozumiem ,że moim problemem jest permanentny stres związany z odpowiedzialnością za dom ,opieką nad małym i ogólne zmęczenie materiału.
Wiem ,że mam dużo szczęścia bo mam wspaniała rodzinę .Męża ,na którego zawsze mogę liczyć, starszaka , który wykazuję się naprawdę dużą odpowiedzialnościa i cudownego małego synka.Kiedy uśmiecha sie i uczy nowych rzeczy od razu człowiek wie ,że cała ta troska i wysiłek nie idzie na marne.A wczoraj jak mały sam zaczał przekrecac się na bok i łaskotany w policzki smieje w głos to wiem ,że dstałam najcudowniejsze prezenty od losu.Moich chłopaków
A jesli poczuje,ze calkiem sie zacznam rozpadac obiecalam mezowi,ze pojde do psychologa.
Sorki za wywnetrznianie ale to pomaga..Reni, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, ania.g, macduska, Aasiula, BISCA, Bozia3, iwcia77, paszczakin, satori, anna maria, Magda*, beates, gosia7122, Mega, malgos741, mysza1975, Mimbla, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzieki dziewczyny za życzenia.Kochane jestescie i dobrze,że jest takie forum gdzie można się i wyżalić i dostać kopa na rozruch.
Sorki za wywnetrznianie ale to pomaga..
https://www.youtube.com/watch?v=6Ie0eWZYLB8
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabcia, jaki ładny suwaczek
Zdrowia dla Milenki. Biedna ona, biedna Ty.
A co do rezygnacji ze starań - naprawdę sądzisz, że Milena będzie Wam za to wdzięczna i nie upomni się o rodzeństwo?kapturnica, *aga*, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, dorbie, Sabina, satori, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina nie rezygnuj z marzeń....miną ciężkie dni i zupełnie inaczej na to spojrzysz. Wytrwałości ! Jeśli My rodzice nie sprężymy się w sobie , kiedyś kiedy nas nie będzie nasze jedynaki mimo posiadania własnych rodzin odczują brak rodzeństwa, osoby z którą można o wszystkim porozmawiać...
Ja tak to odczuwam po stracie siostry....a tyle miałabym jej do opowiedzenia...
Przyjaciółka czy mąż to jednak nie to samo...zwłaszcza w świetaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 10:54
ania.g, kapturnica, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, dorbie, Sabina, BISCA, gosia7122, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Podpisuje liste i ide po indyka.
Thanksgiving a moj szef rodzony w US.
Prychacie, kichacie i juz mnie gardlo boli.
Kapta, spelnienia wszystkiego! Ale co Ty mozesz teraz chciec jak masz juz WSZYSTKO
O. Poprawy nastroju zycze.
Asiula ja juz palce zgryzam na Twoim wykresie.
I na testowanie Bisci czekam.
Slonecznodobry.kapturnica, iwcia77, BISCA, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Ja mogę polecić samsunga....działa bezproblemowo już 4 rok...poprzedni bosh zakończył żywot razem z gwarancją
Ale każdy ma swoje ulubione markiiwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
dorbie wrote:Dziewczyny lepsze pralki z Elektroluxa czy Bosh?
Mam suszarke z Elektroluxa. Chce kupic pralke wsad 8kg 1200obrmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny