35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:Racja,hinduizm to przedewszystkim religia ale asia wspomniala o indyjskich nie hinduskich klimatach
Ja po kilku pobytach w indiach zmienilam zdanie o nich na ich niekozysc,zdecydowanie ,mimo wielu minusow wole zachodnia mentalnosc niz podwoja moralnoscubawiło mnie to setnie
ComeToMeBaby, Reni, Dziobak, kapturnica, Magda*, iwcia77, BISCA, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
pierwiastka wrote:wróciłam, nadrabiam a tu mi strony przeskakują...to chyba te zdjęcia znikają co to się nie załapałam, dobrze że choć awatar został i mogę powiedzieć że Panda super słodziak
Sabina, Sandra zdrowia dla dzieciów i dla was też
co to ja chciałam, aha Kapta najlepszego wszystkiego z okazji podwójnego święta, tylko szkoda że te osiemnastkę masz taką oszukaną i nic uprasować nie możesz
dobra, dobra, szczajłaś?BISCA lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Zabawne że akurat o podwójnej moralności piszesz pod postem Anuni - kobiety o wielu moralnosciach
ubawiło mnie to setnie
moremi, kapturnica, Magda*, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ileż można się starać? Poza tym jak ona choruje to to żyć mi się odechciewa
Moja biedna Mała
I pytasz ile się mozna się starać? Dopóki meno nie nawiedzi*aga*, kapturnica, Magda*, beates, iwcia77, BISCA, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
pierwiastka wrote:wielokrotnie ale na patyka nie trafiłam
ojsz Ty
masz szczęście, że sił mi brak
coś mi się o oczy obiło, że yesenia miała bete zrobić , a Asiula ze strachu przed patykiem do ginki lecieć, ktoś coś?pierwiastka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dobra, ogłoszenie parafialne - mam do oddania laktator elektryczny Babyono. Jest to alktator używany i niestety bardzo mi nie pasuje, bo trzeba recznie zwalniać ssanie. Ciągnie elektrycznie i trzeba przyciskać jeden guziczek, żeby ssanie zwolniło.
Tak więc jak któraś z Was potrzebuje, to dawać znać na priv.kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry
Kapta stowka w szczęściu, zdrowiu i miłości
Melduje że mam dzień chociaż jak go opowiedziałam Paszczakowi to doszłam do wniosku ze przesadzamale i tak się napije. A, już pije.
Twixy zaczynają ze sobą komunikować w nieznanym nam języku.
O o
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 26 listopada 2015, 20:56
krycha.stara, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, beates, Dziobak, sandra80, iwcia77, Reni, BISCA, gosia7122, anna maria, megan8, Aasiula, Mega, caffe, malgos741, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Cukrem tu ostatnio sypie jak sniegiem za oknem. Chyba samochod coca coli po wsi jezdzi i swiatelkami blyska, bo tak tu sielsko i anielsko sie zrobilo. Ale zeby nie bylo, prezent od Mikolaja dostana tylko te, co caly rok grzeczne byly, takze ten... mozecie sie juz nie wysilac
Krystyna, taka stara i w Mikołaja wierzysz
Dzień dobry:-) donoszę, że Kapturnica coś o laktatorze wspominała.krycha.stara, moremi, kapturnica, Magda*, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Kapta mam pytanie, pamiętam, że kiedyś pisałaś że brałaś antki, muszę podobnie jak ty kombinować, czy to był pierwszy cykl po antkach w którym udało ci zajść w ciąże?
iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moremi napisałam do Ciebie.Jesli oczywiscie nie było wcześniej chętnej to ja sie zgłaszam.
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:W sumie 6ty cykl staran i bralam czasem po pare dni miedzy staraniami tylko by sztucznie przesunac cykl.A w grudniowym cyklu co sie udalo tez przed nim bralam jakies 19dni tabletki .Mam wykresy udostepnione wiec mozesz zobaczyc jak to wygladalo
Dzięki
Kurde ile my się musimy nakombinować , żeby jakiś efekt byłkapturnica lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny