X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta wspominala ze sie jej dziecko popsulo,ale pewnie juz naprawione,
    A mnie wczoraj sie moje popsulo,kolki czy co,prezy sie,czerwienieje no i placze i odpoczac matce nie daje,no a teraz spi jak aniolek,a ja musze nadrobic z praniem,sprzataniem,niestetyse nie pospie ;)

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi ty motasz malego tak?
    A wiesz do kiedy sie mota? Tylko pierwszy miesiac czy dluzej?
    Ja o tym myslalam ale na mysleniu sie skonczylo

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Kapta wspominala ze sie jej dziecko popsulo,ale pewnie juz naprawione,
    A mnie wczoraj sie moje popsulo,kolki czy co,prezy sie,czerwienieje no i placze i odpoczac matce nie daje,no a teraz spi jak aniolek,a ja musze nadrobic z praniem,sprzataniem,niestetyse nie pospie ;)
    No od wczoraj jest poprawa chociaz dzisiaj i tak spi jak zając pod miedza.Po kwadransie i od nowa juz naładowany. Dajesz mu coś na brzuszek?

iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Moremi ty motasz malego tak?
    A wiesz do kiedy sie mota? Tylko pierwszy miesiac czy dluzej?
    Ja o tym myslalam ale na mysleniu sie skonczylo
    U mnie mały tak ciasniej był tylko przez kilka tygodni w beciku i stopniowo coraz rzadziej był zawijany.A od 7mego tygodnia już wogóle .Czasem go zawine w kocyk ale sie złości ,że nie może sobie kopac girami jak chce.
    Powiem Ci ,że jak na razie to 11tydzień jest najgorszy pod względem spania , jedzenia i ogólnie .Pryszczy co chwile

iwcia77, Magda*, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kapta,
    powiem ci ze bylam na kontroli z malym i mowie ze ma kupki brzydkie ze zielone,ze sluzem i ze zadkie takie,a ta do mnie ze to sie zdarza i ze to wpozadku,bo przybiera ladnie a nawet wiecej niz ladnie
    Mowie jej ze jezyczek bialy caly czas ,a tazajzala i mowi ze ok
    Mam wrazenie ze cokolwiek bym nie powiedziala to z jejstrony uslyszalabym ze w pozadku :/

Powiedzialam ze chce malemu kupic probiotyki w kroplach
    A ta do mnie ze moge ,ale lepiej nie bo po co,bo dziecko dobrzesie rowija i zdrowe a ona nie radzi bo to niepotrzebna ingerencja

I gadaj tu z taka
    Co o tym myslisz?i ciekawi mnie co Dorbi na to ,tak fachowym okiem.

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te probiotyki to kupie

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta- 100 lat! <3, zeby cie Maks oszczedzal a maz i syn wspierali najlepiej jak tylko potrafia :). Niedlugo bedzie z gorki, wiec na wszystko potrzeba czasu ...i cierpliwosci :)

melduje sie :)

Ivo od wczoraj nie ma goraczki ale kaszel mu zostal, silny , odrywajacy sie ...

Sabcia ..ty wiesz <3 , zdrowia dla cory :)

dorbie, Magda*, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mojemu sie zrobila egzema na brwiach ,taka zolta skorupka

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Oj kapta,
    powiem ci ze bylam na kontroli z malym i mowie ze ma kupki brzydkie ze zielone,ze sluzem i ze zadkie takie,a ta do mnie ze to sie zdarza i ze to wpozadku,bo przybiera ladnie a nawet wiecej niz ladnie
    Mam wrazenie ze cokolwiek bym nie powiedziala to z jejstrony uslyszalabym ze w pozadku :/

A ta do mnie ze moge ,ale lepiej nie bo po co,bo dziecko dobrzesie rowija i zdrowe a ona nie radzi bo to niepotrzebna ingerencja

I gadaj tu z taka
    Kupki zielone przy karmieniu piersia ok,one są zielono żółtopomarańczowe i zielenieją nz powietrzu, ze śluzem sie zdarzają, nie jest to problem, nie trzeba probiotyku, lepiej żeby naturalnie się flora rozwinęła

A języczek po karmieniu piersią może być biały, źle jest hdy policzki maja twarogowy nalot to wtedy są pleśniawki.
    Także dobrze ci lekarka mówi, bądź spokojna

iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:

A na głowie ma? Bo jak ma to tkz. ciemieniucha.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Oj kapta,

I gadaj tu z taka
    Magda moj Ivo tez takie mial, tez sie martwilam i pediatra mowila ze okej i to normalne na matczynym mleku. mi zalecila probiotyki dla Ivo tez ze wzgledu na kolki

Magda* lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kupki zielone przy karmieniu piersia ok,one są zielono żółtopomarańczowe i zielenieją nz powietrzu, ze śluzem sie zdarzają, nie jest to problem, nie trzeba probiotyku, lepiej żeby naturalnie się flora rozwinęła

A języczek po karmieniu piersią może być biały, źle jest hdy policzki maja twarogowy nalot to wtedy są pleśniawki.
    Także dobrze ci lekarka mówi, bądź spokojna
    Ale to mi na biegunki wyglada,nastronach czytam ze jak niemowle ma biegunke to najpozniejdo drugiego dnia do lekarza trzeba,a my to mamy juz drugi tydzien

Myslisz ze nic nie robic?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    ciemieniuch jak nic :D moj Ivo mial- smarowaLAM oliwka ze slodkich migdalow i przeszlo

Magda*, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A na głowie ma? Bo jak ma to tkz. ciemieniucha.
    Na glowie nie,alena czole tak jakby tlustsze luski?ale bezbarwne,tylko wokolicy brwi zoltawe

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Ale to mi na biegunki wyglada,nastronach czytam ze jak niemowle ma biegunke to najpozniejdo drugiego dnia do lekarza trzeba,a my to mamy juz drugi tydzien

Myslisz ze nic nie robic?
    dziecko karmione tylko piersia ma rzadkie kupy wlasnie przypominajace biegunke. na stalych pokarmach to juz ta kupa jest bardziej zbita ale tez niezabardzo.

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aten jezyk to non stop bialy nie tylko po karmieniu,no ale fakt faktem je bardzo czesto

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dziecko karmione tylko piersia ma rzadkie kupy wlasnie przypominajace biegunke. na stalych pokarmach to juz ta kupa jest bardziej zbita ale tez niezabardzo.
    Ale on mial zdrowe kupy,ja wiem jak one wygladaja
    ,a te jego terazto takie ze az na plecy wylaza

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - to jest ciemieniucha mojego Ivo:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ac864a661ea.jpg

Magda*, kapturnica, dorbie, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O maj gad :-) wrócił najulubieńszy wątkowy temat! Zielone kupy :-D
    Dowiedziałam się dziś na lekcji, że mogą być również pomarańczowo - zielone. Człowiek to się całe forum uczy :-P

A ja dziś dowiedziałam się ile kosztuje mój pakiet leków (niecałe 790 zł), że do gina na nfz na usg mogę się zapisać w przychodni na 14.12, w szpitalu w przyszłym roku... a ja potrzebuję usg pomiędzy tą sobotą a wtorkiem. Sic! Dzwoniłam do mojej ex ginki, w końcu prywatnie pójdę sprawdzić czy nie mam torbieli, właśnie mnie wcisnęła na fotel w poniedziałek rano. No mam nadzieję, że to będzie formalność. Poza tym po wczorajszym wymazie dziś rano trochę plamiłam. Eh. Takie życie no... Ale próbkę dostarczylam rano do laba i mam nadzieję, że w końcu zrobią to badanie (na szczęście dziś nie dzwonili, że jest źle).

A w temacie kupy to... zrobiłam dziś wspaniałe naleśniki dyniowe z sosem czosnkowym i warzywami. Teraz piję kawę i zajadam czekoladowe kuleczki. Zagadka: jakiego koloru będzie kupa? :-D Buahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 18:26

pierwiastka, iwcia77, ivf-ivf, Reni, Dziobak, *aga*, Magda*, ania.g, Mega, Sabina, malgos741, Simba, Mimbla, moremi, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    O maj gad :-) wrócił najulubieńszy wątkowy temat! Zielone kupy :-D
    Dowiedziałam się dziś na lekcji, że mogą być również pomarańczowo - zielone. Człowiek to się całe forum uczy :-P

A ja dziś dowiedziałam się ile kosztuje mój pakiet leków (niecałe 790 zł), że do gina na nfz na usg mogę się zapisać w przychodni na 14.12, w szpitalu w przyszłym roku... a ja potrzebuję usg pomiędzy tą sobotą a wtorkiem. Sic! Dzwoniłam do mojej ex ginki, w końcu prywatnie pójdę sprawdzić czy nie mam torbieli, właśnie mnie wcisnęła na fotel w poniedziałek rano. No mam nadzieję, że to będzie formalność. Poza tym po wczorajszym wymazie dziś rano trochę plamiłam. Eh. Takie życie no... Ale próbkę dostarczylam rano do laba i mam nadzieję, że w końcu zrobią to badanie (na szczęście dziś nie dzwonili, że jest źle).

Kometka, a na co te wymazy?

‹‹ 12418 12419 12420 12421 12422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ