35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKapta wspominala ze sie jej dziecko popsulo,ale pewnie juz naprawione,
A mnie wczoraj sie moje popsulo,kolki czy co,prezy sie,czerwienieje no i placze i odpoczac matce nie daje,no a teraz spi jak aniolek,a ja musze nadrobic z praniem,sprzataniem,niestetyse nie pospieiwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Kapta wspominala ze sie jej dziecko popsulo,ale pewnie juz naprawione,
A mnie wczoraj sie moje popsulo,kolki czy co,prezy sie,czerwienieje no i placze i odpoczac matce nie daje,no a teraz spi jak aniolek,a ja musze nadrobic z praniem,sprzataniem,niestetyse nie pospieiwcia77, Magda* lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Moremi ty motasz malego tak?
A wiesz do kiedy sie mota? Tylko pierwszy miesiac czy dluzej?
Ja o tym myslalam ale na mysleniu sie skonczylo
Powiem Ci ,że jak na razie to 11tydzień jest najgorszy pod względem spania , jedzenia i ogólnie .Pryszczy co chwileiwcia77, Magda*, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj kapta,
powiem ci ze bylam na kontroli z malym i mowie ze ma kupki brzydkie ze zielone,ze sluzem i ze zadkie takie,a ta do mnie ze to sie zdarza i ze to wpozadku,bo przybiera ladnie a nawet wiecej niz ladnie
Mowie jej ze jezyczek bialy caly czas ,a tazajzala i mowi ze ok
Mam wrazenie ze cokolwiek bym nie powiedziala to z jejstrony uslyszalabym ze w pozadku
Powiedzialam ze chce malemu kupic probiotyki w kroplach
A ta do mnie ze moge ,ale lepiej nie bo po co,bo dziecko dobrzesie rowija i zdrowe a ona nie radzi bo to niepotrzebna ingerencja
I gadaj tu z taka
Co o tym myslisz?i ciekawi mnie co Dorbi na to ,tak fachowym okiem.iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta- 100 lat!
, zeby cie Maks oszczedzal a maz i syn wspierali najlepiej jak tylko potrafia
. Niedlugo bedzie z gorki, wiec na wszystko potrzeba czasu ...i cierpliwosci
melduje sie
Ivo od wczoraj nie ma goraczki ale kaszel mu zostal, silny , odrywajacy sie ...
Sabcia ..ty wiesz, zdrowia dla cory
dorbie, Magda*, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:Oj kapta,
powiem ci ze bylam na kontroli z malym i mowie ze ma kupki brzydkie ze zielone,ze sluzem i ze zadkie takie,a ta do mnie ze to sie zdarza i ze to wpozadku,bo przybiera ladnie a nawet wiecej niz ladnie
Mam wrazenie ze cokolwiek bym nie powiedziala to z jejstrony uslyszalabym ze w pozadku
A ta do mnie ze moge ,ale lepiej nie bo po co,bo dziecko dobrzesie rowija i zdrowe a ona nie radzi bo to niepotrzebna ingerencja
I gadaj tu z taka
Co o tym myslisz?i ciekawi mnie co Dorbi na to ,tak fachowym okiem.
A języczek po karmieniu piersią może być biały, źle jest hdy policzki maja twarogowy nalot to wtedy są pleśniawki.
Także dobrze ci lekarka mówi, bądź spokojnaiwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Oj kapta,
I gadaj tu z taka
Co o tym myslisz?i ciekawi mnie co Dorbi na to ,tak fachowym okiem.Magda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Kupki zielone przy karmieniu piersia ok,one są zielono żółtopomarańczowe i zielenieją nz powietrzu, ze śluzem sie zdarzają, nie jest to problem, nie trzeba probiotyku, lepiej żeby naturalnie się flora rozwinęła
A języczek po karmieniu piersią może być biały, źle jest hdy policzki maja twarogowy nalot to wtedy są pleśniawki.
Także dobrze ci lekarka mówi, bądź spokojna
Myslisz ze nic nie robic? -
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Ale to mi na biegunki wyglada,nastronach czytam ze jak niemowle ma biegunke to najpozniejdo drugiego dnia do lekarza trzeba,a my to mamy juz drugi tydzien
Myslisz ze nic nie robic?kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dziecko karmione tylko piersia ma rzadkie kupy wlasnie przypominajace biegunke. na stalych pokarmach to juz ta kupa jest bardziej zbita ale tez niezabardzo.
,a te jego terazto takie ze az na plecy wylazaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
O maj gad
wrócił najulubieńszy wątkowy temat! Zielone kupy
Dowiedziałam się dziś na lekcji, że mogą być również pomarańczowo - zielone. Człowiek to się całe forum uczy
A ja dziś dowiedziałam się ile kosztuje mój pakiet leków (niecałe 790 zł), że do gina na nfz na usg mogę się zapisać w przychodni na 14.12, w szpitalu w przyszłym roku... a ja potrzebuję usg pomiędzy tą sobotą a wtorkiem. Sic! Dzwoniłam do mojej ex ginki, w końcu prywatnie pójdę sprawdzić czy nie mam torbieli, właśnie mnie wcisnęła na fotel w poniedziałek rano. No mam nadzieję, że to będzie formalność. Poza tym po wczorajszym wymazie dziś rano trochę plamiłam. Eh. Takie życie no... Ale próbkę dostarczylam rano do laba i mam nadzieję, że w końcu zrobią to badanie (na szczęście dziś nie dzwonili, że jest źle).
A w temacie kupy to... zrobiłam dziś wspaniałe naleśniki dyniowe z sosem czosnkowym i warzywami. Teraz piję kawę i zajadam czekoladowe kuleczki. Zagadka: jakiego koloru będzie kupa?Buahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 18:26
pierwiastka, iwcia77, ivf-ivf, Reni, Dziobak, *aga*, Magda*, ania.g, Mega, Sabina, malgos741, Simba, Mimbla, moremi, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:O maj gad
wrócił najulubieńszy wątkowy temat! Zielone kupy
Dowiedziałam się dziś na lekcji, że mogą być również pomarańczowo - zielone. Człowiek to się całe forum uczy
A ja dziś dowiedziałam się ile kosztuje mój pakiet leków (niecałe 790 zł), że do gina na nfz na usg mogę się zapisać w przychodni na 14.12, w szpitalu w przyszłym roku... a ja potrzebuję usg pomiędzy tą sobotą a wtorkiem. Sic! Dzwoniłam do mojej ex ginki, w końcu prywatnie pójdę sprawdzić czy nie mam torbieli, właśnie mnie wcisnęła na fotel w poniedziałek rano. No mam nadzieję, że to będzie formalność. Poza tym po wczorajszym wymazie dziś rano trochę plamiłam. Eh. Takie życie no... Ale próbkę dostarczylam rano do laba i mam nadzieję, że w końcu zrobią to badanie (na szczęście dziś nie dzwonili, że jest źle).
Kometka, a na co te wymazy?