35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeloł pojawiam się jeśli mnie kto pamięta
Rzucił mi się pandziowy awatar Moremi piękny w oczy. Resztę dzidziorkow to mam opatrzone. A czy Natka urodziła? Bo brzuchy widzę w oczach rosną
Czytałam,że Kapta ma dołka,nawet nie wiecie jakiego ja mam. Bo może chcę wszystko ogarnąć na błysk. Ale czasem trzeba wybrać i czymś pizdnąć. No bo by człowiek oszalał... najważniejsze dla mnie teraz to zdrowie kajtka,dobra kupa hehe,uśmiech na jego mordce
Najważniejsze że zdrowy, pozdrawiam nieogarnieta pepaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 18:51
BISCA, iwcia77, anna maria, Magda*, dorbie, kapturnica, ania.g, ComeToMeBaby, Sabina, Bozia3, gosia7122, malgos741, Simba, Mimbla, moremi, macduska, satori lubią tę wiadomość
-
Dobry !
Kapta wszystkiego najlepszego i trzymaj się.
za wszystkie chorujące dzieciaki trzymam kciuki aby szybko przeszło.
Moremi mały cudny.
Natka gratulacje dla Ciebie
Marysia ostatnio też mi się popsuła ,co dziennie po południu ryczy i chce być tylko na rękach nic zrobić sie nie da.
anna maria, Magda*, dorbie, kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wpadla na foruma z maseczka na buzi i zwiala ..RENIIIIII helol !
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e41ce3d3b6a8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 18:54
ivf-ivf, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Simba, Mimbla, moremi, macduska, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:No mojemu sie zrobila egzema na brwiach ,taka zolta skorupka
iwcia77, Aasiula, Magda* lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kometka, a na co te wymazy?
Wymaz z kanału szyjki macicy w kierunku chlamydii trachomatis metodą PCR -DNA (genetyczne poszukiwania chlamydii). Na tyle rzadko robione badanie (no może w okolicznych labach), że pierwsza próbka była pobrana na niewłaściwą wymazówkę i musiałam powtarzać. Ogólnie - mnóstwo komplikacji. Jak się cofniesz to wczoraj opisywalam.
I do tego zwykła czystość pochwy.Aasiula, megan8, iwcia77, Sabina, Magda*, ivf-ivf, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No mam nadzieję. Jak mi każe zrobić to badanie jeszcze raz to zacznę kląć. Pier$%*£$lę, nie robię.
choć mam nadzieję, że będzie to wiedza bezużyteczna!Magda* lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Peppa! Żyjesz!
Przestań, perfekcyjne mamy domu (?) są nietaktem. W stosunku do innych mam of kors. Weź nam tu statystyk nie zawyżaj
Cieszę się, że się odzywasz. I że kupa okiwcia77, Sabina, Magda*, BISCA, Simba, Mimbla, moremi, peppapig, satori lubią tę wiadomość