35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:ale przynajmniej będziesz miała obcykane co i gdzie i jak ma być zrobione to tych wszystkich gamoni dopilnujesz
choć mam nadzieję, że będzie to wiedza bezużyteczna!pierwiastka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Kapta sto lat
Natka gratulacje za szybki poród
Brzuchy macie fantastyczne...
A ja zmęczona po robocie i kurka ząb mnie boli
Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Ale on mial zdrowe kupy,ja wiem jak one wygladaja
,a te jego terazto takie ze az na plecy wylazakapturnica lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Peppa! Żyjesz!
Przestań, perfekcyjne mamy domu (?) są nietaktem. W stosunku do innych mam of kors. Weź nam tu statystyk nie zawyżaj
Cieszę się, że się odzywasz. I że kupa okpeppapig, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co ja robię?
Pieke babeczki. Bo jutro w przedszkolu jest kocia zabawa andrzejkowaI Młoda prosimy,żeby ja zawieźć. I ja ją zawioze
na 4 godziny, ale zawioze
A taka jestem.padnieta ze.ledwo chodzekapturnica, malgos741, dorbie, iwcia77, BISCA, Magda*, macduska, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabinka babeczki mniam zostaw dla mnie jedną
Ja po robocie ... przysiadłam teraz do kompa.. i idę nadrabiać..iwcia77, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySabina wrote:Wiecie co ja robię?
Pieke babeczki. Bo jutro w przedszkolu jest kocia zabawa andrzejkowaI Młoda prosimy,żeby ja zawieźć. I ja ją zawioze
na 4 godziny, ale zawioze
A taka jestem.padnieta ze.ledwo chodzeiwcia77, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Wymaz był bardzo specyficzny.
Wymaz z kanału szyjki macicy w kierunku chlamydii trachomatis metodą PCR -DNA (genetyczne poszukiwania chlamydii). Na tyle rzadko robione badanie (no może w okolicznych labach), że pierwsza próbka była pobrana na niewłaściwą wymazówkę i musiałam powtarzać. Ogólnie - mnóstwo komplikacji. Jak się cofniesz to wczoraj opisywalam.
I do tego zwykła czystość pochwy.
Ok, cofnę się, poczytammoże mi się przyda. Ja po prostu cierpię na totalny brak czasu i nie zawsze jestem na bieżąco
Reasumując trzymam kciuki za dobry wynikComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwciaa poprostu chałpe mam wielką,sprzątania w cholere,prania za dużo... ech może sprzedać te hektary i wrócić na blokowisko? Eee nie...
Niech będzie jak jest
Mój młody też ma ciemieniuche strasznie mnie t denerwuje.iwcia77, dorbie, kapturnica, Dziobak, Sabina, Magda*, moremi lubią tę wiadomość