X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam kryzys istnienia. Wiecznie chodze i fukam, wszystko jest zle, nic mi sie nie podoba, chlop krzywo patrzy, corka talerza nie odniosla, Adas ma katar. Jak to ostatnio Morek ujela, jest afera, bo "ty zajac znowu bez czapki". U mnie zajac non stop bez czapki, dym moge robic w kazdej chwili, bo taki mam nastroj.
    Jesien kuzwa, czy co?
    Dodam ze mam PMS. Czy mnie to choc troche usprawiedliwia?
    Ale sama czuje, ze jestem zolza i zle mi z tym.
    Help...

iwcia77, Mimbla, moremi, peppapig, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jesteś boska :)

Ja dziś byłam na szkoleniu. Pan po 2 godzinach wykładu jak usłyszał moje: Mam pytanie. .. to rzekł tylko Boże, znowu? ;) co ja poradzę że komentuje na bieżąco, A że słucham uważnie to mam i pytani ;). chyba mnie nie polubił, Wiecie? ;)

malgos741, pierwiastka, Reni, macduska, moremi, Simba, peppapig, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Reni, od tej pory masz zakaz zdejmowania spodni! Nawet u ginekologa! Bo jak Ci to w nawyk wejdzie?? Toz beda nam musieli wychowawce zmienic, bo sie niemoralnie prowadza, gacie sciaga przy kazdej okazji...
    hahaa2.gif

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A ja mam kryzys istnienia. Wiecznie chodze i fukam, wszystko jest zle, nic mi sie nie podoba, chlop krzywo patrzy, corka talerza nie odniosla, Adas ma katar. Jak to ostatnio Morek ujela, jest afera, bo "ty zajac znowu bez czapki". U mnie zajac non stop bez czapki, dym moge robic w kazdej chwili, bo taki mam nastroj.
    Jesien kuzwa, czy co?
    Dodam ze mam PMS. Czy mnie to choc troche usprawiedliwia?
    Ale sama czuje, ze jestem zolza i zle mi z tym.
    Help...
    o Dziobak przybij pione !ja tez mam takie dni! czuje sie jak czubek czasami, bo nie wiem o co mi chodzi...no klotliwa jestem ale myslalam , ze to wina znaku zodiaku ;D

Dziobak, Magda*, peppapig, krycha.stara lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale czujesz to?
    Przyszła maskę wyklepać, a ściąga spodnie.
    Jeżu jakby ona mnie w gaciach zastała, to zapadłabym się pod ziemię
    ja bym wypalila , ze przyszlam na woskowanie bikini ;D

Reni, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooj ja też potrafię mieć takie dni, że czepiam się o damski członek

Dziobak, iwcia77, Mimbla, moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja bym wypalila , ze przyszlam na woskowanie bikini ;D

no tam tego akurat nie robią, więc by nie przeszło

iwcia77 lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A cóż tu taka cisza?

Dzieci robią czy co?

Dziobak, iwcia77, Simba, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra. W piecu są kolejne babeczki. Mam nadZieję że nie zasnę nim się upieka ;)

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajny tekst dzisiaj przeczytałam u Saramonowicza
    jego córka do niego
    " - Tato, PiS obiecał 500 złotych na każde dziecko, tak? - spytała niespodziewanie Roza.
    Oglądałem właśnie w telewizji posiedzenie Sejmu. Roza siedziała obok i klikała zapamiętale w smartfon. Jak zwykle sprawiała wrażenie, jakby nic poza komórką nie miało na tym świecie jakiegokolwiek znaczenia.

- Owszem, obiecał - przytaknąłem i spojrzałem na nią nieco zaskoczony, bo naprawdę nie sądziłem, że grając w "coś-tam-coś-tam-tato-i-tak-nie-zapamiętasz" moja 12-letnia córka rejestruje jakiekolwiek dodatkowe przestrzenie.

Przestała klikać i popatrzyła na mnie.

- To wiesz, co ja myślę? Że na te wszystkie dzieci in vitro, które są zamrożone w pojemnikach, też. No bo przecież nie mogą teraz powiedzieć, że to nie dzieci. Skoro wcześniej tyle razy mówili, że dzieci. Byłbyś tak miły i podsunął to także innym rodzicom od in vitro? Oczywiście możesz powiedzieć, że sam to wymyśliłeś... - uśmiechnęła się i wróciła do gry.

Popatrzyłem ponownie na telewizor. Przemawiał poseł Piotrowicz, ale nie wiem, co mówił, bo ściszyłem.

Chyba nie jest jeszcze z nami tak źle, pomyślałem. Rośnie pokolenie, które pogra z PiS-em skuteczniej niż my."

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 23:30

Sabina, malgos741, iwcia77, Simba, peppapig, kapturnica, beates, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    A cóż tu taka cisza?

Dzieci robią czy co?

jak cisza?

a ja, Iwcia, Dziobak, Sabina, IVF IVF to co? Bąki, które się ulotniły?

Sabina, BISCA, Dziobak, Mimbla, malgos741, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak cisza?

a ja, Iwcia, Dziobak, Sabina, IVF IVF to co? Bąki, które się ulotniły?
    To, że nas nie czuć nie znaczy, że nas nie ma ;)

anna maria, Reni, Mimbla, malgos741, iwcia77, Simba, peppapig, kapturnica, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    A cóż tu taka cisza?

Dzieci robią czy co?
    Mysza, gada Wojtek cos?

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Mysza, gada Wojtek cos?

Zaczął o tatata, potem był etap mamama i nanana a teraz tylko pokazuje i woła eee.

W sobotę mu się zdarzyło z sensem przemówieć, ale nie wiem czy to było zamierzone czy przypadek.

Obudził się, więc wzieliśmy go z łóżeczka do nas a on wyjął smoczka powiedział "am" i smoczek do buzi. Tata poszedł robić śniadanie.

Jakoś mnie to nie niepokoi. Jak będzie w gadaniu taki jak w ruchach to strach sie bać.

Dziobak, malgos741, iwcia77, Simba, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Zaczął o tatata, potem był etap mamama i nanana a teraz tylko pokazuje i woła eee.

W sobotę mu się zdarzyło z sensem przemówieć, ale nie wiem czy to było zamierzone czy przypadek.

Obudził się, więc wzieliśmy go z łóżeczka do nas a on wyjął smoczka powiedział "am" i smoczek do buzi. Tata poszedł robić śniadanie.

Jakoś mnie to nie niepokoi. Jak będzie w gadaniu taki jak w ruchach to strach sie bać.
    Czyli nie wybija sie poza forumowa srednia. ;) A srednia jest dosyc srednia ;)

mysza1975, iwcia77, malgos741, Simba, moremi, peppapig, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, ostatnio też tak sobie do chłopa zażartowałam, że odwiedziłam już tylu ginów, że niedługo gdziekolwiek wlezę to majty w dół, a on mówi: oszczędź choć pediatrę ;)

Wypiłam ten syrop dla cienżarnych (nadziej umiera ostania) i popijam mleko z miodem, masłem i czosnkiem, chyba będę żyć ;)

Sabina, Magda*, Reni, Simba, moremi, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • moremi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Magda, radze Ci poRZadek w Postach zrobic, zanim Morek tu wpadnie ;-)
    A RZadkie?
    Magda, dwa ołówki. Za takie byki to powinny być całe opakowania ;-)

iwcia77, Magda*, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Czyli nie wybija sie poza forumowa srednia. ;) A srednia jest dosyc srednia ;)

A co byś kciała, żeby już Miłosza recytował? Daj żyć ;) Wysypka zlazła?

Sabina, Dziobak, Simba, moremi lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra jak syn?

sandra80 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ze jest buchajem ;D i wiecznie ma ochote? duzo owlosienia? agresja?
    Tyle ołówków...
    Bucha dym z komina, a facet jest buhajem :-P

iwcia77, Simba, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 12422 12423 12424 12425 12426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ