X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny.. łóżko wzywa..

iwcia77 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczorna witaj zmiano!

Długi dzień.

Wieczorem byłam w kinie. Listy do M, osmiałam się ale też parę łez pociekło. Bodobał mi się.

Nadrobiłam.

Reniek oddaję palmę pierwszeństwa! Szacun!
    Popłakałam się ze smiechu! Jak pisałaś o kapciach i pelerynce to mi też się od razu z ginem skojarzyło.

Sandra zdrowia życzę.

Asiula szczaj człowieku, nerwów nam oszczędź!

Peppa, wracasz do życia! Dom juz doprowadzony do porządku?

Dziobak - jakaś jesiennozimowonorweska chandra Cię ogarnęła?

Sabina jesteś postrachem wykładowców i słuchaczy. Bój się Boga! Tyle pytań? Nie zabili Cię za przedłużanie zajęć?

Więcej grzechów nie pamiętam. Wszystkie baby pozdrawiam serdecznie. <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 08:09

iwcia77, Sabina, Magda*, dorbie, Simba, moremi, kapturnica, Reni, malgos741, peppapig, ComeToMeBaby, satori, Dziobak, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    skond wiesz? masz z nai kontakt?

tak
    wysłałam do niej gołębia pocztowego

iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Dziś już trochę lepiej, max temperatura 39 i to raz w ciągu dnia i na noc 39,5. Meksyk jest z przełykaniem antybola, co ja się muszę nawywijać żeby połknął całą dawkę. Mówi, że woli do szpitala, albo zastrzyki. Twoja córka zjada leki? Jak ona się czuje?
    Moja bierze leki od 2 msc życia. Jest lekomanka. ;) weźmie każdy. Poza antybiotykiem ;)
    Antybiotyk lykala już w tabletce. Ale tym razem to się bałam. Duże tabletki i byłam w leku czy nie będzie się krztusic. Ale tylko raz jej nie poszedł. Natomiast antybiotyków w syropie strasznie nie lubiła. Strasznie.

sandra80, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To, że nas nie czuć nie znaczy, że nas nie ma ;)
    <3

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Czyli nie wybija sie poza forumowa srednia. ;) A srednia jest dosyc srednia ;)
    No nie wiem, my z Maxem już piszemy.
    Leon

iwcia77, moremi, ivf-ivf, paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    <3
    No co? Jestem świeżo po kąpieli ;)

Simba lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No nie wiem, my z Maxem już piszemy.
    Leon
    Leonie- idz moze poczytaj sobie bajke przed snem :) ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 00:48

Simba, krycha.stara, macduska, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Morek to ma tyle roboty w sekcji ortograficznej, ze nawet nam nie ma czasu napisac, jak Ignas...
    Laski, zacznijcie pisac poprawnie, bo nie zobaczymy zadnej fotki mlodego Morka wczesniej niz przed jego komunia...
    To całkiem krótko :-) u nas trzy sakramenty są jednocześnie - chrzest, bierzmowanie i komunia.
    Dzieci poniżej 6 r.ż. mogą przyjąć komunię bez spowiedzi. Tym samym Ignacy nie będzie miał imprezy z zegarkami, rowerem, czy komputerem.

iwcia77, dorbie, peppapig, Magda*, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To całkiem krótko :-) u nas trzy sakramenty są jednocześnie - chrzest, bierzmowanie i komunia.
    Dzieci poniżej 6 r.ż. mogą przyjąć komunię bez spowiedzi. Tym samym Ignacy nie będzie miał imprezy z zegarkami, rowerem, czy komputerem.
    jak zajeviscie! czy ja moge zmienic wiare na prawoslawna?

dorbie, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystko rozumiem. Ale żeby mnie w nocy z wyrka wyrywać z tą sekcją?
    Dusia, ołówek za Chandrę ;-)
    Idę spać. Na godzinę.
    Aaaa, mój klocek dzisiaj ważył 3990g, a wczoraj badaliśmy bilirubinę i jest ok. Teraz walczymy z ropiejącymi oczkami (tak, tak - używam zdrobnień i nadal uwazam, że wszystko zależy od sytuacji), wysiekiem z sutków (wszystko przez moje hormony) i tym zmacerowanym naskórkiem. Jest juz zdecydowanie lepiej.
    Dobranoc

peppapig, Sabina, Aasiula, Simba, kapturnica, dorbie, ivf-ivf, ania.g, macduska, malgos741, Bozia3, Magda*, ComeToMeBaby, satori, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 04:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu kto?,no pewnie środek nocy,fazy rem a mój Kajtek bryka w huśtawce,macha nogami i gada do zwisających pluszowyvh zwierząt. Ma ubaw chłopak. No ale grzeczny bardzo niedługo padnie a ja z nim. To co dzień dobry? Dla mnie jeszcze dobranoc ;) tak do 7 pośpimy,paaa

Sabina, Aasiula, dorbie, sandra80, kapturnica, moremi, Bozia3, Magda*, ComeToMeBaby, satori, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    PIATEK !!!!!!!
    Milego dnia :)

Simba, dorbie, kapturnica, peppapig, Sabina, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka ty nam tu nie mydl oczu piątkiem. Sikla?
    Miłego dnia!

kapturnica, moremi, peppapig, Sabina, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta spóznione zyczenia urodzinowe . Wszystkiego najlepszego ! Duzo pociechy z tych Twoich męzczyzn !

Miłego dnia wszystkim !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 07:24

ania.g, kapturnica, peppapig, Sabina, satori lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aśka ty nam tu nie mydl oczu piątkiem. Sikla?
    Miłego dnia!
    Nie I nie bede, dla mnie to jest ogromny stres zobaczyc jedna kreche
    @ tak nie boli jak ten zakichany patyk :(
    Czekam dalej , moze uda mi sie dodzwonic do ginki dzisiaj

dorbie, kapturnica, malgos741, Sabina, Magda*, ComeToMeBaby, satori, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Jeden syn zawieziony na 7.00. Musialam wstać o 5.40, masakra! Tylko założyłam jakies dresy i pojechałam, w 2 strony 30km. Następna tura na 10.15, a ja sama na 13.00, wracam o 19.30 i muszę zrobic bulki drożdżowe z 2kg maki na jutrzejsze zawody klubowe do sklepiku. Padne w połowie. A jutro mam jecgac na 8.00 na zebranie w pracy i zajade na te zawody.
    Jeszcze tydzień pracy i zostanie mi wożenie dzieci do szkoły i treningi nie codziennie, ale mój mąż pracuje na zmiany 6-14 lub 14-22.00

kapturnica, peppapig, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hej!
    Jeden syn zawieziony na 7.00. Musialam wstać o 5.40, masakra! Tylko założyłam jakies dresy i pojechałam, w 2 strony 30km. Następna tura na 10.15, a ja sama na 13.00, wracam o 19.30 i muszę zrobic bulki drożdżowe z 2kg maki na jutrzejsze zawody klubowe do sklepiku. Padne w połowie. A jutro mam jecgac na 8.00 na zebranie w pracy i zajade na te zawody.
    Jeszcze tydzień pracy i zostanie mi wożenie dzieci do szkoły i treningi nie codziennie, ale mój mąż pracuje na zmiany 6-14 lub 14-22.00
    Kurde Dorbie a jak Ty sobie poradzisz jeszcze z malym dzieciem?
    Sporo tego latania masz :(

kapturnica, peppapig, Magda*, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Asiula <3
    Dostałam na urodziny zamrażarkę 400l. Wczoraj dotarła. Od dziś akcja robienie zapasów :)

Aasiula, kapturnica, Bozia3, moremi, BISCA, peppapig, ComeToMeBaby, anna maria, satori, beates, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana :-)

Dniem dobrym to nazwać nie można....4 razy już prąd wyłączyli....chyba im smog na kablach osiadł ;-). Prędzej nawiewem w samochodzie wysuszę włosy niż suszarką w domu.

Dołączam do grup schorowanych....jestem okropną matką...zaraziłam własne potomstwo kaszlem...
    Mikołaj w tym roku zamiast prezentów to syropy będzie roznosił...

macduska, Aasiula, kapturnica, moremi, ania.g, BISCA, satori, beates, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
‹‹ 12424 12425 12426 12427 12428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ