35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWieczorna witaj zmiano!
Długi dzień.
Wieczorem byłam w kinie. Listy do M, osmiałam się ale też parę łez pociekło. Bodobał mi się.
Nadrobiłam.
Reniek oddaję palmę pierwszeństwa! Szacun!
Popłakałam się ze smiechu! Jak pisałaś o kapciach i pelerynce to mi też się od razu z ginem skojarzyło.
Sandra zdrowia życzę.
Asiula szczaj człowieku, nerwów nam oszczędź!
Peppa, wracasz do życia! Dom juz doprowadzony do porządku?
Dziobak - jakaś jesiennozimowonorweska chandra Cię ogarnęła?
Sabina jesteś postrachem wykładowców i słuchaczy. Bój się Boga! Tyle pytań? Nie zabili Cię za przedłużanie zajęć?
Więcej grzechów nie pamiętam. Wszystkie baby pozdrawiam serdecznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 08:09
iwcia77, Sabina, Magda*, dorbie, Simba, moremi, kapturnica, Reni, malgos741, peppapig, ComeToMeBaby, satori, Dziobak, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Dziś już trochę lepiej, max temperatura 39 i to raz w ciągu dnia i na noc 39,5. Meksyk jest z przełykaniem antybola, co ja się muszę nawywijać żeby połknął całą dawkę. Mówi, że woli do szpitala, albo zastrzyki. Twoja córka zjada leki? Jak ona się czuje?
weźmie każdy. Poza antybiotykiem
Antybiotyk lykala już w tabletce. Ale tym razem to się bałam. Duże tabletki i byłam w leku czy nie będzie się krztusic. Ale tylko raz jej nie poszedł. Natomiast antybiotyków w syropie strasznie nie lubiła. Strasznie.sandra80, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Morek to ma tyle roboty w sekcji ortograficznej, ze nawet nam nie ma czasu napisac, jak Ignas...
Laski, zacznijcie pisac poprawnie, bo nie zobaczymy zadnej fotki mlodego Morka wczesniej niz przed jego komunia...u nas trzy sakramenty są jednocześnie - chrzest, bierzmowanie i komunia.
Dzieci poniżej 6 r.ż. mogą przyjąć komunię bez spowiedzi. Tym samym Ignacy nie będzie miał imprezy z zegarkami, rowerem, czy komputerem.iwcia77, dorbie, peppapig, Magda*, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To całkiem krótko
u nas trzy sakramenty są jednocześnie - chrzest, bierzmowanie i komunia.
Dzieci poniżej 6 r.ż. mogą przyjąć komunię bez spowiedzi. Tym samym Ignacy nie będzie miał imprezy z zegarkami, rowerem, czy komputerem.dorbie, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja wszystko rozumiem. Ale żeby mnie w nocy z wyrka wyrywać z tą sekcją?
Dusia, ołówek za Chandrę
Idę spać. Na godzinę.
Aaaa, mój klocek dzisiaj ważył 3990g, a wczoraj badaliśmy bilirubinę i jest ok. Teraz walczymy z ropiejącymi oczkami (tak, tak - używam zdrobnień i nadal uwazam, że wszystko zależy od sytuacji), wysiekiem z sutków (wszystko przez moje hormony) i tym zmacerowanym naskórkiem. Jest juz zdecydowanie lepiej.
Dobranocpeppapig, Sabina, Aasiula, Simba, kapturnica, dorbie, ivf-ivf, ania.g, macduska, malgos741, Bozia3, Magda*, ComeToMeBaby, satori, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJest tu kto?,no pewnie środek nocy,fazy rem a mój Kajtek bryka w huśtawce,macha nogami i gada do zwisających pluszowyvh zwierząt. Ma ubaw chłopak. No ale grzeczny bardzo niedługo padnie a ja z nim. To co dzień dobry? Dla mnie jeszcze dobranoc
tak do 7 pośpimy,paaa
Sabina, Aasiula, dorbie, sandra80, kapturnica, moremi, Bozia3, Magda*, ComeToMeBaby, satori, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta spóznione zyczenia urodzinowe . Wszystkiego najlepszego ! Duzo pociechy z tych Twoich męzczyzn !
Miłego dnia wszystkim !Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 07:24
ania.g, kapturnica, peppapig, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Aśka ty nam tu nie mydl oczu piątkiem. Sikla?
Miłego dnia!
@ tak nie boli jak ten zakichany patyk
Czekam dalej , moze uda mi sie dodzwonic do ginki dzisiajdorbie, kapturnica, malgos741, Sabina, Magda*, ComeToMeBaby, satori, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Jeden syn zawieziony na 7.00. Musialam wstać o 5.40, masakra! Tylko założyłam jakies dresy i pojechałam, w 2 strony 30km. Następna tura na 10.15, a ja sama na 13.00, wracam o 19.30 i muszę zrobic bulki drożdżowe z 2kg maki na jutrzejsze zawody klubowe do sklepiku. Padne w połowie. A jutro mam jecgac na 8.00 na zebranie w pracy i zajade na te zawody.
Jeszcze tydzień pracy i zostanie mi wożenie dzieci do szkoły i treningi nie codziennie, ale mój mąż pracuje na zmiany 6-14 lub 14-22.00kapturnica, peppapig, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hej!
Jeden syn zawieziony na 7.00. Musialam wstać o 5.40, masakra! Tylko założyłam jakies dresy i pojechałam, w 2 strony 30km. Następna tura na 10.15, a ja sama na 13.00, wracam o 19.30 i muszę zrobic bulki drożdżowe z 2kg maki na jutrzejsze zawody klubowe do sklepiku. Padne w połowie. A jutro mam jecgac na 8.00 na zebranie w pracy i zajade na te zawody.
Jeszcze tydzień pracy i zostanie mi wożenie dzieci do szkoły i treningi nie codziennie, ale mój mąż pracuje na zmiany 6-14 lub 14-22.00
Sporo tego latania maszkapturnica, peppapig, Magda*, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Asiula
Dostałam na urodziny zamrażarkę 400l. Wczoraj dotarła. Od dziś akcja robienie zapasówAasiula, kapturnica, Bozia3, moremi, BISCA, peppapig, ComeToMeBaby, anna maria, satori, beates, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam z rana
Dniem dobrym to nazwać nie można....4 razy już prąd wyłączyli....chyba im smog na kablach osiadł. Prędzej nawiewem w samochodzie wysuszę włosy niż suszarką w domu.
Dołączam do grup schorowanych....jestem okropną matką...zaraziłam własne potomstwo kaszlem...
Mikołaj w tym roku zamiast prezentów to syropy będzie roznosił...macduska, Aasiula, kapturnica, moremi, ania.g, BISCA, satori, beates, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór