35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Dość tej golizny
Akurat ten rodzaj golizny jest bardzo motywujący do działaniaiwcia77, dorbie, malgos741, Sabina, moremi, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
no kuźwa jeszcze się śmieje sama z siebie
pani w kitlu mnie przyjęła, kazała wypisać ankietę, podpisać zgodę na zabieg, zapytała czy chcę coś do picia
mówi, żebym się rozebrała, przygotowała do zabiegu, a ona na chwilę wychodzi
no i poszła
patrzę leży torebka z jednorazówką do założenia i jednorazowe kapcie
no dobra
to rozbieram się
zdjęłam spodnie.. rozrywam torbę i wyjmuję coś białego
patrzę jakie pareo w gumkę na rzep , spódnica?
qrwa ale jak to założyć
Dotarło
Po kiego zdjęłam spodnie, skoro mam wyklepać maskę?
Przecież to jest PE LE RY NA!
Ją się zakłada na góre
Szybko się ubrałam, żeby mnie baba nie zastała bez spodni. Ja pierdzielę, ale byłaby siara. Przecież cały personel miałby bekę ze mnie.
I weszła babka
A ja stoję z peleryną na szyi i próbuję zaciągnąć na wysokości klatki, bo się nieładnie rozchodziła.
Pani do mnie proszę założyć pod pachami
tak, żeby dekolt był odsłonięty
Ale siara
Wracałam do domu i śmiałam się sama z siebie.
Nie wiem skąd ta pomroczność się u mnie wzięła.
iwcia77, dorbie, *aga*, gosia7122, kapturnica, ivf-ivf, ComeToMeBaby, malgos741, Simba, Dziobak, caffe, Sabina, anna maria, BISCA, pierwiastka, Bozia3, Mimbla, megan8, sandra80, Magda*, Aasiula, macduska, moremi, Magdala, peppapig, krycha.stara, Niuta, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no kuźwa jeszcze się śmieje sama z siebie
pani w kitlu mnie przyjęła, kazała wypisać ankietę, podpisać zgodę na zabieg, zapytała czy chcę coś do picia
mówi, żebym się rozebrała, przygotowała do zabiegu, a ona na chwilę wychodzi
no i poszła
patrzę leży torebka z jednorazówką do założenia i jednorazowe kapcie
no dobra
to rozbieram się
zdjęłam spodnie.. rozrywam torbę i wyjmuję coś białego
patrzę jakie pareo w gumkę na rzep , spódnica?
qrwa ale jak to założyć
Dotarło
Po kiego zdjęłam spodnie, skoro mam wyklepać maskę?
Przecież to jest PE LE RY NA!
Ją się zakłada na góre
Szybko się ubrałam, żeby mnie baba nie zastała bez spodni. Ja pierdzielę, ale byłaby siara. Przecież cały personel miałby bekę ze mnie.
I weszła babka
A ja stoję z peleryną na szyi i próbuję zaciągnąć na wysokości klatki, bo się nieładnie rozchodziła.
Pani do mnie proszę założyć pod pachami
tak, żeby dekolt był odsłonięty
Ale siara
Wracałam do domu i śmiałam się sama z siebie.
Nie wiem skąd ta pomroczność się u mnie wzięła.
Reni, pomyliło Ci się z ginekologiemi dlatego ze spodni wyskoczylas
Reni, Sabina, pierwiastka, iwcia77, Mimbla, sandra80, Magda*, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni
Uśmiałam się tak, że m pytał co się dzieje. Przeczytałam mu i teraz śmieje się razem ze mną
Dobrze, że zdążyłaś założyć te spodnie. Reszta jest mało ważnaReni, Sabina, BISCA, malgos741, pierwiastka, iwcia77, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Tak że Wacia
Sorry, ale chyba zabiorę Ci pałkę pierwszeństwa w byciu mądrym inaczej.
Simba, Sabina, BISCA, malgos741, iwcia77, Mimbla, Magda*, macduska, moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Reni
Uśmiałam się tak, że m pytał co się dzieje. Przeczytałam mu i teraz śmieje się razem ze mną
Dobrze, że zdążyłaś założyć te spodnie. Reszta jest mało ważna
ale czujesz to?
Przyszła maskę wyklepać, a ściąga spodnie.
Jeżu jakby ona mnie w gaciach zastała, to zapadłabym się pod ziemię
Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, dorbie, Mimbla, Magda*, moremi, krycha.stara, satori, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale czujesz to?
Przyszła maskę wyklepać, a ściąga spodnie.
Jeżu jakby ona mnie w gaciach zastała, to zapadłabym się pod ziemię
E tam, w niektórych klinikach medycyny estetycznej takie filcowe szlafroki rozdają, mogłaś się pogubicReni, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
Reni, od tej pory masz zakaz zdejmowania spodni! Nawet u ginekologa! Bo jak Ci to w nawyk wejdzie?? Toz beda nam musieli wychowawce zmienic, bo sie niemoralnie prowadza, gacie sciaga przy kazdej okazji...
BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, pierwiastka, Reni, iwcia77, dorbie, Mimbla, sandra80, megan8, Aasiula, moremi, Simba, krycha.stara, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość